hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

geldim kizlar yumoslar iyiymis ..cumartesi igne olucam. yasamim sen catlatma ignesiylemi hamis noldun? kacinci denemendi?

12 agustosta bugeden inciler temel atma dönemi galiba
gecmişten inciler döktürverdin gari yani
iş yaparken netten düşüyom datlum ne edem kimseler yokki ....

deli misin kızım sen ev temiz olsa niye çağırcan adam tabi kirli olacak bir kova su bir beze bakar pislik dediğin tozdur senin ......................

noktaları ben dolduramadım komşii tam söylesen sevinirim bilirsin benim bol fındık yemem lazım

geldim kizlar yumoslar iyiymis ..cumartesi igne olucam. yasamim sen catlatma ignesiylemi hamis noldun? kacinci denemendi?

oh maşallah subhanallah.bi stresli dönem daha geldi meltem için.oy oyy rabbim yar ve yardımcın olsun.herifi sakın biryere gönderme halısaha maca falan misafirleride erteleyin telefonları kapatın kapılar ıkiltleyin

rumeysam dua et benim icin. cumartesiden itibaren savas var bu evde yau komsim aradi oturmaya gelcek.2 aylik bebisi var. kek yaptim ama baska ne olsun sizce?

hehe..cemrem ben de annemi aradım az önce..o da patates salatası dedi sonra anamın aklına dondurucudaki hazır sarmalar geldi..attım tencereye

rumeysam dua et benim icin. cumartesiden itibaren savas var bu evde yau komsim aradi oturmaya gelcek.2 aylik bebisi var. kek yaptim ama baska ne olsun sizce?
cemrenin dediği gibi patates salatası ohh mi gibi
süper desene topiğin kuluçka dönemi havaların ısınmasıyla bitiyooooo
evett yasasın sonra gelsin bebişler büyüsün bebişler

hehe..cemrem ben de annemi aradım az önce..o da patates salatası dedi sonra anamın aklına dondurucudaki hazır sarmalar geldi..attım tencereye

dualarımız seninle inşallah gzel sonuçlar alıcan bu ay..
ac kapıyı bende gelicemmm dolmalar salatalar misafirliin en güzel kısmı yemek kısmııdır

bu sene ben de buzluğa sarma atacam süper fikir, çiğden atıyorsun dimi

evet evet..gerçi benimkileri annem yaptı..elim bile değmedi ama çiğden attı..önceden içini kavurup koyduğu için çıkardığında kolay pişiyor.

dualarımız seninle inşallah gzel sonuçlar alıcan bu ay..
ac kapıyı bende gelicemmm dolmalar salatalar misafirliin en güzel kısmı yemek kısmııdır

ayy keşke gelseniz..negüzel olur..İrem olsa,cemrem olsa,yasamım,hayalimsin,berceste ohoooo..sayamadım hepsini..yakın olsak iyiymiş.

ben biraz kayboluyorum kızlar görşürük allaha emanet olun
gülee güleee ben de bıcı bıcıya gidiyorum

kıızz ne şanslı komşuların var... haydi bakalım kendini çok yorma

kizlar bu aksam bize kayinpeder kaynana gelecek yarin kayinpeder ameliyat olacak soylemesi ayip prostattan...yarin benden gideccekler hastaneye...bugun cok isim var coooooooookkkkkk...gorusuruz yinee

yaşamım 2 gündür nefes almakta zorlanıyor gibiyim daha cok nefes almak istiyorum cabuk yoruluyorum sende yaşadınmı bunları.bebiş ağır geliyorsa bundan cabuk yoruloyrsam daha erken değilmi ya kac gramki benim velet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…