hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ay canım çok sevndm ya doktor banada aşılama dedi ama gitmedm bi dahakine belki bu ay olur diye diye avutuyorum işte her ay kendimi..

sen asilamayi yapacam de,,, bak ozaman olur :1: bunlar tedaviden korkuyomus be :1:
sen evde ovulasyon testi felan kullaniyormusun ???

Son düzenleme:
Selaaam aşkıtoşkolarım asılama yapılalı 6 gun oldu progestana basladım bugun basım dondu sevinmiştim ama yaso saf simdiden basın dönmez o progestan dedi sustum :77::77::77:

Selaaam aşkıtoşkolarım asılama yapılalı 6 gun oldu progestana basladım bugun basım dondu sevinmiştim ama yaso saf simdiden basın dönmez o progestan dedi sustum :77::77::77:

6 gun cok erken bence belirti icin ,,ins ikizler tutunmustur kizz:1: kac yumurtan vardi ? asilama yapilirken ?+

tatlım benim ya :38::38::38: ben fitil olarak kullandığım için hiç bir yan etkisi olmadı ama hapın öyle bir durumu varmış evet , sen telaş yapma anın tadını çıkar relaxxxx .............

6 gun cok erken bence belirti icin ,,ins ikizler tutunmustur kizz:1: kac yumurtan vardi ? asilama yapilirken ?+

ayyyyy ınsallah adasımmmm :* 3 yumurtam vardı 3üde büyüktü 18mm ama işte eşimin sperm haraketsizliği var bizde %20ydi asılama yapılırken

tatlım benim ya :38::38::38: ben fitil olarak kullandığım için hiç bir yan etkisi olmadı ama hapın öyle bir durumu varmış evet , sen telaş yapma anın tadını çıkar relaxxxx .............
:48::48: canım hemşommm herseye seviniyom belirti arıyom bisey oldgugu yok :)

ayyyyy ınsallah adasımmmm :* 3 yumurtam vardı 3üde büyüktü 18mm ama işte eşimin sperm haraketsizliği var bizde %20ydi asılama yapılırken

:48::48: canım hemşommm herseye seviniyom belirti arıyom bisey oldgugu yok :)

canım ben 10 haftayı doldurdum çişe çıkma dışında belirtim yok :9::9::9: belirti arayıp kendini germe bence oyalanacak bişeyler bul , kızzzz ben patik başladımmmm kendimeee sende yap çok güzel :60::60::60:

canım ben 10 haftayı doldurdum çişe çıkma dışında belirtim yok :9::9::9: belirti arayıp kendini germe bence oyalanacak bişeyler bul , kızzzz ben patik başladımmmm kendimeee sende yap çok güzel :60::60::60:

ben senın bebısıne yapcam patıgı sen gel de yazın buraa :)

ben senın bebısıne yapcam patıgı sen gel de yazın buraa :)
cinsiyet olmayınca hiç bişey hevesli yapılmıyo dayanamadım geçen kızlar a101 de indirim var dediler bir battaniye bir alez birde akkabı şeklinde patik aldım , 2 de zıbınımız var doğsak yeri yani acayip hazırız :9::9::9:

kız sen hayırlı haberi ver ben ikizlerine yaparım patikleri datlum, bu arada bebişi görüyom doktora sormayı hep unutuyom uçak seyahatini inşallah gitme demez :18::18::18::18:

cinsiyet olmayınca hiç bişey hevesli yapılmıyo dayanamadım geçen kızlar a101 de indirim var dediler bir battaniye bir alez birde akkabı şeklinde patik aldım , 2 de zıbınımız var doğsak yeri yani acayip hazırız :9::9::9:

kız sen hayırlı haberi ver ben ikizlerine yaparım patikleri datlum, bu arada bebişi görüyom doktora sormayı hep unutuyom uçak seyahatini inşallah gitme demez :18::18::18::18:

kurban olurum ben onun eşyalarına teyzesini gözüüüüü :16::54: ) aaah bacım ah bi olsa neler yapılacakta 4 gözle beklenen torun bizimki ama olmuyo :) bu unutulacak bişey miiiiii :41::41::41::41::41::41::47:

sen asilamayi yapacam de,,, bak ozaman olur :1: bunlar tedaviden korkuyomus be :1:
sen evde ovulasyon testi felan kullaniyormusun ???

yok canm bn ovulasyon testi kullanmadım hiç aşılama yaptırmak istyorum tedaviden korkmuyorumda çok kararsızm ilknde tutmuyo 3 4 kez yaptırmak gerekyo diyolar ya

Tatlım nasılsın ne zamndir konuşamiyoruz denkmi gelmiyo bilmiyom telefondan girdiğim için kim açık kim değil göremiyom :( yazık bana :)

Nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo...

Bugün benim herifin testleri olacaktı yine olmadı pazartesi çok kalabalıktı goya özel ama sıra bulamadık doktorunda ameliyati warmis zaten geldik gene boş boş ilçeye... Haftaya kaldı dört gün ilişki yasağı warmis test için e oda tam yumurtlama zamanına denk geliyo bu ayida bunn için oldurmiyek dedik haftaya kaldı testimiz...
Hakkımızda hayırlisini wer Allahım....

Back
X