doktor meselesinde şunu söylemek isterim doktorumuz en iyi olması cok önemli 2.önemli özelliiği içiinizin ısınması iletişiminizin iyi olması heleki özele gidiyorsanz bu şart yani
kız hemşoo sen napyın burda yaren uyuyor muu yoksa uyur gibimi yapıyor
benim elazığdaki dr uma gitmişti arkadas.ufuk jinofertil topiğinde konusmustuk.herkes her dr dan memnun kalmayabiliyor.dediğin gibi ısınmak çok önemli dr una güvenmelisin ki için rahat etsin..
sen nasıl oldun bakiim kafandaki sorular gitti dimi???annem de gelsin oturalım biz onu rahat ettiririz diyor
kızz maşallah nazar değmesin bu aksam gayet iyi çok şükür.aksam üzeri 2 kere kaka yapmıstı ondan rahat sanırım.biraz mızırdandı emzirdim uyku sersemliğine uyuyo şükürler olsun
gitti gitti uctu gittiiiiiiiiiiiiiiii,,,gelcem gelcemm bana neler hazırlıycan bakam mantı accan mı baklava accan mı bak onlar olmassa yaren i yerim ona göre
herifin evdeyse terlik geliyor sana hmşoo
annammm yareni yesen yeter sana yaawwwne istersen yaparım ama sen de azcık kolay seyler iste bacım yaa
herif evde yok tatlım 3-11 çalısıyo bugün.buçuğa doğru gelir
işte meselede o zor olsun ypma ki ben bebişi yiyem
oy oy oy ye teyzoşu tombik yanaklarını yee kızımınnnnama bende bi teyzoş olarak minik kızımızı düşünmem lazım onu doyurmam lazımmm
de get ozman hazırlan süsln püslen kokularını sürr belki yaren izin verrirde vuslata kavuşursunuz
haklısın ben çıkayım yavastan inşallah uyur kızçem de adamın gönlü olur birazcıkhadi iyi gecelerrr öpüldünüzz şekerlerrr
bercestem seni gören cennetlik nerlerdesin bakiimsorma violemm vallaa bizimkiler ortalığı tarumar etmiş
azcık öyle olmuşş okudukca nedense gülesim geliyor benim
hadi bakam kaybol...beşiğine koydun dimi senin kıyafetinden
bercestem seni gören cennetlik nerlerdesin bakiim
valla ben de güldüm tatlım.. çok çocukça kavgalaşmışlar benim 1ler bile böyle yapmaz yani çok ayıp
deryaaaaaaa bebiişin emmiyomuş seni haa zillikendin sağsan versen öyle denediniz mi en azından mamadan daha faydalı olur konuyu tam bilmiyorum ama aklıma geldi söliyim dedim canım
canım baslarda sağıp verdim ama çok uzun sürüyor zahmetli oluyor yaa..bende tutturmak için uğrasıyorum sürekli.pompayla sağmak bebeğin emmesi gibi olmuyormus sütüm gittikçe azaldı o yüzden.ama yaren emince daha çok oluyo sanki göğsüm doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?