- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
bişeyler değil bir şey bir şey
noldu...............................irem gacısı
ben herşeyiyle ofsayt bi insanım yaaa...çocukta ondan olmuyo zaten her ay gol atıyomda ofsayta düşüyom malesef :122::122::122::122::122::122:
aceleci karısın ondan ofsayta düşüyon demekkivakti zamanı var sen sıkıntı etme tatlım biz kırk takla attık yine bildiğini okudu sıpalar
mutfağı bazen sewiyom bazen sewmiyommesela bugün sewmediğim günlerden akşamdan kızarmış tavuk wardı yanına bi plav yapcam bugünlük mutfakla işim bu kadar hada bişi yapmam ama bazen mutfaktan çıkasım gelmiyo ekmek bile yaptım geçen hafta
DENGESİZİİİİİMMMMMM
anaaam kızıma arkadas geliyooKizlar simdi baska doktordan ciktik.icerde aktif kanamamiz yokmus.kan uyusmaligi testi yapti istersen bi doz daha igne yapabilirz dedi ama benim tavsiyem aktif kanaman olmadigi icin yaptirmaman dedi bizde yaptirmadik.gunluk hayatina devam edebilirsin ayakta cok kalmamak sartiyla dedi.iliski yasak.kesin olmamakla birlikte kiz olabilirmis bebegim.pozisyonu uygun degildi ilk sordugumda sonra gene oynadi yerinden gosterdi.iste boyle oldu simdi ben ne yapcam yatacam mi ilaclarimi alacam mi
anaaam kızıma arkadas geliyoocanım doktorunun dedigini yap cok ayakta kalmamaya calış mecbur kalıp yaptıgın işler olursada hemen uzamn dinlen biraz...ilaçlarını alman konusunda bişey söylemedimi doktor? ayrıca kanamanın önemli bişey olmaması güzel cok şükür....
Kesin olmamakla birlikte evettttttt saliha turkan yildiz geliyor 5 ay sonrakızçen mi oluyo kız hadi hayırlı olsun
KIZ KARDEŞİMİN ADIDA SALİHA BENİM AH O TÜRKAN YOK MU O TÜRKANKesin olmamakla birlikte evettttttt saliha turkan yildiz geliyor 5 ay sonra
orkim bilirBen ilaci sormayi unnuttum o da kanama olmadigi icin vermek istemedi sanirsam.orkide geince sorarim bi yol gostrebilri belki.bi ay sonra ayrintili ultrsunumuz olcakmis ozaman daha net olur cinsiyeti.guzel seyler solyince rahatladik cumleten
Kesin olmamakla birlikte evettttttt saliha turkan yildiz geliyor 5 ay sonra
Kizlar simdi baska doktordan ciktik.icerde aktif kanamamiz yokmus.kan uyusmaligi testi yapti istersen bi doz daha igne yapabilirz dedi ama benim tavsiyem aktif kanaman olmadigi icin yaptirmaman dedi bizde yaptirmadik.gunluk hayatina devam edebilirsin ayakta cok kalmamak sartiyla dedi.iliski yasak.kesin olmamakla birlikte kiz olabilirmis bebegim.pozisyonu uygun degildi ilk sordugumda sonra gene oynadi yerinden gosterdi.iste boyle oldu simdi ben ne yapcam yatacam mi ilaclarimi alacam mi
Kesin olmamakla birlikte evettttttt saliha turkan yildiz geliyor 5 ay sonra
yav bayat espiri yapman yav
bayatladıııııııııııııııı bu espürükkDün geçe bu kaç film seyrettim canım çıktı aglamaktan... O türkan yokmu o türkan yine opturmedi dudaktan
ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün ic organlarına falan bakılıyor varsa bi sıkıntı önlem alınabilceklere önlem alınabiliyr diye biliyorum.inşallah bundan sonra daha üzmez.22.haftadan sonra yapılıyor galiba bu ultrason devlette yokmuş üniversiteye sevk ediyorlarmışorkim bilirsor bakalım..ayrıntılı ultrason nasıl oluyo?benmde bu hafta kesinleşecek cinsiyet ilk başta sadece benziyo diyolar zaten...hee valla bizde rahatladık..yaramaz seni ve bizi biraz üzdü ama olsun o kadarlık..
oy oyy ismi bile hazır bıdığın..hay hay buyursun gelsin saliha türkan hanım.. ben daha karar veremedim daha dogrusu aklımda kız ismi bile yok fikir olarak...
saliha eşimin anneanesinin ismiydi vefat etmişti onu koyalım dedi anlamı güzel olunca tamam dedim.türkanda eşim istiyor erkek olaydı ben koycaktım ismini kısmetkızçen mi geliyorrrr ooo süper benim oğluma bir de kız lazımdı
Saliha türkan yıldızz üç ismimi varr (yıldız soyadıda olabilr) merak ettim anneanne ya da babannesinin ismi mi biri yoksa ikisini de siz mi seçtiniz :)
öyleymiş arastırdım biraz 17. haftadan sonra yapılıyomuş bu hafta kontrolüm var bnm ama doktorum hiç söylemedi ayrıntılı bakcaz falan diye bi sorayım baklım..ayrıntılı ultrasonda bebeğin bütün ic organlarına falan bakılıyor varsa bi sıkıntı önlem alınabilceklere önlem alınabiliyr diye biliyorum.inşallah bundan sonra daha üzmez.22.haftadan sonra yapılıyor galiba bu ultrason devlette yokmuş üniversiteye sevk ediyorlarmış
öyleymiş arastırdım biraz 17. haftadan sonra yapılıyomuş bu hafta kontrolüm var bnm ama doktorum hiç söylemedi ayrıntılı bakcaz falan diye bi sorayım baklım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?