hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orkim hoşgeldin, iyi misin tatlım?

meltemcim aslında hem çalışıp hem fotoğraf çekebilirsin, olmaz mı? en azından sigortan yatmış olur. benim kolej düşünmemin en büyük nedeni o.

canim pazartesi tatil sadece dershanelerde.rehber ogretmenlikten cok sikildim ben.aklimda baska is var bugunlerde. cumartesi belli olcak bakalim.

iyidir komşi. aslında ne iyisi ya ben çok yoruluyorum işte. vallaha pestilim çıkıyo, yaşam sevincim azalıyor. bu yoğunluğun neresine çocuk getirmeye uğraşıyorum onu da bilmiyorum

kiz zilli senin su ikizler ucuzler bir gelsin gorurusun yasam sevincin nasilda tavan yapiyo elindeki is bile hafif gelir goruceksin ,,
benim yasadigim yerde hamile kalinca daha dogrusu 7-8 ayliktan sonra (( ben 4-5 aylikken girerim o ayrida ))1 sene annelik iznine ayriliyor insan ,,orada oyle bir durum yokmuki ozaman:26:

tamam tatlım yapıcaz bişeyler artık umarım çok beklemeyiz senin bebik napıyo kendi derdime daldım kimseleri soramıyorum iyisiniz demi canım
kucağımda uyudu yerine koydum maksimum 10 dk sonra uyanır
ayy çok tatlıdır ama kıyılmaz ona varsın uyusun kucağında miisssss gibi de kokuyodur şimdi deryam maşallah size eşinle biraz problem varmış sanırım geçicidir canım bizim kızlar birbirinden güzel önerilerde bulunmuşlar bence bunları uygulayabilirsin temizlikçi çağırma fikrini çok tuttum ben bence öyle yapabilirsin
ooo onun derdi belli ozman annesi kucağında uyumak istiyor sen yatcan cekyata onuda yatırcan gögsüne bak ozman kac saat uyuyor

rümüşe katılıyorum dene bi bakalım

violeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne durumdasin gittinmi doktora bacim

pazartesi günü gidicem canım bu arada kırmızılae geldi bugün rahatladım gecikince kötü oluyo çünkü:18: sen napıyosun nasıl gidiyo hamişlik kızın alıştı mı ablalık fikrine

canim pazartesi tatil sadece dershanelerde.rehber ogretmenlikten cok sikildim ben.aklimda baska is var bugunlerde. cumartesi belli olcak bakalim.
anladım canım sen eğitim sektörünü pek istemiyorsun anlaşılan. inşallah güzel haberler gelir cumartesiye

violeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne durumdasin gittinmi doktora bacim

çatlakkk viole doktora gidecek diye mi bu kadar şaşırıyorsun

İremneva son 4 adet tarihim

14 Ocak
10 Şubat
8 Mart
4 Nisan

26-27 gün felan çıkıyor ortalaması hesaplamalarda.

heee o oluyor da o hamilelik 7-8 ay olana kadar da anam ağlayacak valla. neyse olsun da bi bakalım

cemrem gerçekten de hayalet oldum yaa kızlar o kadar yorgunum ki bu aralar buraya yazacak gücü bilem bulamıyorum

çatlakkk viole doktora gidecek diye mi bu kadar şaşırıyorsun

sen bikerede beni gorunce gecip gitsen olmaz dimi ille catacan seni ben ne edim

cemrem gerçekten de hayalet oldum yaa kızlar o kadar yorgunum ki bu aralar buraya yazacak gücü bilem bulamıyorum

ne oli gi sana ,, hani dogum kontrol hapi icmesen bisimi var dicem emeeee az kaldi kiz senin tedaviye bende heyecanlaniyorum valla

İremneva son 4 adet tarihim

14 Ocak
10 Şubat
8 Mart
4 Nisan

26-27 gün felan çıkıyor ortalaması hesaplamalarda.

senin en önemli günün 12-13.gün ki sen değerlendirmişsin inşallah ay sonu mutlu haberi alırsın canımmm ................

canım peki hiç hafiflemeyecek mi senin bu yoğunluğun, seni düşündükçe halime şükrediyorum

sen bikerede beni gorunce gecip gitsen olmaz dimi ille catacan seni ben ne edim

ne oli gi sana ,, hani dogum kontrol hapi icmesen bisimi var dicem emeeee az kaldi kiz senin tedaviye bende heyecanlaniyorum valla

kız seni bigün transit geçsem o gün işlerim yolunda gitmez bea günde bi doz alınca iyi geliyorsun

hayırlı cumalar bu aradaaaa .....................
sağol sana da hayırlı cumalar, nasılsın kilo aldın mı iremcim, sen pek belirti yaşamadın yaaa iştahın da gitmemiştir dikkat et kilona...
günaydıınnnnnnnnnn

tatlım sen yumoşları takip edeceksin dimi? ben de bu ay takip edecem ama nasılı:26: belki ovulasyon kitlerinden alırım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…