- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
günaydın canım hamileliğin rahata ermiş en sonnda hadi gözün aydın... zaman su gibi geçsiz sana ve tüm hamişlere inşallah...
ben iyim canımcımda hava kapalı rüzgarlı kaswet akıyo bugün havadanbenm neşem yerinde çaışmalara dewam sen nasılsın şekercan_?
bak bak ama daha erken kız cinsşiyeti belli olsunda düzersin artık.... benm ablam kadar hazırlığını ağırdan alan birini daha görmedim ben ya temmuzda doğumu war daha bişi ne alıyo ne bakıyo uyuz... ben dizdim hepsini ona kalsa teyzecimin bişisi olmicak...
evet canım şükür sorunlar bitti..sen nasılsın ne var ne yok görüşmeyeli....özledim kız geçmişi...
aynı canım ya değişen bişey yok ama iyi bi gelişme war adetim düzene girdi her ay bi öne bi geriye atıyodu hatta arada bir hafta oynadığıda oluyodu... artık 3 aydır 2sini hiç şaşmadı... buda iyi bi adım sayılırama hala uğraşıom işte kocişin testleri var haftya bakalım hayırlısı....
geçen ay çok umutluydum da olmadı işte artık hayırlısı ne diyim
ben de iyiyim şikerim, havaaa puff burda da kapalı maalesef ama havayı beklersem ooooo, ben de birazdan markete gidecem arkadaşım gelecek, ne yapsam diye düşünüyordum. kekim var dün yaptım ama yanına bilemedim:26:
evet canım şükür bitti bulantılar...artık İREM moduna geçtim...bulantısız ağrısız sancısız bir hamişlik beni bekliyor...kuzum üzmüyo artık annesini teyzesi...
sen nasılsın yavrum uzun zaman oldu görüşmeyeli..o gün arayacaktım araya başka işler girince unutuverdim..
yok bende bişey almıyorum cinsiyet belli olsa bile biraz daha bekliycez biz, kısmetse temmuzda memlekete gitcem annemle almak istiyorum ama nette de ucuz bişeyler varsa kenara atcam tabi
hayırlısı kuzum..inşallah eşinin testlerin de de bir sıkıntı çıkmaz... tez vakitte senin de kuzun gelir sana...
ben test yaptım negatif çıktı :18: bugün 1 gün geçmiş oluyor bat ağrım sancımda yok sadece sızlar gibi kasıklarımın ağrısı gelip gidiyo o kadar.. acaba başka test alıp denesem mi :18: beklesem mi kan mı versem :18:
iyii sevindiminşallah doğuma kadar o modda kalırsın irem modu alemsin
ben de aynı canım, beklemedeyim, tek değişiklik eşim varikosel ameliyatı oldu haziran sonunda tahlilleri var:18::18: umarım ben de çok beklemem.doğrudur canım, ben de defalarca aradım arayacam oluyo sonra kalıyoeskiden birileri aramaya fırsatım olmadı deyince deee geeett derdim ama maalesef olabiliyormuş bugün arkadaşım gelecek bana ve sonra ankaraya uğurlayacam ve uzun zaman görüşemeyecez çok üzgünüm, gelince onu güzel ağırlamak istiyorum, veda partisi hazırlayacam...evde de biş kalmamış doğru dürüst alışverişe çıkacam birazdan. benden böyle, sen neler yaptın alışverişine başaladın mı kuzuyaaa
ya bilmiyom ki canım bende mi war tuaflık anlamadım ablama alırken acaba iki tane mi alsam diyom bi kenarda dursun bana da gerek olur diye daha fol yok yumurta yok (yumurta warda tutmuyoooo)
ben test yaptım negatif çıktı :18: bugün 1 gün geçmiş oluyor bat ağrım sancımda yok sadece sızlar gibi kasıklarımın ağrısı gelip gidiyo o kadar.. acaba başka test alıp denesem mi :18: beklesem mi kan mı versem :18:
amin amin dua et şekerim hamiş duası kabul olurmuş bi arkadaşımdan öğrendim bütün hamişlere diyom sizin dunız kabul oluırmuş bol bol edinm diye
öyle alma herşeyden ama bir tane al, sen bizi o zamanlar terketmişmiydin bilmem, ben totem babında bir polar hırka aldım tutmamış yumurtama 2 ay sonra mı ne geldi tosbam
canım beklememk gibi bir kararın varsa testle uğraşma direk kana git ama bekliycem dersen yarın sabah ilk şeyinle teste şettiriver bence
olsun, benim yeni yemek yapamayı öğrenen birçok arkadaşımın şimdi yaptıklarına doyum olmuyor. bi yapar bi bozarsın ama olur. mutfağı seviyorsan olay bitmiştir.....benm komşularım benim beceriksiz olduğumu bildiği için bana gelirken kendi ikramlarıyla geliiiiibana sadece çay demlemek kaliiiiiiiiiiii şanslıyımmm
şaka bi yana yemek yapmayı yeni öğrendim kek çörek aşamasına daha geçemedim... iki kere kek yaptım ikiside berbat kekten soğudum
olsun, benim yeni yemek yapamayı öğrenen birçok arkadaşımın şimdi yaptıklarına doyum olmuyor. bi yapar bi bozarsın ama olur. mutfağı seviyorsan olay bitmiştir.....
canım sen ne yap biliyor musun hemen kalkıyorsun ve kendine günlük bi plan yapıyorsun,yaaa bi yere çıkıp gezcen dağtcan yada ben gelip saçını başını dağıtacamoyalanacak bişiler bul hemen. bu sıkıntılı bekleyiş daha sonraki aylarda çok fena sorunlar yapıyor adet düzeni diye bişi kalmaz, garip belirtiler oluyo ama bebek yok,anlayacağın kafayı yiyiyor bünye. onu şaşırtmamak lazım. ben o günlerde ya birine gidiyorum ya da birilerini çağırıyorum ilaç gibi geliyor. sohbete dalınca zaman akıp gidiyor.
güle güle kullan, yuvarlanmaya başladım diyorsun yani
kuzuya daha alış verişe tam başlamadım canım...daha çok kendime alıyorum şimdicik...ne biçim anayım di mi? ama kıyafetler yavaş yavaş darlaşmaya başlayınca mecbur kaldım suçsuzum yani...bende cinsiyeti bekliyom gerçi bir kaç parça aldım hem erkeğin hem kızın kullanabileceği renkleri tercih ettim...
bişeyler değil bir şey bir şeybende mi yapayım totem acaba...bişiler alım bari ama ipin ucunu kaçırmam inşallah...
güle güle kullan, yuvarlanmaya başladım diyorsun yaniolsun biraz daha büyüsün bebişin sonra zaten ömür boyu ona çalışacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?