hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hoşgeldinnnnnn sefa geldinnnnnnnnnnnnnn yemek yaptımm pişmesini bekliyorumm cok acktımmmmmmmmm
sen naslsn

ben yine et kizartim, busefer firinda bi guzel yedim ,,yedikten sonra hernekadar migdem hafiften salanip bulansada tekrar istiyo canim anlamadim gitti :44: kikikiki
ne pisirdin sennn
,

hmmmm ,,afiyet seker olsun bebisine yarasin datlummm

orkide bugunde doktora gidecekti ,,geldimi hic ? haberin varmi ??

orkide bugün dktra gitmiycekti benim bildğim kadaryla ne için gitçekti.faceede yazıştık yemeğe bile cıkamamış bugün okadar yogunmuş .
pişti yemek az soğusun dalış yapcam herifi bekleyemiycem :87:

iyide kasapta et kalmaz ki sen eşinle konşta kasap ile anlaşsında size eti azck uygun versin yoksa eşin maddi krize girmesin

rumeysaaaa esimin firmasindan haric ,,,kocamaaaaannnn bir marketi var burda icinde kasap bolumude var ,,sadece bana calisacak 4ay mi artik 5 ay mi o taraftan kazanci unutsun

orkide bugün dktra gitmiycekti benim bildğim kadaryla ne için gitçekti.faceede yazıştık yemeğe bile cıkamamış bugün okadar yogunmuş .
pişti yemek az soğusun dalış yapcam herifi bekleyemiycem :87:

kiz ben sanki :26: yarin tekrar gidicem doktora dedi diye hatirliyorum :26: niyeyse ,,yoksa iki gunde bir mi bakiliyodu yumosa :26: :44: oyle bisiydi ,,,yada ben hayal gordum

sana afiyet olsun canim ben de kalkayim ,,soyle taze portakal sikasim geldi ,,donucem

merhaba canım arkadaşlarıım. bugün daha iyiyim. eşimle de daha iyiyiz. dün epey surat yaptı konuşmadı ama bugün her şey normale döndü. çok kaygılanıyor. bu arada pek vakit bulamadığımdan gelip yazamadım. akşam üstü dr'a gittim. perşembe günü yumurtalar toplanacak. yeni bir adım yani. heyecanlıyım. hayırlısı olsun inşallah. sizler nasılsınız?

iyi adam lafının üzerine gelirmiş kikimde seni soruyordu,buraya yazmayı bırak yemek yemeye bile cıkamamışın cancağızımm,eşinle aranızın düzelmesine sevindim.perşembe günü gelsin tatlı tatlı bebiişin ilk adımları atılmaya başlasın.inşallah güzel olucak

hadi hayirlisi orkidem :) kocanla aranizin duzelmesine sevindim ,
bartekin 5 yumosu tolanmisti 3 u kaliteliydi ikisi konuldu biri dondurulmustu ,,,eminim senin 8 zin hepsi kalitelidir ,sen guzel besleniyorsun bence ))) hatta cogalma gibi bir durum yokmu 2 gune kadar ?? bence var

Son düzenleme:
kiz rumus ben sana orkide bugunde doktora gidiyor demistim dimi bak bende ne hafiza varmis ; arada calisiyormus demek

tabi canım zaten sendeki hafıza kimde var benim gibi değğilsin benim bol bl fındık yemem lazım

yok anam sen findik yeme sende findik yukarida degil asagida isliyo bence birak su findigi cekme su eziyeti rumusum
bak dogum olsun bitsin kocis vitaminini versin bak nasil duzelirsin ,,senin bu turden vitamin eksik yavrum benim

cemrem ben mayısı patlatamıcam artık haziranı patlatırım inşallah canım siz ayağınızı sürtün ben gelirim peşinizdeyim takipteyim

gunaydin gaciler. ogledensonra kontrolum var.yumoslara bakilcak.insallah hersey yolundadir. bana kalirsa 4-5 mayis gibi gitmek lazimdi.daha 11. gun.klomen kullandigim icin erken cagirmis olabilir doktor. gorusuruz kizlar

ayyy öyle bişey dese ne bomba olur keşke olsa tatlım ama nerdeeeee
bu sene ben de buzluğa sarma atacam süper fikir, çiğden atıyorsun dimi
canlarım bu sarmayı ben de attım bi kaç defa ama pişirince içi acayip yumuşak oluyo lapa gibi sizin olmuyo mu öyle
orkidem çok sevindim aaranızın düzelmesine hadi bakalım hayırlısıyla bu ay çok güzel alıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…