hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

iyi geceler canım görüşürüüzzz

deryacım yazışalı bir yılı geçti,unutmuş olabilirsin beni,anne olduğunu öğrenince çok sevindim.. orhan bey hevesimi kıralı pek girmedim foruma ,anneliğine çok ama çok mutlu oldum...sağlıkla, mutlulukla büyütmen dileğiyle..darısı başıma...

peesune nasılsın canım??? tedavi ne aşamada??neler yaptın??

canım iyiyim güzel haberini alınca çok daha iyi oldum...ben orhan beyi çok yoğun ve ilgisiz buldum..hemşirelerinin de enteresan tavırları ve sorumsuzca bir iki davranışlarını görünce ufuk tıptan vazgeçtim hemen...ama 1 yıl boş yere oyalandım..yok neymiş hazır değilmişim.. zaten şansım az ama bi o kadar da hevesim azzzzzz... bakalım tatlım belki bu yaz harekete geçer ben de sizlere güzel haberler veririm...

yok canım unuturmuyum seni hiç.görür görmez yazdım ama sen benden önce yazmıssın yeni gördüm.çok sağol canım darısı sizlerin basına inşallah..
ne oldu hayırdır neden hevesini kırdı orhan bey???

orhan bey hastayla pek muhattap olmuyor gerekeni söylüyor gerisini hemşirelere bırakıyor.ben gülhan hanımla çok iyiydim orda.8 ay tedavilerle uğrastım memnundum ben.hayırlısı canım ya.şansım az deme ne olacağı hiç belli olmaz tatlım.umutsuz olma hiçbir zaman.fazla geciktirme istersen.medicalparkta sefa bey tüp bebek merkezi açmıs.o doktor da çok iyi diyorlardı.

sağol canım bakalım, birini bulucam artık biraz da şans işi...sefa beyi araştırıcam.. çıkmam gerekiyor..laptop kucağımda eşim hep kızıyor, bu yüzden yumurtaların çalışmıyor diyor bana:))) ben kaçar....iyi geceler

kucağına alma kız şunu ufuk tıp kapanmıs zaten haberleri alıyorum ben elazığdan
hadi iyi geceler girdiğinde buraya da uğra görüşürüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…