hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hemsom canim hemsom dun beni cok mutlu ettin gercekten.gun boyu uyuyan bıcırık bugun yine uyumuyor.oglenden beri onunla ugrasiyorum

teyzesini özlemiştir napsın yavrum ya kız yokmu komşuları cağır kalabalık yapsınlar susar belki ozman,allah kolaylık versin harbiden garezi sana bu bebişin,ağlıyor dimi sürekli

Kucagimda uyuyor yatiriyorum 2dk sonra basliyor aglamaya.teyzosu gel de poposuna vur bu kizin

kuzum çözümü basit kucağından indirmiycen ..komşumun bebeğide öyleydi birgün baktım ona kızı ayakta kucağımda uyutuyorum ben de artık oturam diyorum ama yok oturmamla ağlaması bir oluordu ..senden uzakta kalmaya dayanamıyordurnapsın annnesi

nirdesinizz canlar
evdeyiz canım, niye sordun oturmaya mı gelecen , ehhh gel azcık müsaitim,deryayı da tak koluna gel...
:26::26::26: ya rumiş teker teker gel bacım yaaa, bilemedim kiii :26::26: biz şuan anca çarpışma evresinde olduğumuz için bu sorular şimdik aklıma bile gelmiyor...
Hemsom canim hemsom dun beni cok mutlu ettin gercekten.gun boyu uyuyan bıcırık bugun yine uyumuyor.oglenden beri onunla ugrasiyorum

aayyyy deryam valla imrendim size, ne güzel dün rumiş sana gelmiş ne kaynattınız aceba

Son düzenleme:

Sol omzum cöktü resmen canim ya:)) yok kucaga alismasin yok sallamaya alismasin bizim istememizle olmuyomus arkadaslar.bebislerin keyfi ne istiyorsa o o kadar:))

ortam kalabalıktı ben biraz mevlüdün sonuna gittim ben bebişin odasından cıkmadım misafirler gitmeye başlayınca sohbet etme zamanımız oldu.en güzel yanıda bebişin kıyfeterine baktığım zamandı cok güzeldi ya hepsini tek tek gösterdi derya sağolsun.resim cektiktir,hediyelere baktık.yarenin gercek yzünü gördmmmmmmm bi cığırdıı kulaklarımı kapattım

Sol omzum cöktü resmen canim ya:)) yok kucaga alismasin yok sallamaya alismasin bizim istememizle olmuyomus arkadaslar.bebislerin keyfi ne istiyorsa o o kadar:))

bebek kendini nerde güvende hissediyorsa orda kalmayı trcih eder.naparsak yapalım.azcık aklı ermeye başladığı zaman ancak senin isteğin doğrltsunda harket edebilir

Tatlim keske hepinizle görüsme imkanimiz olsa..pek kaynatamadik canim ya akrabalar felan vardi.ama cok guzel bir gün oldu benim icin

Bir yandan yarenle ugrastigim icin kisa cevaplar yaziyorum kusura bakmayin

Tatlim keske hepinizle görüsme imkanimiz olsa..pek kaynatamadik canim ya akrabalar felan vardi.ama cok guzel bir gün oldu benim icin
neyse artık yarenin hatrına bieşy demiyoruz onun yanaklarını yiycem yiycem böyle ham hum yiycem o yanaklar nasıl bişey ben bilmim

Bir yandan yarenle ugrastigim icin kisa cevaplar yaziyorum kusura bakmayin
tatlım senin söylemene gerek yok biz anlıyoruz zaten ve bu da bi kusur değil ben gurbette en çok arkadaşlığın önemli olduğunu yalnızlığın zor olduğunu öğrendim. Allaha şükür yalnız sayılmam, çevremde anlaştığım çok insan var ama bu sene çalışmamakla aptallık yaptım, herkesin işi gücü var ben evde tek başıma sıkılıyorum. siz de olmasanız yandık yaniii... işte birazdan arkadaşım gelecek evimin kızı diyorum ona, benle yaşıt bi öğretmen arkadaşım, o da atanamadı ama çalışıyor haliyle buluşmalarımız belli saatlerin dışına çıkmıyor, neyse çok uzattım eminim okumaya da zor fırsat buluyorsundur, yarenciği öp yerimize ve arkadaşımızı çok yormasın, yoksa teyzeleri gelir kullaklarını kaşık yapar yok kız atıyorum hayatta kıyamam
bebek kendini nerde güvende hissediyorsa orda kalmayı trcih eder.naparsak yapalım.azcık aklı ermeye başladığı zaman ancak senin isteğin doğrltsunda harket edebilir

ohh süpersin, kız anneliğe çoktan hazırsın anlıyon bebekten...

bugün taze fasülye yaptım pişsede yesem yav,size gne kedilerimin yeni maceasından bahsedeyim,yavru kediciklerim artık yürümeye başladlar ve benim sesimi duydukları an analarınn kucağından hoppp kacırıveriyorlar ayağmın dibine gelip başlarını kaldırıyorlar tadduk tadduk bana bakıyorlar sonra başlıyorlar yaramazlıklara birbirlerini ısırıyorlar pati atıyorlar bidenesi ele başı o başı cekiyor.bu arada anne kedi yavrum mırıl mırıldanıyor kızıyor onlara bir araya toplayamıyor ana kedi ben yardm ediyorum

cemreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee napıyonnn ne güzel arkdaşlarının olması
yok kız okuduklarımı dile getirdim sadece.iş pratiğe gelince dün yareni bile zor tutuyorum korkarak

cemreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee napıyonnn ne güzel arkdaşlarının olması
yok kız okuduklarımı dile getirdim sadece.iş pratiğe gelince dün yareni bile zor tutuyorum korkarak

napıyım canım yaaa evde pinekliyorum, eşimin telefonuna takıldı kafam. yaa aramadı kaç saat, az önce ardaı merhaba demeden arabanın firenleri tutmuyormuş, servise götürecem dedi bişiler bişiler daha anlattı, eeeee dedim geç mi geleceksin, yok ben öyle bişi demiyorum nerden çıkardın dedi. ben de o zaman freni bana niye anlatıyorsun anlamadım, bozuksa git yaptır dedim ,beyimiz bozuldu ben de telefonu kapatıyorum dedim anlamadımki:44: şimdi şüphelenmem mi lazım acep:44:

neyden şüphelencen anlayamadım

neyden şüphelencen anlayamadım

kız yok ben fazla film izliyorum galiba eşim ardı az önce de, alakasız alakasız konuştu, nerdesin ne yapıyorsun demeden hatta ben de sormadan dan diye bişiler söylendi, şimdi ne alaka dedim. hani böyle olunca kadınlar genelde aldatılıyor yaaa dedim benimki de evdemiyim diye mi kontrol ediyo, yakalanmamak için neyse sinirden ne diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…