hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın bacılar:16::16:
dün kocam nöbetçiydi. biz de kızlarla toplandık akşam. pijama partisi yaptııık:8::8: sabaha kadar çene çaldık yav. bugün birkaç saat anca uyudum ama süpper enerji doluyum:33::33::33:

dün kocam nöbetçiydi. biz de kızlarla toplandık akşam. pijama partisi yaptııık:8::8: sabaha kadar çene çaldık yav. bugün birkaç saat anca uyudum ama süpper enerji doluyum:33::33::33:

Evlenince o defteri kapattim ben sabah ezaniyla yastik gordugumuz gunler geldi aklima nasil imrendim anlatamam cok osledim arkadaslarimi yaaa :14::14::14:

orkkiiiiim herkesi şöööyleeeee bi geçmişe götürdün....:31::31: ben de enerji doluyum öğlene kadar uyku depoladım, öğleden sonra da kahvaltıyı depoladım:1::1: az önce de parktan geldik yemyeşil mis gibiydi, şimdi de yemek depoladım:17: artık dokuz ay sonra üçüzlerinle sabahlarsın, enerjiyi de depolarsın:33::33:

orkkiiiiim herkesi şöööyleeeee bi geçmişe götürdün....:31::31: ben de enerji doluyum öğlene kadar uyku depoladım, öğleden sonra da kahvaltıyı depoladım:1::1: az önce de parktan geldik yemyeşil mis gibiydi, şimdi de yemek depoladım:17: artık dokuz ay sonra üçüzlerinle sabahlarsın, enerjiyi de depolarsın:33::33:

he yaaa üçüz olursa artık hiç uyumam de mi:31: olsun hayırlısı ile gelsinler:33::33: ben de öğlen şehir dışından gelen eski bir arkadaşım ile buluştum. yeni geldim eve. hava güzeldi gerçekten. çook eğlendik. iki gündür baya stres attım diyebilirim..

heeeee sen elin topiginde dolanmaktan gelmeye fırsat bulamıyon:1::1: sen de kaşla göz arasında büyütmüşsün bebeği, biz doğumunu beklerken sen bebişinin mezuniyet haberlerini de yazarsın şimdi:1: şimdiden hayırlı doğumlar....:16:

:) :) :) valla daha dün gibi çarpışma haberleri yazarkene bugün dourma zamanı geldi yahuuuu :) bende heyecan stres bi garip duygular içinde bekliyorum az kaldı ...dr bu hafta gelir gibi görünüyo dedi zaten gelsin büyümüş artık dedi tırstımmmm:18:

he yaaa üçüz olursa artık hiç uyumam de mi:31: olsun hayırlısı ile gelsinler:33::33: ben de öğlen şehir dışından gelen eski bir arkadaşım ile buluştum. yeni geldim eve. hava güzeldi gerçekten. çook eğlendik. iki gündür baya stres attım diyebilirim..

süperrr, aynen ya ben de camış gibi eve yaylandım:1::1::1: arada çıkıp biraz hava aldık, uzun zamandır pazara gitmemiştim burda yakın bi sebze pazarı vardı gittik taze sebzeler aldık çok mutlu oldum, marketlerden sıkılmıştım artık. arkadaşım ankaradan yine geldi ben de yarın onla takılacam, bu hafta havalar süper olcakmış ama nem artıyo:8::8: olsun kim takar :8::8::8: baharı çok seviyorum:16: yarın güzel haberlerle gel inşallah:16:

napıonusss kıslarrrrrrrr ben gün sayıyorum artıkın bu hafta gelir diyerekten :) 38 + 5 iz salı 39 olcaz stresssss:52:
aaniimmmm kız geliyo ciddi ciddi hadi hayırlısı:46::46::46::nazar: valla hala aynı bizde bildiğin gibi ben hala çarpışma haberi veriyom:1: mayısta burayı kasıp kavuracaz inşallah, topik yazla birlikte hareketlenecek inşallah patır patır kurabiye gibi bebişlerin haberini veririz inşallah:16::16:

aaniimmmm kız geliyo ciddi ciddi hadi hayırlısı:46::46::46::nazar: valla hala aynı bizde bildiğin gibi ben hala çarpışma haberi veriyom:1: mayısta burayı kasıp kavuracaz inşallah, topik yazla birlikte hareketlenecek inşallah patır patır kurabiye gibi bebişlerin haberini veririz inşallah:16::16:

inşallahhh canımmmm mayıs ayı bereketli gelsinnnnn bekleyen herkeseee aminnnn:nazar::emir_bebek: benim kasılmalar başladı ağrı sancı yok şimdilik ama bakalım dua edin bana kıslar heran gidebilirim douma normal bekliyoruz inşallah bi engel çıkmaz sağ salim kolay bi doum olur bebişimde bende sağlıcakla kurtulur gelir burda müjdemizi veririz inşallahhhh :49:

inşallahhh canımmmm mayıs ayı bereketli gelsinnnnn bekleyen herkeseee aminnnn:nazar::emir_bebek: benim kasılmalar başladı ağrı sancı yok şimdilik ama bakalım dua edin bana kıslar heran gidebilirim douma normal bekliyoruz inşallah bi engel çıkmaz sağ salim kolay bi doum olur bebişimde bende sağlıcakla kurtulur gelir burda müjdemizi veririz inşallahhhh :49:

inşallah canım hayırlı haberlerini alırız... dualarımızdasın...:nazar::nazar::nazar::nazar:

Zilli dun gibi kabzo kocana salladigin terlikler :9::9::9: canim bir avazda dogurursun insallah sancidan once insallah acilman olurda kolsylasir isin saglicakla al kucagina bebisini ve bizede hsbersiz birakma :54::54::54:

kiiiiiiikiiii şimdiden doğum günün kutlu olsun....:46::46::46: kaç yaşına giriyorsun 56 mı 57 miiiiii:1::1:

sagol canim ,,bilemedin dogru cevap 58 :1: benim icim hep yasli yaff :50:

heeee üçüzler buraya diye diye ikiz üçüz doğur da gör:8::8::8:

oyyyyyyyy uykumu alamadım gidip uzanayım yoksam bütün gün sersem sersem dolanırım

len ne diyon beaa:30::30: Allah isteyenlere versin insallah 3 uz. Ben 3 uz mucuz bakamam vallahi :50:

Goren seni ilk hamileligin sanir ha sen bizi sakinlestirene kadar biz seni duzeltiyoz :22::22::22: ilk haftalarin normal sislik olmasi ben 6. Hafta gittim ilk doktora 2 hafta sonra gittigimde 1200 gr alnistim :53: dedim 15 gune boyle gidersek yandik son gunlerimi dusunemiyom diye ama alip alacagim oymus 12 haftayi o 1200 le kapattim demekki sislikmis bastaki normal sismen 8 . Haftandan sonra iner o karnin dersin ne zaman gobek cikcak nerde bu bebis :9::9::9:

oooy yavrum benim yaaaa. ters giden bir şey yoktur. hemen kötü düşünme. ben de gebe kalınca hemen kilo alıyorum. bazılarımız da öyle bacım. çok sıkıntı olursa diyetisyene gidersin:54:

yavrum hemsom :16:canim benimm:16:,,ben kizimda 24 kilo aldim cok cok fazla sismistim,fakat bi 5-6aylik olduktan sonra hizla aldim ,,boyle erkenden sismemistim 4 aylik olunca anca cikmisti karnim,,basima bunlar busefer geldigi icin saskinim,,hamimelikler birbirine benzemez derlerdide inanmazdim,:50:

ama dedigin dogrudur ,, alttan ustten gaz doluyum herzaman :1: pfffff gidiyo surekli bi yerlerden :60::60:

boyle giderse doktora diyetisten hakinda konusacagim orkidem sefk etsin diye :34:

Son düzenleme:
kiki benimde karnım şişmişti pantlon giyemediğm icin gittim hamilelik pantalonu aldım ama daha yeni yeni giymeye başladım.gecici bi şişlik gaz problemi olabilir mi acaba.

evet rumusum ,gazim cok , umarim dedigin gibi bu hava civa iner bir gun :1: ben yeni aldiklarimi giyiyorum simdilik

hey gidi genclik heyyy :ssz::ssz::ssz::ssz: tekrar enerjik olmana sevindim canim :16::16: arada gerekiyor boyle seyler

napıonusss kıslarrrrrrrr ben gün sayıyorum artıkın bu hafta gelir diyerekten :) 38 + 5 iz salı 39 olcaz stresssss:52:

bugeeeeee:46: kacak bugeeeemmm:16: ne ara doguma yaklastin yaff hizinada hec yetisilmiyor,,ireeeemmmm bu adama terlikte degil ,bildigin cam sise firlatiydi arkasindan hemde balkondan:60::60: ,,oyle edince hersey hizliya bindi galiba :1::1:

dualarimiz seninle canim ,sag saglim irkegini kucagina alirsin insallah :16::16:

Back
X