hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın kızlar. Bu sabah adet oldum cok mutluyum. Yarın dr a gidiyorum. Bir aksilik olmazsa tedavi başlıyor

dün aile hekimine ilaç yzdırmya gittiydim ebe ile konuştum tetanoz aşısını yaptırıp yaptırmayacağımı doktoruma sormam gerekiyormuş bende düşük rski var ya galiba ondan

Tunaydin kizlarrrrrr
Orkim yeni ay hayirli olsun insallah cok guzel gecer sikintisiz olur sonuda bu arada pazarda calisiyo demek doktorun wuwww

Derya sutumu basta sagdim dedinya hangi marka makinen medela icin iyi diyolardi bebisin emmesine yakinmis gucu

canlarim selamnasilsiniz.biz iyiyiz sukur.pek girme firsatim yok malum.suan zaten kizimla yaziyorum.sizinle yaziymnayi ozledim.ama arada okuyorum.RUMUSUM gecmis olsun canim.ama artik gecti cok sukur minnosun yaramaz olucak belli.arada gene gelicem kizimin fotosuyla.optum sizi kocamaqn

irmos nasilsin kiz hamislik nasil geciyor.medela cok iyi ben elektrikli kullaniyorum.bebsiminden iyi emiytor.kullanimi da super.ama ben almadim.burda 2 haftaligina 50 euro odedik.

sağol bebişbu tüp bebek falan filan ile çalışan kadındoğumcuların cumartesi pazarı bayramı olmuyor valla öyle demişti. yumurta bayram seyran dinlemiyo demişti

nazlııım güzel kızını kocaman öp yerimize. fotolarını bekliyoruz tez günde

irmos nasilsin kiz hamislik nasil geciyor.medela cok iyi ben elektrikli kullaniyorum.bebsiminden iyi emiytor.kullanimi da super.ama ben almadim.burda 2 haftaligina 50 euro odedik.

Ozellikle arastirmadim ama bende kimden duysam hep iyi seyler duydum kraftta kotuymus mesela şukur tatlim benim bebis rumusun kunun zitti acayip uslu hic bir derdi yok o yuzden galiba dogunca rumus rahat edecek ben 3,5 atacam yerim senin bizdiklarini ikisini bir arada cekte kardes mutlulugunu gorelim biz kuzumla sizi cok optukki teyzesi

Orkim bayram seyran yumurtan bebise donunce olacak iyi doktirun calisiyo olmasi calissin calissin

aman beleş çalışmıyo zaten neka çalışma oka para. gerçi ben para da vermiyom ya

ne sıcak bir topic...pekkkk hoş buldummm...
hoşgeldin canım herzaman bekleriz tatlım
bercestem seni gören cennetlik nerlerdesin bakiim

valla ben de güldüm tatlım.. çok çocukça kavgalaşmışlar benim 1ler bile böyle yapmaz yani çok ayıp
geldim geldim olay var dediler takviye için geldim amagecikmişim
diğerleri hatalı ama bizim kızlar da var suç suyumu çıktı bizim topiğn

Onceee topikk anasi bercesteye selamlarr,sonra hepinizeee selamlar

aferin rümüşüm yoksa banlarım heee

aman beleş çalışmıyo zaten neka çalışma oka para. gerçi ben para da vermiyom ya

canım orkimmm inşallahhh başlıyor tedavin
bebişine artık çok yakınsın
Allahım herşey çok güzel olacak:26::26::26: inşalllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…