cemrem ben mayısı patlatamıcam artık haziranı patlatırım inşallah canım siz ayağınızı sürtün ben gelirim peşinizdeyim takipteyim[/QUOTE
olsun tatlım benim ayaktan bişi çıkmaz benim sürtttüğüm ayak izinden anca 2014 hazırana kalırsın maazallah
ben şimdi gidip kuaförde takılayım azcık
öptümmm siziii
oh ne güzel ilk aşermemizde olmuş.yiyebildin mi barim,Geldi gecti kikim.napiyon nasilsin.gecmisi okumadan daloyom evde degilim cunklu[/QUOTE
sagol rumusum sen nasilsin ?? ben hep yorgun hep bitkindim bugun, cok uyudum, oglende kestirdimgoguslerim sanciyo,,ve ilk defa bugun ciddi ciddi aserdim len canim felaket derecede et istedi yaff ,soyle pirzola felan OYSA eti pek tuketmezdim sevmezdim onceki hamisligimde hic asermemistim aklima geldikce agzim bir sulaniyordu sana anlatamam kikikiki
evet kesinlikle cok bilmek araştırmak bazen can sıkıcı oluyor ama şimdi iyiyyimrümüş gözün aydın datluuum benim... kız az bilen daha mutludur biliyon muçok okuma bu tarz şeyleri kafan bulanır kurup durursun. sen sağlığına dikkat et, dengeli beslen ve bi bakmışsın çiçeğin kucağında
az kalmışş canım.inşallah güzel haberlerle glrsin.günaydınnbenim randevuya 2 gün kaldı çok merak ediyorum doktor ne dicek :18:
gelince mutlaka yaz doktor ne dedi.merakla bekliyoruz kaliteli yumoşların olmuştur inşallahgunaydin gaciler. ogledensonra kontrolum var.yumoslara bakilcak.insallah hersey yolundadir. bana kalirsa 4-5 mayis gibi gitmek lazimdi.daha 11. gun.klomen kullandigim icin erken cagirmis olabilir doktor. gorusuruz kizlar
mayısta patlama olacak inşallahOyyyy Benim enerjim bugun çok düşük.... Dün arkadaşımla piknik yaptık... Bütün çalışan hamişlere de tavsiye ederim çorapları çıkarıp çimlere serildik nasssssssssıııııııl dinlendim anlatamam ama saadetim kısa sürdü eşim olacak herif enerjimi sıfırladı ama ona inat yine gidip çimlere serilecem..... Sen de ne var ne yok
cemrem ben mayısı patlatamıcam artık haziranı patlatırım inşallah canım siz ayağınızı sürtün ben gelirim peşinizdeyim takipteyim
cemrem ben mayısı patlatamıcam artık haziranı patlatırım inşallah canım siz ayağınızı sürtün ben gelirim peşinizdeyim takipteyim[/QUOTE
olsun tatlım benim ayaktan bişi çıkmaz benim sürtttüğüm ayak izinden anca 2014 hazırana kalırsın maazallah
ben şimdi gidip kuaförde takılayım azcık
öptümmm siziii
benimde bir kuaföre gitmeye ihtiyacım varrrrrrrrr
tuzlu cok yemiyorum ama bundan sonra yemeklerde kulladigimin da yarisini kullanmaya baslayacam...ayagima bazen terliklerim olmuyor bilee yandim ben yandimmmmm.........sevsinler sıpanı senin bazen ileri aylada bile dışardan kişi hissedemeyebiliyo inşallah yakında oda tadına bakar o duygunun, bu arada çok mu tuz tüketiyon şişmek için erken geldi azalt tuzu oda şişirir ................
kiz seni varyaaa dayak cenin cekmis senin sankiii.........birsey yok dediyse doktor demistir hem zaten bu testler hep fasafisoymus kesin sonuc gostermezmis yine de yapiyorlar istee rahat ol canim bizim meleklerimizzz cok saglikliii.....hem ben hic yaptirmadim gerek yok dedi doktorum da rahat ol canim...selam kızlar.üclü tarama testini yaptırdım.sonucları doktor gördü iyi bi sıkıntı yok dedi ama gelin bana anlatın habu kafama terlik fırlatın belki yerine gelir.afp ve beta değerlerinin oldgu kağıtta afp normal değerlerin dışında gözüküyor 35,9 çıkmış,doktor bişey yok diyor ben gelip internetten araştırıyorum hangi tıp fakültesini bitirdiysem artıküff yaaaaaaaa
canim beni 8 tane yumurta bence iyi geldi bana...insalllh hepside saglikli olursa 3 bilem gelir sanaa bu ayyakşam gittim canım. 8 yumurta oluşmuş. yarıın yine gideceğim. perşembe ya da cuma yumurta toplanacak. biraz moralim bozuk aslında. dr'dan çıkarken eşime "biraz canım sıkıldı, az yumurta oluşmuş galiba" dedim. hemen surat asıp ters bi ses tonuyla şükret dedi. sonrasında bi surat bi surat niye onun annesine söylemiyormuşuz dua ederlermiş diye. ya insan bu konuda anlayışlı olur yaa. istemiyorum söylemek. kadın zaten ne zaman konuşsak kalbimi bir şekilde kırar. eğer olmazsa sonrasında incinmek istemiyorum. bunu eşime açıkça dememe rağmen anlamıyor ya. saçma sapan bir şey yüzünden söylemiyoruz diyor.neyse eşim bir toplantı için dr dan sonra beni eve bırakıp çıktı. ben de ders çalışmak için arkadaşıma gidecektim. eşime mesaj attım dönerken beni al diye. "otur dua et" demiş. yaa sanki elimden geleni yapmıyorum gibi tuhaf davranıyor. zaten hassasım tamam onun için de sıkıntı ama bütün eziyeti sıkıntıyı iğneleri tedaviyi ben çekiyorum. en ufak şeyde benden kötü olmasından bıktım yaa. Allahım ne olursun yalvarıyorum evladımı hayırlısı ile gönder, beni bu sıkıntılardan kurtar. sizlere de yalvarıyorum ne olur dua edin. çook korkuyorum. "ya olmazsa" diye olumsuz düşünceleri aklımdan atamıyorum.
sorun derken anlayamadim canim....olur böyle küçük şeyler sakın vazgeçme
inşallah olacak senin biraz dinlenmen lazım
ben tüp bebekten beri adet kanaması oluyo geçen hafta bitmişti
c.tesi yine adet oldum
bende burada dr gittim
adet kanamanı dikkate alma dedi daha önemli sorunlar varmış
hemen tüp bebek tedavisine başlayacaz dedi
bu dr beni ankaraya yollayan doktorum
bakalım hayırlısı
gunaydin gaciler. ogledensonra kontrolum var.yumoslara bakilcak.insallah hersey yolundadir. bana kalirsa 4-5 mayis gibi gitmek lazimdi.daha 11. gun.klomen kullandigim icin erken cagirmis olabilir doktor. gorusuruz kizlar
hoşgeldin yaşamım.keyfin nasıl.ayrıntlı ultrason işi ne oldu,bende dün dışarı cıktım cok cabuk yoruloyrum artık 10 dk yürüyrm 5 dk dinleniyorumtuzlu cok yemiyorum ama bundan sonra yemeklerde kulladigimin da yarisini kullanmaya baslayacam...ayagima bazen terliklerim olmuyor bilee yandim ben yandimmmmm.........
kiz seni varyaaa dayak cenin cekmis senin sankiii.........birsey yok dediyse doktor demistir hem zaten bu testler hep fasafisoymus kesin sonuc gostermezmis yine de yapiyorlar istee rahat ol canim bizim meleklerimizzz cok saglikliii.....hem ben hic yaptirmadim gerek yok dedi doktorum da rahat ol canim...
canim beni 8 tane yumurta bence iyi geldi bana...insalllh hepside saglikli olursa 3 bilem gelir sanaa bu ayy
seni cok iyi anliyorum talim ben su klomen tedavisinde bile kimseyle konusmak istemiyordum hele sen simdi daha zorlu bir surectesin.esin az daha sabir etsin en azindan su sureci atlat ondan sonra bekleme suresinde soylersiniz....ya da esine soyle o soylesin ama annesine tembih etsin sakin seni arayip konusmasin anlatsin durumunu falan bilecekse de uzaktan bilsin...hersey iyi olacak orkidem sen merak etme dualarim seninle cancagazim...
sorun derken anlayamadim canim....
insalllh bu sefer olacak bercestemmm hadi hayirlisi bakalim...
canim yumoslara bakacak sana gununu soyleyecek sonra catlatma ignen icin ben de hep bu donemlerde gidiyordum kontrolee...13.14.gunde ignen yapilir buyuk ihtimal...hatta ben ilk kullandigimda 12.gun mu ne yapilmisti ignem...
kizlar bu aksam bize kayinpeder kaynana gelecek yarin kayinpeder ameliyat olacak soylemesi ayip prostattan...yarin benden gideccekler hastaneye...bugun cok isim var coooooooookkkkkk...gorusuruz yinee
inşallah patlatın kikiden beri halay çekiyo canımmmBen iyiyim gün sayıyom randevu günüm gelse diye , temmuz gelse anama gitsem diye , şu bebiş tekmelere başlasa diye , diye diye diye yani
hadi hakkında hayırlısı belki kadın diycek ki bugün çok önemli çalışınBenim oda arkadaşım doktora miyomları için gitmiş doktor yumurtan çok güzel bu akşam kesin değerlendirin sonuç
benimde bir kuaföre gitmeye ihtiyacım varrrrrrrrr
yaa sorma avucumu yaladım, hemen dibibimizde halkeğitim merkezi var, geçen sene cilt bakımı yapptırmıştım süperdiii, şimdide gider yüzümü gözümü temizletip tırnaklarımı yaptırırım diyodum( bahar temizliği) ama olmadı sadece cilt bakımı yaptırıyorlarmış tin tin tin eve geri döndüm ama işimi kendim hallettim. açıkçası çarşıya çıkmaya üşendim...
bi beni bulmadııııı milete hayret ediyorum
yaa sorma avucumu yaladım, hemen dibibimizde halkeğitim merkezi var, geçen sene cilt bakımı yapptırmıştım süperdiii, şimdide gider yüzümü gözümü temizletip tırnaklarımı yaptırırım diyodum( bahar temizliği) ama olmadı sadece cilt bakımı yaptırıyorlarmış tin tin tin eve geri döndüm ama işimi kendim hallettim. açıkçası çarşıya çıkmaya üşendim...
ben önce evimi bakıma cekip sonra kendimi bakıma cekicem inşallah,herifim eve kadın cağıralım dedi.sen hic cağırdın mı evine bayan neler yaptırabiliyorsun kacta geliyor kacta gidiyor
bi beni bulmadııııı milete hayret ediyorum
ben önce evimi bakıma cekip sonra kendimi bakıma cekicem inşallah,herifim eve kadın cağıralım dedi.sen hic cağırdın mı evine bayan neler yaptırabiliyorsun kacta geliyor kacta gidiyor
tatlım anlaşmana bağlı, yarım gün istersen( evin küçük, işin de çok değilse) fiyatı daha uygun oluyo sabah erken gelir öğlne kadar evi temizler ama çok ağır işleri pek yapmazlar örneğin duvar silme koltuk silme.... ama tam gün yani 8 gibi gelir akşam 6- 7 gibi her işini yapar. halı perde raf kanepe fayanslar....istediğin işi söylersin yaparlar ama benim yaptığım hataları sen yapma ben hatuna üzülmüştüm ve işini kontrol etmiyordum ama sonra bi bakıyorum işler yarım yamalak yapılmış. sen sakın yumuşak görünme sonuçta mesleği ve para karşılığı yapıyorlar. burda tam gün için temizlik fabrikaları var asıl onlar süper. koltuklarını, halılarını felan makinayla yıkayıp pırıl pırıl yapıyorlar ve ücretleri de piyasaya göre çok iyi(120 lira) ekip halinde geliyorlar ve 5-6 gibi işeri bitiyor. kadınlar da tam gün büyük evler için 100 lira istiyorlar ama sizin orada bu fiyatlar değişebilir.umarım yardımcı olmuşumdur.
tatlım anlaşmana bağlı, yarım gün istersen( evin küçük, işin de çok değilse) fiyatı daha uygun oluyo sabah erken gelir öğlne kadar evi temizler ama çok ağır işleri pek yapmazlar örneğin duvar silme koltuk silme.... ama tam gün yani 8 gibi gelir akşam 6- 7 gibi her işini yapar. halı perde raf kanepe fayanslar....istediğin işi söylersin yaparlar ama benim yaptığım hataları sen yapma ben hatuna üzülmüştüm ve işini kontrol etmiyordum ama sonra bi bakıyorum işler yarım yamalak yapılmış. sen sakın yumuşak görünme sonuçta mesleği ve para karşılığı yapıyorlar. burda tam gün için temizlik fabrikaları var asıl onlar süper. koltuklarını, halılarını felan makinayla yıkayıp pırıl pırıl yapıyorlar ve ücretleri de piyasaya göre çok iyi(120 lira) ekip halinde geliyorlar ve 5-6 gibi işeri bitiyor. kadınlar da tam gün büyük evler için 100 lira istiyorlar ama sizin orada bu fiyatlar değişebilir.umarım yardımcı olmuşumdur.
hemen hemen fiyatlar aynı 70 liraymış tam gün,ben şöle düşündüm camları silsin kücük halılarım var onları yıkasın koltuklrı silsin gerisin ben yavaş yvaş hallederdim gerci geriye de bişey kalmıyor dimi
hemen hemen fiyatlar aynı 70 liraymış tam gün,ben şöle düşündüm camları silsin kücük halılarım var onları yıkasın koltuklrı silsin gerisin ben yavaş yvaş hallederdim gerci geriye de bişey kalmıyor dimi
tatlım tam gün parası ödeyeceksen, silme süpürmeyi de yaparlar banyonu felan da yıkar,cifler sen bi daha neden yorulasın kiiii
tatlım tam gün parası ödeyeceksen, silme süpürmeyi de yaparlar banyonu felan da yıkar,cifler sen bi daha neden yorulasın kiiii
açıkcası ev cok kirli utanıyorum kız adam cağırmaya 3 aydır misafir odasına girmiyorum nerdeyse
slm kıslarrrr nasılsınızzzz çarpışma dönemine girenler parmak kaldırsınnnnn benn benn bennn
komşi bi geliyon bi gidiyon
açıkcası ev cok kirli utanıyorum kız adam cağırmaya 3 aydır misafir odasına girmiyorum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?