orkimhoşgeldin, iyi misin tatlım?
meltemcim aslında hem çalışıp hem fotoğraf çekebilirsin, olmaz mı? en azından sigortan yatmış olur. benim kolej düşünmemin en büyük nedeni o.
iyidir komşi. aslında ne iyisi ya ben çok yoruluyorum işte. vallaha pestilim çıkıyo, yaşam sevincim azalıyor. bu yoğunluğun neresine çocuk getirmeye uğraşıyorum onu da bilmiyorum
tamam tatlım yapıcaz bişeyler artık umarım çok beklemeyiz senin bebik napıyo kendi derdime daldım kimseleri soramıyorum iyisiniz demi canımcanım sen bir yıldır korunmuyorum çocuk düşünüyoruz 2 ay mı oldu kimysasl bir gebeliğim oldu de , eşinde baktırsın sperm testine bence çağırılmasından öte gitsin ürolojiye biz çocuk istiyoruz eşimin doktoru sperm testi istedi desin , benim eşim 3 hafta kullandı ilacı sadece düşün bunun için beklemişiz kısmet işte , en iyisini yaparsın tatlım 2 doktorada git inşallah bu ay beklediğin son aydır
tatlım senin eşinde gitti bir sıkıntınızda yok, sen karşısın şu ilaç olaylarına ama aşılamayı düşünmüyon mu ya , güzin abla mı ben olsam olsam eskiden haluk bilginer canlandırıyodu gülşen abla olurum be
ayy çok tatlıdır ama kıyılmaz ona varsın uyusun kucağında miisssss gibi de kokuyodur şimdi deryam maşallah sizekucağımda uyudu yerine koydum maksimum 10 dk sonra uyanır
ooo onun derdi belli ozman annesi kucağında uyumak istiyor sen yatcan cekyata onuda yatırcan gögsüne bak ozman kac saat uyuyor
violeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne durumdasin gittinmi doktora bacim
anladım canım sen eğitim sektörünü pek istemiyorsun anlaşılan. inşallah güzel haberler gelir cumartesiyecanim pazartesi tatil sadece dershanelerde.rehber ogretmenlikten cok sikildim ben.aklimda baska is var bugunlerde. cumartesi belli olcak bakalim.
violeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne durumdasin gittinmi doktora bacim
günaydın kızlarrr
kız yaso milleti korkutuyon ama seni bir elime alırım kimse alamaz sonra elimden , kız kaç günde adet oluyon demeden iyi değerlendirmişsin diyosun , evli mutlu huzurlu arkadaşım eğer 28 günde adet oluyosan dünle beraber sıkı çalışmaya başlamalısın cumartesi gidiyomuş eşin günleri boş geçmeyin derim, eğer daha fazlaysa adet tarihin, kaçabilir günler bilgine
bu arada yaso cum esas kızdığım konu aşılama yapanları gazlayıp 10. günde test yaptırmaya çalışman canım yaparlarsa bile 12. gün yapmalılar ki bence, ki bazı kişinin bat geçmeden çıkmaz en iyisi batı beklemektir gazlama kızlarıkızlar sizde testi bebişi düşünmeyin son güne kadar emoş kırarım ellerini teste gidemez yapmıyosun kesin
kiz zilli senin su ikizler ucuzler bir gelsin gorurusun yasam sevincin nasilda tavan yapiyoelindeki is bile hafif gelir goruceksin ,,
benim yasadigim yerde hamile kalinca daha dogrusu 7-8 ayliktan sonra (( ben 4-5 aylikken girerim o ayrida))1 sene annelik iznine ayriliyor insan ,,orada oyle bir durum yokmuki ozaman:26:
çatlakkk viole doktora gidecek diye mi bu kadar şaşırıyorsun
cemrem gerçekten de hayalet oldum yaa kızlar o kadar yorgunum ki bu aralar buraya yazacak gücü bilem bulamıyorum
Selam Canlarr bir bakarmısınızzz
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]1 Nisan[/TD]
[TD]2 Nisan[/TD]
[TD]3 Nisan[/TD]
[TD]4 Nisan
Adet[/TD]
[TD]5 Nisan
Adet[/TD]
[TD]6 Nisan
Adet[/TD]
[TD]7 Nisan
Adet[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8 Nisan
Adet[/TD]
[TD]9 Nisan
Adet[/TD]
[TD]10 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]11 Nisan[/TD]
[TD]12 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]13 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]14 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]16 Nisan[/TD]
[TD]17 Nisan
İlişki[/TD]
[TD]18 Nisan[/TD]
[TD]19 Nisan[/TD]
[TD]20 Nisan[/TD]
[TD]21 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22 Nisan[/TD]
[TD]23 Nisan[/TD]
[TD]24 Nisan[/TD]
[TD]25 Nisan[/TD]
[TD]26 Nisan[/TD]
[TD]27 Nisan[/TD]
[TD]28 Nisan[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29 Nisan[/TD]
[TD]30 Nisan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Cumartesi günü eşim şehir dışına çıkıyor. Haftaya yanımda olamayacak. Acaba bu haftayı değerlendirebildim mi ?
İremneva son 4 adet tarihim
14 Ocak
10 Şubat
8 Mart
4 Nisan
26-27 gün felan çıkıyor ortalaması hesaplamalarda.
canım peki hiç hafiflemeyecek mi senin bu yoğunluğun, seni düşündükçe halime şükrediyorumcemrem gerçekten de hayalet oldum yaa kızlar o kadar yorgunum ki bu aralar buraya yazacak gücü bilem bulamıyorum
sen bikerede beni gorunce gecip gitsen olmaz dimi ille catacanseni ben ne edim
ne oli gi sana ,, hani dogum kontrol hapi icmesen bisimi var dicem emeeeeaz kaldi kiz senin tedaviye bende heyecanlaniyorum valla
sağol sana da hayırlı cumalar, nasılsın kilo aldın mı iremcim, sen pek belirti yaşamadın yaaa iştahın da gitmemiştir dikkat et kilona...hayırlı cumalar bu aradaaaa .....................
günaydıınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?