Canim dogru hatirliyonda 30 a bir yaklasik bana gore kalabalik olacaksan basinda da durcan o sipalarin calisi cada zor bakanida dusuncen ayrica yas 30 olunca bebek sayisi icin onemli bence maksimum 3 lekapatirim
niyee beee ne varki yaşında hatırladığım kadarıyla 30 un altında değilmiydin sen:26: sahi merak ettim kaçtı yaşın:26:
aynen ya ben de kalabalık aileye bitiyorum
rumeysaaev hallerinden naber tatlım, iyi misin şimdi:26:
canim igne falan beklemedik..basladik bile maclara ..yarin sabah randevum var.bakcaz artik. bu arada ben iliskiden sonra en fazla 7-8 dakika duruyorum.hop banyoya atiyom kendimi. yoksa uyuyamiyomki ..
kaç tane koyulacak bilmiyorum. 3 taneden korkuyorum valla:18: 5. gün embriyosu şey demek şeeeeey:44::44::44:yumurta toplandıktan sonra 5 gün boyunca embriyolar laboratuar ortamında bölünüp hücreleri çoğalıyor, blastokist adı verilen tutunma ihtimali daha yüksek olan bi hale geliyorlar.
canım benim çook sağol Allah razı olsun
tamam
gitmiyom ama arıyolar yavrularımdan haber veriyorlar
hehe ben de öyle diyorum.bunlar tutsun seneye bu zamanlar yenisini koydurturum
Cok guzel canim paylasimin rabbim bizede nasip edecek insallah , senin icinde cok heyecanlaniyorum cok az kaldi insallah(ALLAH BİZE DE NASİP EDER ANNELİĞİ İNŞALLAH KIZLAR)
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla
Cok guzel canim paylasimin rabbim bizede nasip edecek insallah , senin icinde cok heyecanlaniyorum cok az kaldi insallah
günaydın kızlarkontrolden geldim şimdi.sağ ve solda 15mm yumoşlar varmış..pazartesiye gel,kesinleşsin dedi..benim hesaplamama göre dün-bugün yumurtlamam gerekiyordu..ilaç kullanmama rağmen olmamış :44: demekki ben geç yumoşluyormuşum da haberim yokmuş..hep 14. güne göre çarpışma oluyordu.yanılmışım..tabi başka sorun varsa onu bilemiyorum şimdi. pazartesi iğne vuracak mı vuramayacak mı bilmiyorum..yumurtalara göre karar veririz dedi doktorum.
bir sürü de hamiş vardı..çok tatlılardı
sosyoloğum benim sen şimdi kocana çalış hafta sonu onu iyi besleinşallah güzel haberlerin gelir
günaydın kızlarkontrolden geldim şimdi.sağ ve solda 15mm yumoşlar varmış..pazartesiye gel,kesinleşsin dedi..benim hesaplamama göre dün-bugün yumurtlamam gerekiyordu..ilaç kullanmama rağmen olmamış :44: demekki ben geç yumoşluyormuşum da haberim yokmuş..hep 14. güne göre çarpışma oluyordu.yanılmışım..tabi başka sorun varsa onu bilemiyorum şimdi. pazartesi iğne vuracak mı vuramayacak mı bilmiyorum..yumurtalara göre karar veririz dedi doktorum.
bir sürü de hamiş vardı..çok tatlılardı
İnşallah hepimizin cemremmm..doktor bir de CYCLO PROGYNOVA adında bir ilaç daha verdi.bugünden itibaren klomenle birlikte alıcakmşım.ilacın içinde kahverengi ve beyaz haplar var.beyazlarından kullanıcakmışım..hiç anlamadım ne işe yaradığını ama güvenmem lazım doktoruma :44:
Selam kızlargece rüyamda düşük yaptığımı gördüm okadar korktum okadar ağlıyordumki nasıl:18::18::18:
Uyandığımda öyle bir ohhhh çektimki gerçek olmadığına :18::18:
Kızlar ben doğum günümden bir gün önce yine rüya gördüm eşim bana çiçek verdi , arkasından bin lira uzattı ve dediki ben vakit bulamadım bişey almaya o yüzden para vermeyi tercih ettim dedî , bende sevindim nakit geleni severim yaniertesi sabah doğum günümde aynı şeyi bir bir yaşadım ve inanın dondum kaldım aynı lafları söyledi parayı çiçeğin içine yerleştirmiş uzattı bana , şok oldum
Bugünkü rüyamda gerçekleşmez dimi kızlar olmaz :18::18:
Bu arada 2gündür bahçeyle çok ilgileniyorum ama hoşuma gidiyor ilgilenmek , eğilip kalkıyorum haliylen bişey olmaz dimi kızlar :18:
Selam kızlargece rüyamda düşük yaptığımı gördüm okadar korktum okadar ağlıyordumki nasıl:18::18::18:
Uyandığımda öyle bir ohhhh çektimki gerçek olmadığına :18::18:
Kızlar ben doğum günümden bir gün önce yine rüya gördüm eşim bana çiçek verdi , arkasından bin lira uzattı ve dediki ben vakit bulamadım bişey almaya o yüzden para vermeyi tercih ettim dedî , bende sevindim nakit geleni severim yaniertesi sabah doğum günümde aynı şeyi bir bir yaşadım ve inanın dondum kaldım aynı lafları söyledi parayı çiçeğin içine yerleştirmiş uzattı bana , şok oldum
Bugünkü rüyamda gerçekleşmez dimi kızlar olmaz :18::18:
Bu arada 2gündür bahçeyle çok ilgileniyorum ama hoşuma gidiyor ilgilenmek , eğilip kalkıyorum haliylen bişey olmaz dimi kızlar :18:
o hapın ismini duymuştum ama ne işe yaradğını bende bilmiyorum ama vardır bir bildiği doktorumuzun.bu arada sen yazmışın ya gec yumurtluyor olablirim diye sen yanlış hatırlamıyorsam ovu kullanıyordun o testlere göre de mi 14.günlerde yumurtlyrdunİnşallah hepimizin cemremmm..doktor bir de CYCLO PROGYNOVA adında bir ilaç daha verdi.bugünden itibaren klomenle birlikte alıcakmşım.ilacın içinde kahverengi ve beyaz haplar var.beyazlarından kullanıcakmışım..hiç anlamadım ne işe yaradığını ama güvenmem lazım doktoruma :44:
günaydııııın
kızlar fikirlernize ihtiyacım var,
şimdik biz kendi evimizi yaptırmayı planlıyoruz ama her odasını yaptıramıycaz mutfak ve oturma odası birlikte orayı yaptırıcaz tuvaleti banyoyu yaptırıcaz bi süre bu şekilde idare edicez.bebeğin dogum vaktide bu döneme denk geliyor sorum şu ki nasıl beşik alayım
altta iki yada 4 cekmecesi olan mobilya beşikler var örneğin bunn gibi bişey istiyorum.eşimde daha portatif olan beşikler varmış ondan alalım diyor sizce 1.resimdeki beşik daha mi uygun olur yoksa 2.resimdeki mi
bi bakam nasıl bişeymiş onlar.ayy cok güzel beşikler var ama uff alamıyrumBen oda yapmiyacagim icin park yatak almaya karar kildim sayilir birde onlari arastir rahat 3 sene kullanabiliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?