hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

insallah canim benimm arkidis oluruz seninle
bir kere oldu diye hep kist olucak degil yaa,,dusunme boyle seyler,..sen yarin dogru durust bir test al kendine ,,hadi bakalim:18: sabah erken yaz buraya gelip bakacam he

Son düzenleme:
neden aşılama yaptırmak istiyrsn rahim filmini falan cektirdiniz mi.yumurtlama günlerinizi bi şekilde düzgün bir şekilde mutlaka takip etmelisiniz,ateş ölcme yöntemi en basit en ucuz yöntemi mesela

canım doktor aşılama dedi ama bnde cesaret yok bi süre akışına bırakcam bu işi sabretcem inş

canım doktor aşılama dedi ama bnde cesaret yok bi süre akışına bırakcam bu işi sabretcem inş

kiz pembeseker ,,,neden cesaret yok agrili bir islem degil benim bildigim,,doktorun tavsiye etmisse yaptir biran once derim
ben sana cevap yazmistim gecmiste ,,ovulasyon testini tek bir ay boyunca kullansan diyorum,,yumurtlamanin olup olmadiginida gormus olursun diyorum :44: olmazmi

canm ben aşılmadan korkmuyorumki hiç benm tek bi korkum var o da hayal kırıklığı... ama Allahtan ümit kesişmez tabi senin demen gibi bnce ben önce bi şu ovulasyon testni denym bi.ama ne marka alcam ve fiyatı nekadr bi firin varmı canmcım

günaydın kızlar

ben bebişimin resmini görmesem ve hafiften çıkan göbüşüm olmasa hamişmiyim diye şüphelencem o kadar süper gidiyo tabi kendi kendime nazar değirmezsem canım eşin baktırsın sperm testine inşallah bir sıkıntı yoktur, sende hem ovu hem ateş ölçmeyi aynı anda yap o bebiş kaçamaz ben nası yakaladım baksana

oyyyy ben beklemekten bi hal oldum, doğsun dünyayı unuturuz diye bekliyoruz ama yakında bebeği unutucam

de get ireme gerek yok ben patlatayım sana

orkim eline sağlık bu gacılar ne sabırsız oldular yaw dereyi görmeden balık nerde koyun masaya diyolar dur cemrem yaw kocişin kaportayı yeni düzelttin şimdi başlıycan saymaya senin çalışmalar yeni başladı sayacan , gerçi umutsuzluk iyidir ne zaman biri umut kesse o ay gelir bebişler

tu_met,
cemremmm21,
iremneva+,
bebekkuu,
duygubaby,
rumeysamustafa+

herke burdada hepsi geçmişi okuya heralde

GÜNAYDIIINNN

kızlar yaaa çoook az kaldı. bu hafta sonu ya da haftaya adet olma gününe göre tedavi başlıyor yaa. inşallah bi sorun çıkmaz tez tedavi başlar. çook heyecanlanıyorum yaa günler geçsin
çookk az kalmış, olcak bu sefer inşallah

Son düzenleme:
tu_met,
cemremmm21,
iremneva+,
bebekkuu,
duygubaby,
rumeysamustafa+

herke burdada hepsi geçmişi okuya heralde

GÜNAYDIIINNN

ben geldim sen yoksun, geçmişi okumuyodum ben okuyup mesajımı yazıyorum biraz alışveriş için araştırma yapıyodum ama sadece bakmalık

günaydın tuğbacım yakaladın valla, dün gözüm arkada gittim, şimdi okuyodum kızlar bensiz ne kaynatmış diyeee geri kalmıyım dedim sen de ne var ne yok

ben iyim canımcımda hava kapalı rüzgarlı kaswet akıyo bugün havadan benm neşem yerinde çaışmalara dewam sen nasılsın şekercan_?

cannnııımmm günaydın, bitmiş bulantıların ohhh tadını çıkar vallaaaa, ne var ne yok

evet canım şükür bitti bulantılar...artık İREM moduna geçtim...bulantısız ağrısız sancısız bir hamişlik beni bekliyor...kuzum üzmüyo artık annesini teyzesi...
sen nasılsın yavrum uzun zaman oldu görüşmeyeli..o gün arayacaktım araya başka işler girince unutuverdim..

Son düzenleme:
ben geldim sen yoksun, geçmişi okumuyodum ben okuyup mesajımı yazıyorum biraz alışveriş için araştırma yapıyodum ama sadece bakmalık

bak bak ama daha erken kız cinsşiyeti belli olsunda düzersin artık.... benm ablam kadar hazırlığını ağırdan alan birini daha görmedim ben ya temmuzda doğumu war daha bişi ne alıyo ne bakıyo uyuz... ben dizdim hepsini ona kalsa teyzecimin bişisi olmicak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…