hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bugün doktora gittik üçlü testi yaptırma bahanesiyle yeni gelen genc doktor ile tanıştık.karnımın acıması iicin kesin bişey diyemedi bebek iyi dedi parmaklarını emiyormuş hemşireside obur olcak bu bebiş dedi.boyunu kilosunu söyledi ama rümeysada akıl mı var tutamadı tabiki.kafama takılan bi kac şeyi sordum karşımda azcık yaşıtıma yakın birini görünce cesaretlendim.normal gebelik takibini yaptırabilirimişim istedğim doktora düzenli olarak ama acil bi durumlarda nöbetci olan doktorlar müdahele ediyorlarmış.riske atılmassınız merak etmeyin dedi.sezeryanın günü belli değil ise gene nöbetci olan doktorumuz müdahele edermiş,1 ay sonrasına randevu verdi yaklaık 22 haftalık ayrıntılı ultrason yapılacakmış.demir ilacı verdi.gene kesin değil ama kız olabilir dedi.bide gebe izleme bölümünden bize bi dvd verdiler akşama izliycem kısmetse yoğa doğum gibi şeyler varmş icinde.17 hftalık 4 günlükmüşüz üçlü testiimiz pazartesi cıkacakmış,öyle işte.şimdik ben taze fasülye yemeye gidiyorum sizleri kocaman öpüyürummmmmmm

Hadi bunden sonra artik rahat ol , agrilarin normal sanirim, bebişimiz iyiymiş bak . Maşallah

Kızların ikiside çoooooookkkkk şekerrr:16::16::16: Allah uzun ömürler versin annalı babalı büyütsün inş , kız maşallah tüm gebelik boyunca 5 kg almamışmıydın sen ?? Hepsi bebişe aitmiş galiba :1:kikiki maşallah

Cinsiyeti nezaman öğreneceksin ?? Böyle hiçbir belirti vermeden gelenler genelde kızçe olur diyorlarda merak ediyorum seninkini ?? Kaç kilo aldın bu arada ??

günaydın milletttt :3::3::3::3:

maşallah sizeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kızım kocanın seni erkenden kaptığı kadar varsın bu bebişlerin maşallahı var afeti devran büyüğün sempatikliği küçüğün ısırmalık yanaklarına bittim , ikinci resimde cin, üçüncüde ki umursamaz uyumalarını sevsinler o sıpanın bizim içinde öp kokla onları :54::54::54::54:

canım sende bir sıkıntı yoksa direk eşinden isteyecek testi zaten ikinizin sonuçlarına aynı zamanda görmesi fazladan bir ay karınız olur o yüzden demiştim :34::34:

canım kimlere verdin bilmiyorum ama cumartesi ye kadar okunacaksa ben 22. cüzü alayım bititirim allahın izniyle , bu arada rabbim umrenide dualarınıda kabul etsin inşallah bizede nasip etsin amin ......
Tamam canım haftaya cumaya kadar inş okursan cuma günü hatim duasını yaptırırız orda Allah kabul etsin şimdiden

a.slm tatlım nasılsın
gözün aydın bebişi kapmısın rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Saol canım benim , darısı isteyenlerin başına olsun , sen nasılsın ? Bebişin baya büyümüş doğum yaklaşıyor maşallah , neyimiz olucak kızmı erkekmi ??

çalışma var da korumalı çalışma var :17::60:

Lennn :57::57: ne edeyim ben senin korumalı çalışmanı:57:de get pehh:57: hayırlısı olsun gelecek ay olsun inş, şöyle bakıyorumda herkez Mayıs ı bekliyor , len ne kıymetli Mayıs oldu :1:kikiki 1 Mayıs benim doğum günüm pehhh bir yaş daha yaşlanacağım ben doğum günlerine hiç sevinmem :1:aksine kızarım :1:kikiki

Lennn :57::57: ne edeyim ben senin korumalı çalışmanı:57:de get pehh:57: hayırlısı olsun gelecek ay olsun inş, şöyle bakıyorumda herkez Mayıs ı bekliyor , len ne kıymetli Mayıs oldu :1:kikiki 1 Mayıs benim doğum günüm pehhh bir yaş daha yaşlanacağım ben doğum günlerine hiç sevinmem :1:aksine kızarım :1:kikiki
ehehe aslında mayısı kaçırıcam ucundan mayıs olsaydı benim doğum izni çok güzel denk gelicekti ama napalım geç olsun güç olmasın tevekküldeyim :31: sen de kızma mayıs geliyo diye içindeki çocuğu öldürmediğin sürece gençsin kikim ben öyle düşünürüm hep :16:
günaydın güzellikler:54::54::54::54:
günaydıınnnnnnn tatlımmmm ve günaydınnn topic mutlu haftasonları :16::16:

Cinsiyeti nezaman öğreneceksin ?? Böyle hiçbir belirti vermeden gelenler genelde kızçe olur diyorlarda merak ediyorum seninkini ?? Kaç kilo aldın bu arada ??
Ya 12. Hafta olunca ben sormadim bebis pozisyon itibariyle gostercek gibi degildi doktor da bisey demedi 16 dolunca gitcem digerine o zaman kociste gelcek bu sefer sorarim demese bile , benim akrep bebis inatci cikti cikolata bile ksr etmedi top gibi toplanmis oturuyodu o zamsn daha cok cikolata yiycem bir ilk yapip kahve icsem mi diyom hatta :1::1: ben disinda cinliler dahil herkes erkek isteyip ona gore tahminde bir tek gorumcem kiz olsun dedi ama belim agriyo diye erkek galiba dedi bakslim surpriz bekliyom herkese inat :9::9::9:

Tamam canım haftaya cumaya kadar inş okursan cuma günü hatim duasını yaptırırız orda Allah kabul etsin şimdiden

Canim gelecek cuma ise dagitmadigin bir cuz daha ver bana ins okurum. Mesaj olarak at birde burda belki kaciririm mesajini allah kabul eder umrenide dualarinida canim insallah ........

Back
X