hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam canım öncelikle geçmiş olsun
ama sorunlar bunula biter inşallah
ilaç tedavisimi uygulanacak
eğer ilaç kullanacaksan çalışmayı önermiyolar diye biliyorum
sen iyi olda bebişler gelir inşallahhh

valla canım hiç bişey söylemedi ki zaten.. ilaç verdi şu günler içiceksin dedi sonra iğne var deri altından onu yaptırıcaksın ve hergün ilişki olucak 1 saatte yatıcaksın dedi.. bana yumurtlama ve çatlatma iğnesi verdi kesin ama hiç takip etmedi henüz ben de almıcam ilaçları diğer doktoru beklicem :18:

kızlar merhaba! doktora gittim bugün.bir sorun yok... klomen alıcam bu ay ve çatlatma iğnesi olacak... Aşılamaya geçmek istemiyormuş hemen..önce çatlatmayı deneyelim dedi..her şey yolunda,sanırım yumurtlamayı kaçırıyorsun falan dedi..beklicez görücez..

bugün hastanede çok canım sıkıldı..özel sağlık sigortam var.. hep aynı doktora muayene olurum.ve sigortam karşılar.yoksa özele gitmek mümkün değil zaten..neyse...bugün doktorum rapora "adet düzensizliği" yazmış..recetede de klomen yazıyordu.yanında da aspirin vardı...sigortam karşılamadı bu defa..ben de aradım müşteri hizmetlerini..çıkan kadın ne dese beğenirsiniz! klomen yumurta çatlatma için alınan bir ilaçmış ve çatlatma iğnesi olmak keyfi bir durummuş..deli oldum. "hanfendi ben estetik yaptırmıyorum, cildiyede sivilce sıktırmıyorum..yumurtam çatlamıyor ve tedavi oluyorum..hastalıktır bu..keyfi bir durum değildir" dedim.. saçma sapan cevaplar verdi... "illa rapora sahte yazılar yazdırıp usulsüzlük yapmak gerekiyorsa bundan sonra yapıcam" dedim... kaldı öyle şaşkoloz.. hastaneden alacaklarmış bilgileri..benim doktorla aram iyidir zaten...usulüne uydurur..ama sinir oldum..yalan söylemeden hakkını alamıyorsun ya bu memlekette! kendi paranla rezil oluyorsun ya..ne diyeyim..sinirlendim yani

Kizlar bugun yaren imizin mevludundeydim.gerci ben sonuna yetistim.ama dolmalari kacirmadim.bebin odasini giysilerini derya hep gosterdi.cok ttatlilardi.ama siz deryanin yaren huysuz demesine bakmayin tatli tatli uyuyordu o kadar kucakta gezmesine ragmen.şaka bi tarfa bu bebislerin butun garezi annelere.allah yardimcisi olsun deryanin

Cancagizim gecmis olsun.kac ignen kaldi.
bilmiyorum ki. yumurtanın durumuna göre devam.
selam kizlar.nasilsiniz.orkim tedaviye baslamis.mashallah.saglikla bebis haberini alalim inshallah,2 3 baska haber varmi.ben arada bakiyorum size.ama yazamiyorum
sağol canım benim. allah bebişinle kolaylık versin
ben bekle derim. tiroid önemli gebe kalmayı düşünüyorsun. tiroid otoantikorlarına da baktır canım. Anti TG ve Anti Tpo
uuuy canım benim ya nasıl da kızdırmışlaar. bu arada bir tedaviye başlamana çoook sevindiim. umarım eşin bu ay stres yapmaz gününü tutturursunuz

yeerim ben onu yaaaa

uuuy canım benim ya nasıl da kızdırmışlaar. bu arada bir tedaviye başlamana çoook sevindiim. umarım eşin bu ay stres yapmaz gününü tutturursunuz

inşallah canım ya...doktorum da öyle söyledi.no stres yes bebek dedi öldürdü beni gülmekten.."eşinde hiç gelmiyo" dedi..ben "yüzü yok gelmeye.son iğnede belini incitti" dedim..çok kızdı çok kafa benim doktor.."stres yapma ama söylediğim günlerde ilişki olsun" dedi..ee nasıl olcak dimi?! geliverseydi bebek..doğal doğal..ne güzel olurdu..

Son düzenleme:

inşallah gelecek bebişin tatlım. bence de eşini yumurta kontrollerine beraber götür. ben öyle yapıyordum. dr eşime şu şu günler diyordu. o da görev gibi kaçırmıyordu.

Saol cnm darısı sana sekerim merak etme gosterir kendini buyuk ihtimalle duyarsın kalp atısını.. Simdiden okadar heyecanlıyımki :) gecmek bilmiyo zaman

Canım ben hiç anlamam o işlerden orkidem berceste cevaplamışlar zaten , düşük riski oluşabiliyorsa bu ay kendine tatil yap ozaman geç olsun güç olmasın cancazım

Uyyyy yavrum benimm bizim yerimizede öpüp koklasaydın kız ne güzel deryayla aynı sehirdesiniz

Kaçırma kız o günleri düverim senii yumurtayı kaçırıyorsun sonra iğne felan alıyorsun keyfi ye kaçıyo tabi şaka şaka gerçekten sinir bozucu ,inş ilk ve son aldığın iğne olur canım

Son düzenleme:
kız zıkkımın dibi içilince bebiş mi oluyomuş, bi onu içmedim olacaksa onu da içerim
selamlar kizlar ogleden sonraya randevu aldim.umarim bir sorun yoktur gorusuruz
eeeee yaa sonuçlar:26:
yok kikiii o eskidendi sahalara bir döndüm pir döndüm asıl sen kendine yan, 9 ay boyunca ucundan azcık bilem göremezsin düz duvara tırmanınca görürüm o zaman seni
Kizlar hadi deyin bakiim bana duaya başlamak istiyorum. Ne okuyayım
valla ne desem:26::26: hamişlerimize sormak lazım ama yine de sen içinden geldiği gibi duanı et, elbet duyulur......biz de sana çok dua edeceğiz

Bende heyecanliyim pıt pıt larıda duyabilicem demek gel Mayıs gel

Cok saol cnm yok takmiyorum kafaya ama zaman gecmek bilmiyo bi gecseydi su 2 hafta :)

Uyyyy yavrum benimm bizim yerimizede öpüp koklasaydın kız ne güzel deryayla aynı sehirdesiniz
sizin icin gunler gecmek bilmez simdik.randuvlar ayda bir e dusunce gunleer daha cabuk geciyor

kızlaaar benim işle ilgili yazmam gereken tonla rapor var. hepinizi öper ben kaçar
Gene mi ya az bize de gonderde yardim edek.

Kızlar bat ta yakın göğüslerim şişerdi ya battan sonrada sönerdi işte havası, hamişim evet ama o dönem geçtikten sonra az da olsa iner diye düşünmüştüm ıyyy gittikçe balon gibi oldular südyenimden taşıyorlar ben ne olucak böyle gittikçe şişeçekmi bunlar şimdiden 65 kilo oldummm 59 kilo olan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…