:44::44::44: hımm anladım, olsun canım sen işi sıkı tut. ben bekleyip durdum salak kafam 3 yıla yakın bi zaman kaybettim,stresi de cabası... eşine iyi bak daya vitaminleri, kilo probleminiz de yoksa süper olur, çerez merez anladın sen onucanım eşimde muayne oldu hiç bi problem çıkmadı onda

haaaaa şimdi olduuu... iyi o zaman sen randevuyu iptal etme bence de erkenden git görün...yok anacagizim okadarda degil battin gecince gidiyorsun hemen butun kan tahlilerin yapiliyor eksik cikan vitaminin varsa vitamin takviyesi yapiliyor nebiliyim hamislige ozel vitaminlerin veriliyor ,,,sonra bi ara sabah ac karnina doktorda serbet icirip kan aliyorlar hamislik sekerin varmi diye ,,butun bunlar yapiliyor onceden .
ilk usg 3 aylikken yapiliyor burda,,
ikisi desem kafan daha mı çok karışırsenin su kirmizi kart dedigin ,,bildigin kirmizimi yoksa sadece kahverengi kartmi :44: anlamadim ,???bi ara kırmızıydı, sonra kahverengi oldu
aslında sık olur, bide korunmayı bıraktığımdan beridir adete iki hafta kala göğüslerim şiişerdi ama bu kez hiç olmadı, biraz sırt ağrım oldu sonra pat akşamında adet oldum
anlamadım garip şeyler oluyo:44: dur bakim çıkar kokusu...
Selaaam aşkıtoşkolarım asılama yapılalı 6 gun oldu progestana basladım bugun basım dondu sevinmiştim ama yaso saf simdiden basın dönmez o progestan dedi sustum![]()
başka belirti var mı peki? irem duymasın patlatır bi tarafımıza![]()