ben doktora gittim adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi ayrıca endokrinolojiye git dedi gebelikde 2.5 altında olması gerekiyomuş tsh nın benimki 4.8 onun düşmesi lazım dedi bi de eşin spermiogram yaptırsın dedi öyle işte
oh oh hadi hayırlı olsun. bakalım bu doktorunu sevdim. haziranda güzel haberler bizi bekliyor deseneben doktora gittim adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi ayrıca endokrinolojiye git dedi gebelikde 2.5 altında olması gerekiyomuş tsh nın benimki 4.8 onun düşmesi lazım dedi bi de eşin spermiogram yaptırsın dedi öyle işte
yav arkdaşımızın bidenesi 8 yumurtam var dememişmiydimaşallah maşallah.biranöce gelsende azcık ayrıntı versen kactanesi kaliteliymiş kactanesi koncakkmış
tünaydın dim bende yavcanım doktorun olumlu şeyler söylemiş inşallah tez zamanda düşücek değerin,yemene icmene dikkat et
uyyy kıyamam tatlım benimkaçıncı gün embriyosu olacak aceba:26:
14 tane çıkmişbenim güzel tavuğum kuluçkaya boşuna oturmamış
oh oh hadi hayırlı olsun. bakalım bu doktorunu sevdim. haziranda güzel haberler bizi bekliyor desene
heheeheeben geldim. hala ağrım sızım var. haftaya salı günü 5. gün embriyosu verilecekmiş. embriyolar iyiymiş şimdilik yavrularım 10 tanesi döllenmiş. inşallah 10. güne kalırlar da birazını dondururuz buz bebeklerim benim
oh oh hadi hayırlı olsun. bakalım bu doktorunu sevdim. haziranda güzel haberler bizi bekliyor desene
heheeheeben geldim. hala ağrım sızım var. haftaya salı günü 5. gün embriyosu verilecekmiş. embriyolar iyiymiş şimdilik yavrularım 10 tanesi döllenmiş. inşallah 10. güne kalırlar da birazını dondururuz buz bebeklerim benim
Masallah senin bebislerinesen ikisini kondur gerisini dondur 2 seneye bir dogurursunda 10 senede 10 bebis ya ben kalabalik aile istiyom yaaaa ah bu yas olmasa
niyee beee ne varki yaşında hatırladığım kadarıyla 30 un altında değilmiydin sen:26: sahi merak ettim kaçtı yaşın:26:
aynen ya ben de kalabalık aileye bitiyorum
rumeysaaev hallerinden naber tatlım, iyi misin şimdi:26:
halılarım bugn geldi yıkamadan.halıyı açınca miss gibi bi koku gelmedi ama temizdi.digerlerini eşim açıcak cnkü büyük onlar.dün akşam kızkardeşime kücük halımın birini yıkattım.yani yavaş yayvaş toplanıyor evim o yüzden keyfim yerinde yatak odamı toparladım iyi yani
ohh miisss, tatlım kokulu temizleyiciler kullanmadıkları içindir,temiz olması yeterli...güle güle kullan. ben de yatak odasına dün daldım, giymediklerimizi de güzelce ayırdım, yazlıkların tamamını da çıkardım kendimi çok hafiflemiş hissediyorumtamizliğin hali başka yaa... bu arada bizim tavuk 14 tane yumurta yumurtlamış keyfim yerine geldi
eşim yolda, gelir şimdi kalkıp bi salata yapayım. öptüm
cumartesi kontrolüm var.çatlatma iğnesi olacak büyük ihtimalle..inşallahondan sonra evde maç yapcaz
hadi hayirlisi canimcatlama ignesinden 1-2 gun onceden mac baslansa olmuyormuki :26:???? kiz ben gun asiri gitmedim en son ,,yumos gunlerini hepsini carptim 4 gun ust uste kikikiki ve o 4 gunun 2 gun oncesi ve 2 gun sonrasini carptim garanti olsun diye ve hemen yikanmadim saati kurup uyudum sabah ezanindan once kalkip yikandim
hadi goreyim seni busefer yataktan bos kalkma duverimkikiki
canim igne falan beklemedik..basladik bile maclara ..yarin sabah randevum var.bakcaz artik. bu arada ben iliskiden sonra en fazla 7-8 dakika duruyorum.hop banyoya atiyom kendimi. yoksa uyuyamiyomki ..
7-8 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiulennnnn en az i 15-20 dk beklemelisin kafayumu yedun sen
ben 1 saat felan uzaniyordum en az ,,baktim 2 yil doldu ziabanadan cikicam tutum sabah ezanina kadar uyudum 1-2 defa ,ne yapim tingir mingir anca varir bizimkiler diye dusundumBende bayilmadim cok o sekil uyumaya ama ne yapalim heryolu denedik bide boyle olsun dedim
bu defa da seninki gibi yapayim bakalim.vardir bi hayir
kaç tane koyulacak bilmiyorum. 3 taneden korkuyorum valla:18: 5. gün embriyosu şey demek şeeeeey:44::44::44:14 yumossss hee
masallah tuh tuh tuhben tahmin etmistim 8 den fazla olur diye ,hata yuselirmi diye sormustum sana ,, kiz cok sevindim ya gelsin 3 uzler 3 tane koydurtcaniz dimi ???
5 gun emriyoyu pek anlamadim ,,:44: ne o ??:44:
orkidem haberlere çok sevindim ayy çok az kaldı güzel haberler almamıza Allah'ın izniyle canım benim halay çekicez burda
tamamhoşgeldiiinnnseni böyle neşeli görelim tamam mı şahane bi haber vermişsin, 5. gün emriyosu gerçekten çok güzel bi haber, biliyorsun onların tutunma şansı çok daha yüksek,inşallah aniimm bi de dondurmalı bebişlerin mi olacak, yer yalar yutarız bee onlarııı... ama önce bi doğsunlar beklettikleri için popolarına şöyleee bi 32 diş izi yesinler de ondan sonra severiz
gitmiyom ama arıyolar yavrularımdan haber veriyorlararada ziyarete gidiyon mu yavrularınıninşallah güzel güzel büyüycekler önce buzlukta sonra senin karnında sonra inşallah kucağınızda sağlıklı gine..
hehe ben de öyle diyorum.bunlar tutsun seneye bu zamanlar yenisini koydurturumMasallah senin bebislerinesen ikisini kondur gerisini dondur 2 seneye bir dogurursunda 10 senede 10 bebis ya ben kalabalik aile istiyom yaaaa ah bu yas olmasa
he ya bide 8 diye moralini bozuyordu tam terliklik durumunda ama neyse şimdi değil bebişi bi doğsun hayırlısıyla bebişini ıısırır hıncımızı alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?