selammmmmBEN GELDIMM
nasilsiniz ???
hoşgeldinnnnnn sefa geldinnnnnnnnnnnnnn yemek yaptımm pişmesini bekliyorumm cok acktımmmmmmmmm
sen naslsn
ben yine et kizartim, busefer firindabi guzel yedim ,,yedikten sonra hernekadar migdem hafiften salanip bulansada tekrar istiyo canim anlamadim gitti :44: kikikiki
ne pisirdin sennn
,
az az ye aralıklı ye,belki ozman rahatsız etmez.ben türlü yaptım mevsimin ilk trlüsübi pişse de yiycem kikimmmmm
ben bi kasap mi acsam:26: diyorumcafe orkideyle meryem anaya kalsin
hmmmm ,,afiyet seker olsun bebisine yarasin datlummm
orkide bugunde doktora gidecekti ,,geldimi hic ? haberin varmi ??
iyide kasapta et kalmaz kisen eşinle konşta kasap ile anlaşsında size eti azck uygun versin yoksa eşin maddi krize girmesin
orkide bugün dktra gitmiycekti benim bildğim kadaryla ne için gitçekti.faceede yazıştık yemeğe bile cıkamamış bugün okadar yogunmuş .
pişti yemek az soğusun dalış yapcam herifi bekleyemiycem :87:
rumeysaaaa esimin firmasindan haric ,,,kocamaaaaannnn bir marketi var burda icinde kasap bolumude var ,,sadece bana calisacak4ay mi artik 5 ay mi o taraftan kazanci unutsun
merhaba canım arkadaşlarıım. bugün daha iyiyim. eşimle de daha iyiyiz. dün epey surat yaptı konuşmadı ama bugün her şey normale döndü. çok kaygılanıyor. bu arada pek vakit bulamadığımdan gelip yazamadım. akşam üstü dr'a gittim. perşembe günü yumurtalar toplanacak. yeni bir adım yani. heyecanlıyım. hayırlısı olsun inşallah. sizler nasılsınız?
merhaba canım arkadaşlarıım. bugün daha iyiyim. eşimle de daha iyiyiz. dün epey surat yaptı konuşmadı ama bugün her şey normale döndü. çok kaygılanıyor. bu arada pek vakit bulamadığımdan gelip yazamadım. akşam üstü dr'a gittim. perşembe günü yumurtalar toplanacak. yeni bir adım yani. heyecanlıyım. hayırlısı olsun inşallah. sizler nasılsınız?
kiz rumus ben sana orkide bugunde doktora gidiyor demistim dimi bak bende ne hafiza varmis ; arada calisiyormus demek
tabi canım zaten sendeki hafıza kimde varbenim gibi değğilsin benim bol bl fındık yemem lazım
olur böyle küçük şeyler sakın vazgeçme
inşallah olacak senin biraz dinlenmen lazım
ben tüp bebekten beri adet kanaması oluyo geçen hafta bitmişti
c.tesi yine adet oldum
bende burada dr gittim
adet kanamanı dikkate alma dedi daha önemli sorunlar varmış
hemen tüp bebek tedavisine başlayacaz dedi
bu dr beni ankaraya yollayan doktorum
bakalım hayırlısı
orkidem üzme tatlı canını malesef erkekler böyle konularda bizden daha dayanıksız oluyolar ve bu yüzden kırıcı davranabiliyolar onun tepkisi sana değil aslında kendisi de tedirgin ve stresli olduğu için bu şekilde yansıtmış bu şekilde düşün öfkeni kırmaya bak birbirinizi üzerek bi yere varamazsınız unutma ki kadınlar çok daha güçlü erkekler çocuk gibi böyle düşün tatlım
Orkidem cancagizim hangi yolda yuruken acilar yasamadik ki.bizden daha kotuleri yasayanlar buna ragmen sesini cikaramaynlar var bunlari sen benden daha iyi bilirsin.su an cok alingan olabilecegin bi donemdesin ama soyle dusun esin de evettt ya az yumurtan olmus bu tupbebek olmaz deyip daha da moralini bozsaydi.azcik biraz sert cikmasi daha iyi olabilir.oyle hemen vazgecelim demek yok.annesine soemek cok istiyorsa kendi soylesin ben boyle iyiyim de.seni seviyozz cancagizim
oyyyy orkidemmm canim benimmuzme kendini lutfen o adamcagizda senle beraber stres icinde belli ,sende yumos az olmus felan diyince ,cani sikilip sana oyle yansitmistir,,annesinede birak soylesin cok istiyorsa ..meseleyi aranizda gerginlik yaratacak durumlara getirmeyin cancazim ,,bugunlerde birbirinize lazimsiniz ,.
simdiden olumsuz dusunme canim yaa,,Allah buyuktur ,ama ben inaniyorum olucak bu sefer gor ,,bana ne alacan kiz
oyyy kıyamam tatlım benimdaha çok genç olduğun için ilaç miktarını az vermiştir, bu ilk denemen olduğu için vücudunun nasıl tepki vereceğini doktor bilememiştir bu arada sayın gayet iyi, az değil üstelik. benim kuzenimin hanimı ilaçlardan perişan olmuştu,o 42 yaşında ve fazla yumurta oluşsun diye çok hırpalamışlardı ama maalesef bir iki yumurtası kaliteliydi. sen çok gençsin bir tane dahi olsa eminim kalitelidir.kızım doktor olan sen ama doktorculuk oynayan ben kırmiyim o akıl küpü kafanı sen neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorsun ve çok güçlü birisin. sakinleşmeye çalış, o zaman olayları daha net görürsün. hem kocan seni çook seviyo, sadece erkekler fazla gurur yapıyorlar, bu durumu erkekliğe felan bağlıyorlar. özeline bak sana ne anlatacam...
günaydın kızlar
orkim canım ağlamak istiyorsan ağla hatta herifin var ken ağla o an sana zaten bişey diyemez üstüne de tehditlerini savur o çocuk doğacak sana karşı fitlemezsem her kucağına aldığında üstüne işeyecek deben hep öyle yapıyom önce de şimdide canım erkekler daha fevri biz olsak ki olduk sperm sayısı düşük çıktı hayatı karardı herifin moral veriyoz gaza getiryoz aslansın kaplansın diyoz ama onlar öyle değil onlar en küçük şeyde ilgi bekleyip dünyalar başına yıkılmış gibi davranaıyo, şuan sen moral istiyorsan bizden iste tak günahına kocayı , zaten bencede sayın az değil haydar dümen gibi olacak sayı değil kalitesi önemli olan değil mi bu yumurtaların , inşallah nur topu gibi yumoşların olacak sen 20 gün sonra bugünlerin acısını çıkartcan herifinin burnundan fitil fitil moral bozmak asla yok biz seni çok seviyoz bide
mayısta patlama olacak inşallahoyyyy benim enerjim bugun çok düşük.... dün arkadaşımla piknik yaptık... bütün çalışan hamişlere de tavsiye ederim çorapları çıkarıp çimlere serildik nasssssssssıııııııl dinlendim anlatamam ama saadetim kısa sürdü eşim olacak herif enerjimi sıfırladı ama ona inat yine gidip çimlere serilecem..... sen de ne var ne yok
cemrem ben mayısı patlatamıcam artık haziranı patlatırım inşallah canım siz ayağınızı sürtün ben gelirim peşinizdeyim takipteyim
gunaydin gaciler. ogledensonra kontrolum var.yumoslara bakilcak.insallah hersey yolundadir. bana kalirsa 4-5 mayis gibi gitmek lazimdi.daha 11. gun.klomen kullandigim icin erken cagirmis olabilir doktor. gorusuruz kizlar
tuzlu cok yemiyorum ama bundan sonra yemeklerde kulladigimin da yarisini kullanmaya baslayacam...ayagima bazen terliklerim olmuyor bilee yandim ben yandimmmmm.........
kiz seni varyaaa dayak cenin cekmis senin sankiii.........birsey yok dediyse doktor demistir hem zaten bu testler hep fasafisoymus kesin sonuc gostermezmis yine de yapiyorlar istee rahat ol canim bizim meleklerimizzz cok saglikliii.....hem ben hic yaptirmadim gerek yok dedi doktorum da rahat ol canim...
canim beni 8 tane yumurta bence iyi geldi bana...insalllh hepside saglikli olursa 3 bilem gelir sanaa bu ayy
seni cok iyi anliyorum talim ben su klomen tedavisinde bile kimseyle konusmak istemiyordum hele sen simdi daha zorlu bir surectesin.esin az daha sabir etsin en azindan su sureci atlat ondan sonra bekleme suresinde soylersiniz....ya da esine soyle o soylesin ama annesine tembih etsin sakin seni arayip konusmasin anlatsin durumunu falan bilecekse de uzaktan bilsin...hersey iyi olacak orkidem sen merak etme dualarim seninle cancagazim...
sorun derken anlayamadim canim....
insalllh bu sefer olacak bercestemmm hadi hayirlisi bakalim...
canim yumoslara bakacak sana gununu soyleyecek sonra catlatma ignen icin ben de hep bu donemlerde gidiyordum kontrolee...13.14.gunde ignen yapilir buyuk ihtimal...hatta ben ilk kullandigimda 12.gun mu ne yapilmisti ignem...
bi beni bulmadııııı milete hayret ediyorum
ben önce evimi bakıma cekip sonra kendimi bakıma cekicem inşallah,herifim eve kadın cağıralım dedi.sen hic cağırdın mı evine bayan neler yaptırabiliyorsun kacta geliyor kacta gidiyor
geldim kizlaryumoslar iyiymis ..cumartesi igne olucam. yasamim sen catlatma ignesiylemi hamis noldun? kacinci denemendi?
ben bi kasap mi acsam:26: diyorumcafe orkideyle meryem anaya kalsin
hadi hayirlisi orkidem :) kocanla aranizin duzelmesine sevindim ,
bartekin 5 yumosu tolanmisti 3 u kaliteliydi ikisi konuldu biri dondurulmustu ,,,eminim senin 8 zin hepsi kalitelidir ,sen guzel besleniyorsun bence))) hatta cogalma gibi bir durum yokmu 2 gune kadar ?? bence var
iyi adam lafının üzerine gelirmiş kikimde seni soruyordu,buraya yazmayı bırak yemek yemeye bile cıkamamışın cancağızımm,eşinle aranızın düzelmesine sevindim.perşembe günü gelsin tatlı tatlı bebiişin ilk adımları atılmaya başlasın.inşallah güzel olucak
:44::44::44::44::44::44::44y ne kadar çook alıntı yapmışım destekleriniz için çook teşekkür ederim kızlaar. iyi ki varsınız.
bercem meltemim, violem cemrem inşallah tez zamanda hepimizin bebileri olacak. berceeem yeniden başlıyorsun ya çook mutlu olduummeltemcim sanırım benzer zamanda burada halay çektireceğiz seninle cemreee bu önce kocan için sonra senin için ne öyle 2014 haziran violem tabiiki ayağımızı sürüyeceğiz haziranda cemre, berce ve seni bekliyoruz
şaşkın rümüşüm gene şaşkınlık yapmışkız ben dün dedim ya yarın da doktora gidicem diye
kikiiiiiimaşerme falan iyidir. bak gebelik güzel gidiyor kız işi ne senin adamın artık ayda 1 dana kessin
ayyy öyle bişey dese ne bomba olurinşallah patlatın kikiden beri halay çekiyo canımmmBen iyiyim gün sayıyom randevu günüm gelse diye , temmuz gelse anama gitsem diye , şu bebiş tekmelere başlasa diye , diye diye diye yani
hadi hakkında hayırlısı belki kadın diycek ki bugün çok önemli çalışınBenim oda arkadaşım doktora miyomları için gitmiş doktor yumurtan çok güzel bu akşam kesin değerlendirin sonuç
canlarım bu sarmayı ben de attım bi kaç defa ama pişirince içi acayip yumuşak oluyo lapa gibi sizin olmuyo mu öylebu sene ben de buzluğa sarma atacam süper fikir, çiğden atıyorsun dimi
orkidem çok sevindim aaranızın düzelmesinemerhaba canım arkadaşlarıım. bugün daha iyiyim. eşimle de daha iyiyiz. dün epey surat yaptı konuşmadı ama bugün her şey normale döndü. çok kaygılanıyor. bu arada pek vakit bulamadığımdan gelip yazamadım. akşam üstü dr'a gittim. perşembe günü yumurtalar toplanacak. yeni bir adım yani. heyecanlıyım. hayırlısı olsun inşallah. sizler nasılsınız?
yok anam sen findik yeme sende findik yukarida degil asagida isliyo bencebirak su findigi cekme su eziyeti rumusum
bak dogum olsun bitsin kocis vitaminini versin bak nasil duzelirsin ,,senin bu turden vitamin eksikyavrum benim
yok anam sen findik yeme sende findik yukarida degil asagida isliyo bencebirak su findigi cekme su eziyeti rumusum
bak dogum olsun bitsin kocis vitaminini versin bak nasil duzelirsin ,,senin bu turden vitamin eksikyavrum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?