Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bacılar![]()
dün kocam nöbetçiydi. biz de kızlarla toplandık akşam. pijama partisi yaptıııksabaha kadar çene çaldık yav. bugün birkaç saat anca uyudum ama süpper enerji doluyum
![]()
sabaha kadar çene çalıp bir şeyler yedikyastık savaşıda yaptınızzmııııııııııı![]()
bende gidip kahvaltı hazırlayayım..hadi görşrük
sabaha kadar çene çalıp bir şeyler yedik
güle güleeeeeeeeee![]()
günaydın bacılar![]()
dün kocam nöbetçiydi. biz de kızlarla toplandık akşam. pijama partisi yaptıııksabaha kadar çene çaldık yav. bugün birkaç saat anca uyudum ama süpper enerji doluyum
![]()
günaydın bacılar![]()
![]()
orkkiiiiim herkesi şöööyleeeee bi geçmişe götürdün....ben de enerji doluyum öğlene kadar uyku depoladım, öğleden sonra da kahvaltıyı depoladım
az önce de parktan geldik yemyeşil mis gibiydi, şimdi de yemek depoladım
artık dokuz ay sonra üçüzlerinle sabahlarsın, enerjiyi de depolarsın
![]()
heeeee sen elin topiginde dolanmaktan gelmeye fırsat bulamıyonsen de kaşla göz arasında büyütmüşsün bebeği, biz doğumunu beklerken sen bebişinin mezuniyet haberlerini de yazarsın şimdi
şimdiden hayırlı doğumlar....
![]()
he yaaa üçüz olursa artık hiç uyumam de miolsun hayırlısı ile gelsinler
ben de öğlen şehir dışından gelen eski bir arkadaşım ile buluştum. yeni geldim eve. hava güzeldi gerçekten. çook eğlendik. iki gündür baya stres attım diyebilirim..
aaniimmmm kız geliyo ciddi ciddi hadi hayırlısınapıonusss kıslarrrrrrrr ben gün sayıyorum artıkın bu hafta gelir diyerekten :) 38 + 5 iz salı 39 olcaz stresssss![]()
aaniimmmm kız geliyo ciddi ciddi hadi hayırlısıvalla hala aynı bizde bildiğin gibi ben hala çarpışma haberi veriyom
mayısta burayı kasıp kavuracaz inşallah, topik yazla birlikte hareketlenecek inşallah patır patır kurabiye gibi bebişlerin haberini veririz inşallah
![]()
inşallahhh canımmmm mayıs ayı bereketli gelsinnnnn bekleyen herkeseee aminnnnbenim kasılmalar başladı ağrı sancı yok şimdilik ama bakalım dua edin bana kıslar heran gidebilirim douma normal bekliyoruz inşallah bi engel çıkmaz sağ salim kolay bi doum olur bebişimde bende sağlıcakla kurtulur gelir burda müjdemizi veririz inşallahhhh
![]()
inşallahhh canımmmm mayıs ayı bereketli gelsinnnnn bekleyen herkeseee aminnnnbenim kasılmalar başladı ağrı sancı yok şimdilik ama bakalım dua edin bana kıslar heran gidebilirim douma normal bekliyoruz inşallah bi engel çıkmaz sağ salim kolay bi doum olur bebişimde bende sağlıcakla kurtulur gelir burda müjdemizi veririz inşallahhhh
![]()
kiiiiiiikiiii şimdiden doğum günün kutlu olsun....kaç yaşına giriyorsun 56 mı 57 miiiiii
sagol canim ,,bilemedin dogru cevap 58benim icim hep yasli yaff
heeee üçüzler buraya diye diye ikiz üçüz doğur da gör
oyyyyyyyy uykumu alamadım gidip uzanayım yoksam bütün gün sersem sersem dolanırım
Goren seni ilk hamileligin sanir ha sen bizi sakinlestirene kadar biz seni duzeltiyozilk haftalarin normal sislik olmasi ben 6. Hafta gittim ilk doktora 2 hafta sonra gittigimde 1200 gr alnistim
dedim 15 gune boyle gidersek yandik son gunlerimi dusunemiyom diye ama alip alacagim oymus 12 haftayi o 1200 le kapattim demekki sislikmis bastaki normal sismen 8 . Haftandan sonra iner o karnin dersin ne zaman gobek cikcak nerde bu bebis
![]()
oooy yavrum benim yaaaa. ters giden bir şey yoktur. hemen kötü düşünme. ben de gebe kalınca hemen kilo alıyorum. bazılarımız da öyle bacım. çok sıkıntı olursa diyetisyene gidersin
yavrum hemsomcanim benimm
,,ben kizimda 24 kilo aldim cok cok fazla sismistim,fakat bi 5-6aylik olduktan sonra hizla aldim ,,boyle erkenden sismemistim 4 aylik olunca anca cikmisti karnim,,basima bunlar busefer geldigi icin saskinim,,hamimelikler birbirine benzemez derlerdide inanmazdim,
![]()
ama dedigin dogrudur ,, alttan ustten gaz doluyum herzamanpfffff gidiyo surekli bi yerlerden
![]()
boyle giderse doktora diyetisten hakinda konusacagim orkidem sefk etsin diye![]()
kiki benimde karnım şişmişti pantlon giyemediğm icin gittim hamilelik pantalonu aldım ama daha yeni yeni giymeye başladım.gecici bi şişlik gaz problemi olabilir mi acaba.
günaydın bacılar![]()
![]()
napıonusss kıslarrrrrrrr ben gün sayıyorum artıkın bu hafta gelir diyerekten :) 38 + 5 iz salı 39 olcaz stresssss![]()