hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

merhaba canım, iyikide bunu hamile kalmadan önce öğrendin. ben bebeğimi tiroidlerim yüzünden kaybetdim ve önceden doktora gitmediğim için çok pişmanım. tiroid ilacına biran önce başlada düzene girsin.

oh oh hadi hayırlı olsun. bakalım bu doktorunu sevdim. haziranda güzel haberler bizi bekliyor desene

uyyy kıyamam tatlım benim kaçıncı gün embriyosu olacak aceba:26:
14 tane çıkmiş benim güzel tavuğum kuluçkaya boşuna oturmamış

heheeheeben geldim. hala ağrım sızım var. haftaya salı günü 5. gün embriyosu verilecekmiş. embriyolar iyiymiş şimdilik yavrularım 10 tanesi döllenmiş. inşallah 10. güne kalırlar da birazını dondururuz buz bebeklerim benim

Son düzenleme:

hoşgeldiiinnn seni böyle neşeli görelim tamam mı şahane bi haber vermişsin, 5. gün emriyosu gerçekten çok güzel bi haber, biliyorsun onların tutunma şansı çok daha yüksek,inşallah aniimm bi de dondurmalı bebişlerin mi olacak, yer yalar yutarız bee onlarııı... ama önce bi doğsunlar beklettikleri için popolarına şöyleee bi 32 diş izi yesinler de ondan sonra severiz

arada ziyarete gidiyon mu yavrularının inşallah güzel güzel büyüycekler önce buzlukta sonra senin karnında sonra inşallah kucağınızda sağlıklı gine..

Masallah senin bebislerine sen ikisini kondur gerisini dondur 2 seneye bir dogurursunda 10 senede 10 bebis ya ben kalabalik aile istiyom yaaaa ah bu yas olmasa

Masallah senin bebislerine sen ikisini kondur gerisini dondur 2 seneye bir dogurursunda 10 senede 10 bebis ya ben kalabalik aile istiyom yaaaa ah bu yas olmasa

niyee beee ne varki yaşında hatırladığım kadarıyla 30 un altında değilmiydin sen:26: sahi merak ettim kaçtı yaşın:26:
aynen ya ben de kalabalık aileye bitiyorum

rumeysaa ev hallerinden naber tatlım, iyi misin şimdi:26:

halılarım bugn geldi yıkamadan.halıyı açınca miss gibi bi koku gelmedi ama temizdi.digerlerini eşim açıcak cnkü büyük onlar.dün akşam kızkardeşime kücük halımın birini yıkattım.yani yavaş yayvaş toplanıyor evim o yüzden keyfim yerinde yatak odamı toparladım iyi yani

ohh miisss, tatlım kokulu temizleyiciler kullanmadıkları içindir,temiz olması yeterli...güle güle kullan. ben de yatak odasına dün daldım, giymediklerimizi de güzelce ayırdım, yazlıkların tamamını da çıkardım kendimi çok hafiflemiş hissediyorum tamizliğin hali başka yaa... bu arada bizim tavuk 14 tane yumurta yumurtlamış keyfim yerine geldi
eşim yolda, gelir şimdi kalkıp bi salata yapayım. öptüm

he ya bide 8 diye moralini bozuyordu tam terliklik durumunda ama neyse şimdi değil bebişi bi doğsun hayırlısıyla bebişini ıısırır hıncımızı alırız

orkidem haberlere çok sevindim ayy çok az kaldı güzel haberler almamıza Allah'ın izniyle canım benim halay çekicez burda

cumartesi kontrolüm var.çatlatma iğnesi olacak büyük ihtimalle..inşallah ondan sonra evde maç yapcaz

hadi hayirlisi canim catlama ignesinden 1-2 gun onceden mac baslansa olmuyormuki :26:???? kiz ben gun asiri gitmedim en son ,,yumos gunlerini hepsini carptim 4 gun ust uste kikikiki ve o 4 gunun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasini carptim garanti olsun diye ve hemen yikanmadim saati kurup uyudum sabah ezanindan once kalkip yikandim
hadi goreyim seni busefer yataktan bos kalkma duverim kikiki

14 yumossss hee
masallah tuh tuh tuh ben tahmin etmistim 8 den fazla olur diye ,hata yuselirmi diye sormustum sana ,, kiz cok sevindim ya gelsin 3 uzler 3 tane koydurtcaniz dimi ???
5 gun emriyoyu pek anlamadim ,,:44: ne o ??:44:

canim igne falan beklemedik..basladik bile maclara ..yarin sabah randevum var.bakcaz artik. bu arada ben iliskiden sonra en fazla 7-8 dakika duruyorum.hop banyoya atiyom kendimi. yoksa uyuyamiyomki ..

canim igne falan beklemedik..basladik bile maclara ..yarin sabah randevum var.bakcaz artik. bu arada ben iliskiden sonra en fazla 7-8 dakika duruyorum.hop banyoya atiyom kendimi. yoksa uyuyamiyomki ..

7-8 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ulennnnn en az i 15-20 dk beklemelisin kafayumu yedun sen
ben 1 saat felan uzaniyordum en az ,,baktim 2 yil doldu ziabanadan cikicam tutum sabah ezanina kadar uyudum 1-2 defa ,ne yapim tingir mingir anca varir bizimkiler diye dusundum Bende bayilmadim cok o sekil uyumaya ama ne yapalim heryolu denedik bide boyle olsun dedim

bu defa da seninki gibi yapayim bakalim.vardir bi hayir

bu defa da seninki gibi yapayim bakalim.vardir bi hayir

Ben sana ila benim yaptigimi uygula demiyorum,,ama 7-8 dk da cok az yani bunu yapma diyorum,,,en az 30-45 dk felan bekle poponun altina yastik koyarak,,
benim esimin az bosalma sorunu vardi ben bunu dusunerek oyle yaptim canim:...

14 yumossss hee
masallah tuh tuh tuh ben tahmin etmistim 8 den fazla olur diye ,hata yuselirmi diye sormustum sana ,, kiz cok sevindim ya gelsin 3 uzler 3 tane koydurtcaniz dimi ???
5 gun emriyoyu pek anlamadim ,,:44: ne o ??:44:
kaç tane koyulacak bilmiyorum. 3 taneden korkuyorum valla:18: 5. gün embriyosu şey demek şeeeeey:44::44::44: yumurta toplandıktan sonra 5 gün boyunca embriyolar laboratuar ortamında bölünüp hücreleri çoğalıyor, blastokist adı verilen tutunma ihtimali daha yüksek olan bi hale geliyorlar.
orkidem haberlere çok sevindim ayy çok az kaldı güzel haberler almamıza Allah'ın izniyle canım benim halay çekicez burda
canım benim çook sağol Allah razı olsun
tamam
arada ziyarete gidiyon mu yavrularının inşallah güzel güzel büyüycekler önce buzlukta sonra senin karnında sonra inşallah kucağınızda sağlıklı gine..
gitmiyom ama arıyolar yavrularımdan haber veriyorlar
hehe ben de öyle diyorum.bunlar tutsun seneye bu zamanlar yenisini koydurturum
he ya bide 8 diye moralini bozuyordu tam terliklik durumunda ama neyse şimdi değil bebişi bi doğsun hayırlısıyla bebişini ıısırır hıncımızı alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…