hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canım eşimde muayne oldu hiç bi problem çıkmadı onda
:44::44::44: hımm anladım, olsun canım sen işi sıkı tut. ben bekleyip durdum salak kafam 3 yıla yakın bi zaman kaybettim,stresi de cabası... eşine iyi bak daya vitaminleri, kilo probleminiz de yoksa süper olur, çerez merez anladın sen onu:34::34::34:
yok anacagizim okadarda degil battin gecince gidiyorsun hemen butun kan tahlilerin yapiliyor eksik cikan vitaminin varsa vitamin takviyesi yapiliyor nebiliyim hamislige ozel vitaminlerin veriliyor ,,,sonra bi ara sabah ac karnina doktorda serbet icirip kan aliyorlar hamislik sekerin varmi diye ,,butun bunlar yapiliyor onceden .
ilk usg 3 aylikken yapiliyor burda,,
haaaaa şimdi olduuu... iyi o zaman sen randevuyu iptal etme bence de erkenden git görün...
senin su kirmizi kart dedigin ,,bildigin kirmizimi yoksa sadece kahverengi kartmi :44: anlamadim ,???
ikisi desem kafan daha mı çok karışır:1::1: bi ara kırmızıydı, sonra kahverengi oldu:53: aslında sık olur, bide korunmayı bıraktığımdan beridir adete iki hafta kala göğüslerim şiişerdi ama bu kez hiç olmadı, biraz sırt ağrım oldu sonra pat akşamında adet oldum:53: anlamadım garip şeyler oluyo:44: dur bakim çıkar kokusu...
Selaaam aşkıtoşkolarım asılama yapılalı 6 gun oldu progestana basladım bugun basım dondu sevinmiştim ama yaso saf simdiden basın dönmez o progestan dedi sustum :77::77::77:

başka belirti var mı peki? irem duymasın patlatır bi tarafımıza:1::1:

:44::44::44: hımm anladım, olsun canım sen işi sıkı tut. ben bekleyip durdum salak kafam 3 yıla yakın bi zaman kaybettim,stresi de cabası... eşine iyi bak daya vitaminleri, kilo probleminiz de yoksa süper olur, çerez merez anladın sen onu:34::34::34:
haaaaa şimdi olduuu... iyi o zaman sen randevuyu iptal etme bence de erkenden git görün...

ikisi desem kafan daha mı çok karışır:1::1: bi ara kırmızıydı, sonra kahverengi oldu:53: aslında sık olur, bide korunmayı bıraktığımdan beridir adete iki hafta kala göğüslerim şiişerdi ama bu kez hiç olmadı, biraz sırt ağrım oldu sonra pat akşamında adet oldum:53: anlamadım garip şeyler oluyo:44: dur bakim çıkar kokusu...

Kac gun surdu halen oluyonmu ader

yok canm bn ovulasyon testi kullanmadım hiç aşılama yaptırmak istyorum tedaviden korkmuyorumda çok kararsızm ilknde tutmuyo 3 4 kez yaptırmak gerekyo diyolar ya

neden aşılama yaptırmak istiyrsn rahim filmini falan cektirdiniz mi.yumurtlama günlerinizi bi şekilde düzgün bir şekilde mutlaka takip etmelisiniz,ateş ölcme yöntemi en basit en ucuz yöntemi mesela

anaaammm boyle tadukk haber unutulur mu tek kolla yazdıgımm ıcın halay bılem cekemedım ınşallahh eve gıdınce rahat rahat çekerim

canım benim :16: sen ve bebiş iyi olunda varsın halayı en sona çekelim seninle :64::1:

Sweetttt tatlı şekerrr inş tatlım inş,,nasılsın canım? Bayadır yoktun bebiş nasıl iyimi ? Kız yanlış hatırlamıyorsam sen bâtta 5gün kala öğrenmiştin dimi ??? Ben digital clearblue kullanmadan inanasım gelmediydi kız :17::1: halende şu bat bir geçse diyorum hep :1:
giriyorum arada ama bakip cikiyorum. iyiyz elh bizde. arada mizmiz oluyoz sadece. 5 gun once dijitalde cikti bnmki. dijitalde ciktiktan sonra hic korkma cnm geldi ins nazli melek:16:

Kac gun surdu halen oluyonmu ader

gülüm ya sen adetimi soruyosun dimi, mesaj biraz karışık çıkmışta:44:
ben normal adet görüyorum 5 gün felan, ilk gün oluyo sonra düzeliyor ama bazen son günde de oluyor, offf yaaa şimdi kimbilir altından ne çıkacak:14::14:

:9::9: bencedeee ahahahah :) bilemiyorum ya :44: ünn gece sag kasıgım agrıdı biraz batma gibi bide bugun basıım dondu ama progestandanmıs :D :emir_bebek:

de get ireme gerek yok ben patlatayım sana:22:

:9::9: bencedeee ahahahah :) bilemiyorum ya :44: ünn gece sag kasıgım agrıdı biraz batma gibi bide bugun basıım dondu ama progestandanmıs :D :emir_bebek:

oyyy beklemek ne zormuş:1: aşırı empati kurdum panik oldum:1::1: sen bana bakma bu ara beni hormonlar yönetiyor, kontrolü kaybetmiş durumdayım:111::111::111::111::111: bi hafta çabucak geçer tatlım, kendini oyalayacak bişiler bul

kızlar yaaa çoook az kaldı. bu hafta sonu ya da haftaya adet olma gününe göre tedavi başlıyor yaa. inşallah bi sorun çıkmaz tez tedavi başlar. çook heyecanlanıyorum yaa günler geçsin:16:

Son düzenleme:
oyyy beklemek ne zormuş:1: aşırı empati kurdum panik oldum:1::1: sen bana bakma bu ara beni hormonlar yönetiyor, kontrolü kaybetmiş durumdayım:111::111::111::111::111: bi hafta çabucak geçer tatlım, kendini oyalayacak bişiler bul

aaah bacım gelde bide bana sor :D gecmiyo anam bugunler bide eve hapsoldum sadece okula gidiyorum oda haftasonu.evdeyim hep.. evdeyken dhaa cok kafama takıyom ınsallah deger :( hepicigimizin olsun bu ay ya :(

Back
X