hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

doktor meselesinde şunu söylemek isterim doktorumuz en iyi olması cok önemli 2.önemli özelliiği içiinizin ısınması iletişiminizin iyi olması heleki özele gidiyorsanz bu şart yani

benim elazığdaki dr uma gitmişti arkadas.ufuk jinofertil topiğinde konusmustuk.herkes her dr dan memnun kalmayabiliyor.dediğin gibi ısınmak çok önemli dr una güvenmelisin ki için rahat etsin..
sen nasıl oldun bakiim kafandaki sorular gitti dimi???annem de gelsin oturalım biz onu rahat ettiririz diyor

gitti gitti uctu gittiiiiiiiiiiiiiiii,,,gelcem gelcemm bana neler hazırlıycan bakam mantı accan mı baklava accan mı bak onlar olmassa yaren i yerim ona göre

deryaaaaaaa bebiişin emmiyomuş seni haa zilli kendin sağsan versen öyle denediniz mi en azından mamadan daha faydalı olur konuyu tam bilmiyorum ama aklıma geldi söliyim dedim canım

deryaaaaaaa bebiişin emmiyomuş seni haa zilli kendin sağsan versen öyle denediniz mi en azından mamadan daha faydalı olur konuyu tam bilmiyorum ama aklıma geldi söliyim dedim canım

canım baslarda sağıp verdim ama çok uzun sürüyor zahmetli oluyor yaa..bende tutturmak için uğrasıyorum sürekli.pompayla sağmak bebeğin emmesi gibi olmuyormus sütüm gittikçe azaldı o yüzden.ama yaren emince daha çok oluyo sanki göğsüm doluyor

benim bi arkadaşın da bebişi emmiyodu o hep sağıp biberona koyuyodu öyle uyuyodu bebişi ilk günler yoruluyolar emerken galiba minnak ağızlarıyla :103: sonra düzeldi onunki ilk günler öyle yapmıştı o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…