gecmişten inciler döktürverdin gari yani12 agustosta bugeden inciler temel atma dönemi galiba
iş yaparken netten düşüyom datlum ne edem kimseler yokki ....
deli misin kızım sen ev temiz olsa niye çağırcan adam tabi kirli olacakbir kova su bir beze bakar pislik dediğin tozdur senin ......................
geldim kizlaryumoslar iyiymis ..cumartesi igne olucam. yasamim sen catlatma ignesiylemi hamis noldun? kacinci denemendi?
açıkcası ev cok kirli utanıyorum kız adam cağırmaya 3 aydır misafir odasına girmiyorum nerdeyse
tatlım benim, onlar zaten temiz evi ne etsin, kirli olduğunu bilerek gelecekler yoksam temiz evi kim niye temizletsin. illaki kirli olcak, zaten ev temiz olsa onları çağırmazsın dimi
geldim kizlaryumoslar iyiymis ..cumartesi igne olucam. yasamim sen catlatma ignesiylemi hamis noldun? kacinci denemendi?
rumeysam dua et benim icin. cumartesiden itibaren savas var bu evdeyau komsim aradi oturmaya gelcek.2 aylik bebisi var. kek yaptim ama baska ne olsun sizce?
cemrenin dediği gibi patates salatası ohh mi gibirumeysam dua et benim icin. cumartesiden itibaren savas var bu evdeyau komsim aradi oturmaya gelcek.2 aylik bebisi var. kek yaptim ama baska ne olsun sizce?
evett yasasın sonra gelsin bebişler büyüsün bebişlersüper desene topiğin kuluçka dönemi havaların ısınmasıyla bitiyooooo
ne bilim bi garip geliyo sanki arkamdan sonra laf diycekler gibi ayy nekadar pis kadın falan diye doğru diyonuzda işte öyletatlım benim, onlar zaten temiz evi ne etsin, kirli olduğunu bilerek gelecekler yoksam temiz evi kim niye temizletsin. illaki kirli olcak, zaten ev temiz olsa onları çağırmazsın dimi
patates salatasıhaşla poteytosları içine soğan pulbiber limon... ohhhhh
akşama bende yapsam mı acap mis gibi canım cekti
hehe..cemrem ben de annemi aradım az önce..o da patates salatası dedisonra anamın aklına dondurucudaki hazır sarmalar geldi..attım tencereye
rumeysam dua et benim icin. cumartesiden itibaren savas var bu evdeyau komsim aradi oturmaya gelcek.2 aylik bebisi var. kek yaptim ama baska ne olsun sizce?
hehe..cemrem ben de annemi aradım az önce..o da patates salatası dedisonra anamın aklına dondurucudaki hazır sarmalar geldi..attım tencereye
bu sene ben de buzluğa sarma atacam süper fikir, çiğden atıyorsun dimi
dualarımız seninle inşallah gzel sonuçlar alıcan bu ay..
ac kapıyı bende gelicemmm dolmalar salatalar misafirliin en güzel kısmı yemek kısmııdır
gülee güleee ben de bıcı bıcıya gidiyorumben biraz kayboluyorum kızlar görşürük allaha emanet olun
evet evet..gerçi benimkileri annem yaptı..elim bile değmedi ama çiğden attı..önceden içini kavurup koyduğu için çıkardığında kolay pişiyor.
ayy keşke gelseniz..negüzel olur..İrem olsa,cemrem olsa,yasamım,hayalimsin,berceste ohoooo..sayamadım hepsini..yakın olsak iyiymiş.
kizlar bu aksam bize kayinpeder kaynana gelecek yarin kayinpeder ameliyat olacak soylemesi ayip prostattan...yarin benden gideccekler hastaneye...bugun cok isim var coooooooookkkkkk...gorusuruz yinee
kızlar halılarımı verdimm halıyıkamacıya.haftayada temizlik icin bayanı cağırırım oldu bitti.canımdan değerli mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?