kızlar ben çıktım benimki not girecekmişsohbetin en tatlı yerinde
neyse iyi geceler yarın görüşürüzzzz çok öptümmm
Eki Görüntüle 690158 Eki Görüntüle 690159 benim yaramaz yavrularım
gözlere baakk sevsinler seni yaaa
iyi geceler canım görüşürüüzzz
deryacım yazışalı bir yılı geçti,unutmuş olabilirsin beni,anne olduğunu öğrenince çok sevindim.. orhan bey hevesimi kıralı pek girmedim foruma ,anneliğine çok ama çok mutlu oldum...sağlıkla, mutlulukla büyütmen dileğiyle..darısı başıma...
facede video yükledimm bi izlesen ya
hoşgeldiniz sefa geldinz
ne sıcak bir topic...pekkkk hoş buldummm...
peesune nasılsın canım??? tedavi ne aşamada??neler yaptın??
deryacım yazışalı bir yılı geçti,unutmuş olabilirsin beni,anne olduğunu öğrenince çok sevindim.. orhan bey hevesimi kıralı pek girmedim foruma ,anneliğine çok ama çok mutlu oldum...sağlıkla, mutlulukla büyütmen dileğiyle..darısı başıma...
öyledir canım her zaman bekleriz.herkes birbiriyle sıkı dosttur burda.seni de aramızda görmek isteriz canım
canım iyiyim güzel haberini alınca çok daha iyi oldum...ben orhan beyi çok yoğun ve ilgisiz buldum..hemşirelerinin de enteresan tavırları ve sorumsuzca bir iki davranışlarını görünce ufuk tıptan vazgeçtim hemen...ama 1 yıl boş yere oyalandım..yok neymiş hazır değilmişim.. zaten şansım az ama bi o kadar da hevesim azzzzzz... bakalım tatlım belki bu yaz harekete geçer ben de sizlere güzel haberler veririm...
ne sıcak bir topic...pekkkk hoş buldummm...
hayalet kaçar
orhan bey hastayla pek muhattap olmuyor gerekeni söylüyor gerisini hemşirelere bırakıyor.ben gülhan hanımla çok iyiydim orda.8 ay tedavilerle uğrastım memnundum ben.hayırlısı canım ya.şansım az deme ne olacağı hiç belli olmaz tatlım.umutsuz olma hiçbir zaman.fazla geciktirme istersen.medicalparkta sefa bey tüp bebek merkezi açmıs.o doktor da çok iyi diyorlardı.
sağol canım teşekkür ederim...fırsat buldukça uğrarım :))
sağol canım bakalım, birini bulucam artık biraz da şans işi...sefa beyi araştırıcam.. çıkmam gerekiyor..laptop kucağımda eşim hep kızıyor, bu yüzden yumurtaların çalışmıyor diyor bana:))) ben kaçar....iyi geceler
kucağına alma kız şunuufuk tıp kapanmıs zaten haberleri alıyorum ben elazığdan
hadi iyi geceler girdiğinde buraya da uğra görüşürüüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?