hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok canm bn ovulasyon testi kullanmadım hiç aşılama yaptırmak istyorum tedaviden korkmuyorumda çok kararsızm ilknde tutmuyo 3 4 kez yaptırmak gerekyo diyolar ya

canim bence 1 ay a mahsus ovulasyon testi kullanmalisin,,yumurtlaman gerceklesip gerceklesmedigini gormus olursun en azindan´,
hem asilama herkezte ayni olmaz ,,hemende tutabilir ,,cift te tutabilir ilk seferden bilemesin. cogundada 2 seferde tutuyo .,aklina getirme hemen negatiflikleri iyi dusun iyi olsun canim

gülüm ya sen adetimi soruyosun dimi, mesaj biraz karışık çıkmışta:44:
ben normal adet görüyorum 5 gün felan, ilk gün oluyo sonra düzeliyor ama bazen son günde de oluyor, offf yaaa şimdi kimbilir altından ne çıkacak:14::14:

test yap kiz belki altindan civciv cikar :44::44: nebileyim ustune gorme felan oluysa :26:

benimki geldi çıkıyorum ben. kiki niye erken gelmiyorsun:35::35::35::35::35:

kiki geldi geldi :16: gecmise dalmistim,,seninkinin onune cay koy geri gel yafff

kızlar yaaa çoook az kaldı. bu hafta sonu ya da haftaya adet olma gününe göre tedavi başlıyor yaa. inşallah bi sorun çıkmaz tez tedavi başlar. çook heyecanlanıyorum yaa günler geçsin:16:

hadi hayirlisi orkidem ,,senin icin cooooooooooooookkkkk dua edicem kiz ,,,sende icini ferah tut relaxx :16::16:

benim bugün bat ağrısı var kendisi teşrif etmedi henüz bakalım bekliyoruz :18:

violeee :53::53::53::53: senin bat ne zamandi ?? bugunmuuu :53::53: ????

anammmmmmmmm ne bağrıyon kızzzzzz okudum bana ne sordun ki okuduklarıma cevap yazdım bennn dua et hamilesin yoksa sacını başını yolardım

he, su sacim basim bir yolunsa biri tarafindan, ilk sevinen sen olursun biliyorum :63::63::63::63::63:
doktor ne diiirrrr kanama niye oliyyy :57::57:

Son düzenleme:

he, su sacim basim bir yolunsa biri tarafindan, ilk sevinen sen olursun biliyorum .63:.63::63::63::63:

hahayyyt kimin gecmişi okumadığı belli oluyr kız dedimya kac kez doktor bazı gebeliklerde olabilir diyor başka bişeyde demiyr bende internette birz araştırdım harbiden bi sebep söyleyemiyr doktorlar.yarın başka doktora gidicem bakalım o ne diycek alttan muayene eden bi doktor beni eder mi yada ederse sorun olmaz dimi

bu herif yiycek beni yiycek.bebek bi 8 aylık olsunda öyle alırız diıyor eksiklerini ihtiyclarını

,,yatak, besik ,dolap 8 aylik olurda ,, cinsiyet beli olduktan sonra her disari ciktiginda ufak tefekleri simdiden alip hazir etmek daha iyi ,,

benim herif bana bugun bir poset dolu ,icerisinde cilek ,musmula,yesil erik ,,felan getirmis ,, :60::60: canin cekmistir diyoo :60::60::60: cok guldum cok tan dingilmis benim bu herif :60:kikiki

,,yatak, besik ,dolap 8 aylik olurda ,, cinsiyet beli olduktan sonra her disari ciktiginda ufak tefekleri simdiden alip hazir etmek daha iyi ,,

benim herif bana bugun bir poset dolu ,icerisinde cilek ,musmula,yesil erik ,,felan getirmis ,, :60::60: canin cekmistir diyoo :60::60::60: cok guldum cok tan dingilmis benim bu herif :60:kikiki

bende onu sorcaktım eşinin burnundan harbiden getircen mi yumoş günlerinde sana yaptıklarını,ama düüşünceli biriymş baksana güzel beslen die neler almış.sizin orda sadece usg ye gec sokuyorlar dimi şimdi nezman gitcen dktora

hahayyyt kimin gecmişi okumadığı belli oluyr kız dedimya kac kez doktor bazı gebeliklerde olabilir diyor başka bişeyde demiyr bende internette birz araştırdım harbiden bi sebep söyleyemiyr doktorlar.yarın başka doktora gidicem bakalım o ne diycek alttan muayene eden bi doktor beni eder mi yada ederse sorun olmaz dimi

oyle mi olmus :60::17::1: bence sen hemen baska doktora gitmelisin ,,sebepsiz olurmu ya :44. sacma geliyo bana :26:
gidecegin doktor alttan muayene etmez bence ,,tabi olabilirde belki kanama yuzunden :44: bilemedim simdi,, altanda baksa bi zarari olmaz korkma yeterki su kanama kesilsin ,gelmesin bidaha

Son düzenleme:
oyle mi olmus :60::17::1: bence sen hemen baska doktora gitmelisin ,,sebepsiz olurmu ya :44. sacma geliyo bana :26:
gidecegin doktor alttan muayene etmez bence ,,tabi olabilirde belki kanama yuzunden :44: bilemedim simdi,, altanda baksa bi zarari olmaz korkma yeterki su kanama kesilsin ,gelmesin bidaha

lekelenmeye döndü zaten cok cok az gelmişti ,beni adetli iken muayene eden tek doktorudu o yüzden edebilir bugün araştırırken rahim ağzı açılması varmı yokmu onnda bakılması gerekiyormuş herhalde usg de göükmüştür inşallah gelmez daha ben biraz kaşındım kendimi iyi hissedince yemek yaptım saatlerce ayakta kalmıştım. ertesi gün ütü yaptım saatlerce oturarak ama işte yormamak gerekirmiş bana kalsa yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyordum

sebebı su kanamanın duşuk tehdıdınden olurmus.pazar gunu hemşire kalbını dınlıo ıkı ses verıyo bebek sonra hemen yer degısıyo.cok yaramaz olcak diyo hemşire :8:

bende onu sorcaktım eşinin burnundan harbiden getircen mi yumoş günlerinde sana yaptıklarını,ama düüşünceli biriymş baksana güzel beslen die neler almış.sizin orda sadece usg ye gec sokuyorlar dimi şimdi nezman gitcen dktora

getircem tabi getirmezmiyim pehhh :57::57: yemezler,, oyle iki cilek bir erik le ,,burnumdan fitil fitil getiriyordu o gunleri ,,
bikere minosu unutsun artik :20::20: 3 cu cocuk istersem belkim :1:

yarin erken doktorumu arayip durumu anlatip randevu alicam canim ,,evt usg 3 ay olmadan almazlar,,diger kontroller icin gidicem

lekelenmeye döndü zaten cok cok az gelmişti ,beni adetli iken muayene eden tek doktorudu o yüzden edebilir bugün araştırırken rahim ağzı açılması varmı yokmu onnda bakılması gerekiyormuş herhalde usg de göükmüştür inşallah gelmez daha ben biraz kaşındım kendimi iyi hissedince yemek yaptım saatlerce ayakta kalmıştım. ertesi gün ütü yaptım saatlerce oturarak ama işte yormamak gerekirmiş bana kalsa yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyordum

iyi halt ettin :57::57::57:rahat duramiyorsun dimi :57:,,1 ay da bosver gitsin,,bak bebesin az daha buyusun o tehlike kalkar ortadan ,,bosver utu felan yapma ,,kocisin yapsin ,dovcem heee :22::22:

getircem tabi getirmezmiyim pehhh :57::57: yemezler,, oyle iki cilek bir erik le ,,burnumdan fitil fitil getiriyordu o gunleri ,,
bikere minosu unutsun artik :20::20: 3 cu cocuk istersem belkim :1:

yarin erken doktorumu arayip durumu anlatip randevu alicam canim ,,evt usg 3 ay olmadan almazlar,,diger kontroller icin gidicem

kalbinin falan hic dinlemiyorlar mı,

sebebı su kanamanın duşuk tehdıdınden olurmus.pazar gunu hemşire kalbını dınlıo ıkı ses verıyo bebek sonra hemen yer degısıyo.cok yaramaz olcak diyo hemşire :8:

vay yaramaz vayyy:20: :1: kiki cinsiyet hakkinda bisi demedilermi ,,tahmin felan :26:

bana erkek gibi geldi simdi kiz sen yaramaz diyince:16:

iyi halt ettin :57::57::57:rahat duramiyorsun dimi :57:,,1 ay da bosver gitsin,,bak bebesin az daha buyusun o tehlike kalkar ortadan ,,bosver utu felan yapma ,,kocisin yapsin ,dovcem heee :22::22:

öyle diyonda 6,haftadan beri zaten yatıyordum ev birbirindeydi ee insanın yanına gelen olmayınca iyi hissedince yapayım dediydim şu an bile evin başka odasına gidmyrm dağınıklğı görüpte delirmeeyeym diye herif geldi işten yemek yapıyor zor ya valla allahım kimseyi kimsesiz bırakmasın hep diyordum kimseye muhtac etmesin diye ama oluyormuş insan

vay yaramaz vayyy:20: :1: kiki cinsiyet hakkinda bisi demedilermi ,,tahmin felan :26:

bana erkek gibi geldi simdi kiz sen yaramaz diyince:16:

yok hic bişey demediler zaten en son usg ile değil elde taşınan bişeyle dinlediler kalbini belki yarın doktor usg ye sokarsa artık belki o bişeyler de.banada erkek gibi geliyor bu kanamalar genellikle erkek bebeklerde olurmuş :8:

he, su sacim basim bir yolunsa biri tarafindan, ilk sevinen sen olursun biliyorum :63::63::63::63::63:

eveet bat :18: sabah ilk idrarla test de yaptım ama negatif çıktı peeh :47: ama test bi garipti yaa geçen sene almıştım ben onları idrarı damlatıyorum kenarlarından gidiyo testin.. bozuk olabilir onlar gelmezse kırmızılar başka test alıp yapıcam :23:

Back
X