kızlar bişey sorcam ama gülmeyin.şimdi ben patates kızartıyorum kıtır kıtır oluyr ama ben öyle istemyrum yani böyle azcık haşlanmış gbi nezik olsun stiyorum mesela kardeşimin yaptığı öyleolur bunun bir yolu var mıdır sizce
tavada değilde derin bir tencerede bol yağda kızartırsan yumşar Rümüşüm!
kızlar bişey sorcam ama gülmeyin.şimdi ben patates kızartıyorum kıtır kıtır oluyr ama ben öyle istemyrum yani böyle azcık haşlanmış gbi nezik olsun stiyorum mesela kardeşimin yaptığı öyleolur bunun bir yolu var mıdır sizce
hemsom ağzını kapatırsan tavanın yumusak olur.
ya ben formasyon almadım.burdaki kolejlere girebilirdim formasyon olsaydı..ama artık başka bir yol çizdim kendime..sürüklenip gidiyouz..İnşallah bebişinle birlikte girersin kpss'ye
tamam hemşooo,,yarenimiz napıyor bugün uslu galiba seni burlara bıraktığına göre
inşallah ama pek çalışmıyorum, kafayı yiyecem. ah bu kafam kolejlere başvuru yapayım dedim ama hala gitmedim adamlar çoktaaann anlaşmalarını yapmışlardır:26: ihtiyaç var mı yok mu bilgim yok, kolejlerde hiç çalışmadım tırsıyorum daaa. bilgin var mı hiç?
yok yaa nerdeeeuyumuyo bi türlü sürekli mama yiyo ağlıyo.gün boyu kucağımda maalesef.
az gitmeden sana bişy soram bizim kediden yatağımı geri aldım odanın köşesine yer yaptım orda yatıyorlardı gece bi baktım yatağımın ucunda yatıyor yavrular yaptığım yerde.yavaş yavaş yavrulardan ayrılmaya mı başladı acaba.bide dün koltukta oturrken yanıma geldi battaneyin arasına girip yattı böyle huyu yoktu
inşallah ama pek çalışmıyorum, kafayı yiyecem. ah bu kafam kolejlere başvuru yapayım dedim ama hala gitmedim adamlar çoktaaann anlaşmalarını yapmışlardır:26: ihtiyaç var mı yok mu bilgim yok, kolejlerde hiç çalışmadım tırsıyorum daaa. bilgin var mı hiç?
yok söylemeden duramıycam.bu biizim meltem bi gösteriyor ucundan sonra kayboluyor acaba herifede böylemi yapyr
battaniyesini yıkadım yarına kurur aman bişey olmasında yavrumaRümüşüm kedi alıştığı yerden zor ayrılır..bak benimkilerden biri oturma odasındaki koltuk battaniyesine bayılıyo,kavga ediyoz her gün..alışmış,kokusunu bırakmış olduğu için geliyordur yanınıza..bir de sıcağı severler,battaniyeye bayılırlar..yavrular da hareketlenmiştir artık.önemli değil o kadar.
ben senin yerinde olsam kolejlere başvuru yapardım..normal okullardan farklı değil çalışma tarzları..mutlaka görüşmeye git..kpss yi kazanamazsan bir tarafta bulunsunlar..evde oturmak zorunda kalmazsın.
gösteririm ama elletmem.
yarene söyle teyzelerin kulağını cekecekmiş de bi rahat duramadı yavyu ya..cok özledimm onu yaa
kucağımda uyudu yerine koydum maksimum 10 dk sonra uyanır
yok söylemeden duramıycam.bu biizim meltem bi gösteriyor ucundan sonra kayboluyor acaba herifede böylemi yapyr
Rümüşüm kedi alıştığı yerden zor ayrılır..bak benimkilerden biri oturma odasındaki koltuk battaniyesine bayılıyo,kavga ediyoz her gün..alışmış,kokusunu bırakmış olduğu için geliyordur yanınıza..bir de sıcağı severler,battaniyeye bayılırlar..yavrular da hareketlenmiştir artık.önemli değil o kadar.
ben senin yerinde olsam kolejlere başvuru yapardım..normal okullardan farklı değil çalışma tarzları..mutlaka görüşmeye git..kpss yi kazanamazsan bir tarafta bulunsunlar..evde oturmak zorunda kalmazsın.
gösteririm ama elletmem.
bence bu ara kafası dağınık belkim ondandır...
çalışma tarzlarını biliyorum tatlım ama birsürü mülakattan geçiriyorlar, oldum olası bu şekilde uğraşmayı sevmem üşeniyorum daaaaaa puufff... peki piyasadan haberin var mı?
rehberlik ihtiyacı vardır dimi?
kucağımda uyudu yerine koydum maksimum 10 dk sonra uyanır
canım ben Bodrumdayım.burada 3 tane kolej var.2'sinden telefon geldi bana bu sene..ikisinin de rehberlikçileri hamileymiş.bırakacaklarmış işi..şu an yaptığım iş nedeniyle reddettim tabi..Burdaki ücret tarifeleri hep aynıdır..1500-2000 arası alır öğretmenler kolejlerde veya dershanelerde.
kız sen onu paketle kargoyla gönder bize, sen de kocişinle ilgilen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?