Meltem hanım çarpışmaya başladınızmı?? Yumoş günün hangi gün ??
canim bu onumuzdeki hafta ici seker yuklemesi icin hastaneye gidecem kotrole...mayis sonunda ozeline gidecez doktorun orada cektirecez oyle dedik...keyfim bir iyi bir kotu yaa cocugun surekli kipirdamasini istiyorum kipirdmayinca panik oluyorum ben offf sinir bir durum...hoşgeldin yaşamım.keyfin nasıl.ayrıntlı ultrason işi ne oldu,bende dün dışarı cıktım cok cabuk yoruloyrum artık 10 dk yürüyrm 5 dk dinleniyorum
canim nen 3 ay kullandim klomeni olmadi benimki...sonra 2 3 ay ara verdim tedaviye tam baslayacaktim ki hamile kalmisim...senin insalllh bu ay olurr canim bebegin gelir insalhh biran once...geldim kizlaryumoslar iyiymis ..cumartesi igne olucam. yasamim sen catlatma ignesiylemi hamis noldun? kacinci denemendi?
yok tatlim yaa benim oyle bir sorunum olmadi seninki kadar tamam yoruluyorum eskiye nazaran nefes nefese kaliyorum ama cok birseyler yapinca oluyor...demis eksikligi varmiydi sende kan ilaci kullaniyon mu ondan da olabilir...benim kanim iyi cikmasina ragmen verdi doktorum kan ilacini kullaniyorum hergun.ben 20.faftada gittigimde 350gr di canim onun agirligi daha seni etkilemez bence...yaşamım 2 gündür nefes almakta zorlanıyor gibiyim daha cok nefes almak istiyorum cabuk yoruluyorum sende yaşadınmı bunları.bebiş ağır geliyorsa bundan cabuk yoruloyrsam daha erken değilmi ya kac gramki benim velet
Günaydın hanımlar yumurta toplaması için gidiyorum. Yoldayım. Dualarinizi eksik etmeyin
Kizlar islem bitti. Anestezinin sersemligi var. Eve gidince yazarim
sağol canım benimgunaydin kizlar ..orkidem yumoslarin hayirli olsun.tedavin iyi sonuclanir insallah
obsesyon takıntı demek. corpus luteumu salla gitsinOrkide
ooooh obsesyon azalmaya başladı galibaboş ver az daha süpürme. kikim yumurtan sol taraftan çatlamış olabilir ve orada corpus luteum denen yapı gelişmiş olabilir diye düşünüyorum. yani o ağrılar olcek o kadar
Canım :44::44::44: bu ne ya :44: hiçbişi anlamadım obsesyon nedir :26:corpus luteum :44: Annan güzel mi :26:
kolay Türkçe'den konuşun benle yaff
Tamam canımkaç yumoş toplandı bari tek onu yaz merak etik yaff 52:
canim bu onumuzdeki hafta ici seker yuklemesi icin hastaneye gidecem kotrole...mayis sonunda ozeline gidecez doktorun orada cektirecez oyle dedik...keyfim bir iyi bir kotu yaa cocugun surekli kipirdamasini istiyorum kipirdmayinca panik oluyorum ben offf sinir bir durum...
canim nen 3 ay kullandim klomeni olmadi benimki...sonra 2 3 ay ara verdim tedaviye tam baslayacaktim ki hamile kalmisim...senin insalllh bu ay olurr canim bebegin gelir insalhh biran once...
yok tatlim yaa benim oyle bir sorunum olmadi seninki kadar tamam yoruluyorum eskiye nazaran nefes nefese kaliyorum ama cok birseyler yapinca oluyor...demis eksikligi varmiydi sende kan ilaci kullaniyon mu ondan da olabilir...benim kanim iyi cikmasina ragmen verdi doktorum kan ilacini kullaniyorum hergun.ben 20.faftada gittigimde 350gr di canim onun agirligi daha seni etkilemez bence...
bende cok sisiyorum ayakta fazla kalayim ayaklarim davul gibi oluyor son zamanimda ne yapacam hic bilmiyorum canim...
canim benim hadi hayirli olsun...dualarim seninle...sen evde guzel guzel dinlen tatlim..
Allah bağışlasın seldam uzun ömürler versin kızlarına inşallahbende 2 Nr hep kız hissediyorum ama bakalım hayırlısı . Sağlıklı olsunlarda ,onları bizlere veren Yüce Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun ,herkeze bu duyguyu tattırır inşallah. âmin
Annem pismemisi sevmiyo icinin pismedigini soyluyo cok uzun sufuyomus pismesi annemin ysptigi normal gibi biraz disarda tutuyo sonra az sicak suyla kaynstiyo mis
uyyy kıyamam tatlım benimkızlaaar uzunca bir süre kendime gelemedim. akşama kadar uyudum. karnım ağrıyor. bebişler gelsin de hayırlısı ile ağrısın ne yapalım
cazgır kuyruğuna az bastık diye coştun haaaNe diyon ya senönce çarpışmama taktın şimdi aklıma taktın de get sen bi yaprak dolmasını yapmasını öğren öncede öyle gel yalahhhh yalah
ne tatili ya siz neyin tatilinden bahsediyorsunuzburda tatil matil yok pehhh bozma ağzını
uyyy kıyamam ama ben sana sen şimdi hem hamişsin hem bi yaş daha yaşlandınyakıyamamkiiikiiikiiii
hem ben sarma yapabiliyorum
ayyy noldu canım yaaa niye böylee demişsinkiii şimdiibugun gelmeye nıyetı yok kımsenın.........yoruldum ben hayattan.
Günaydın hanımlar yumurta toplaması için gidiyorum. Yoldayım. Dualarinizi eksik etmeyin
14 tane çıkmişbenim güzel tavuğum kuluçkaya boşuna oturmamış
ben doktora gittim adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi ayrıca endokrinolojiye git dedi gebelikde 2.5 altında olması gerekiyomuş tsh nın benimki 4.8 onun düşmesi lazım dedi bi de eşin spermiogram yaptırsın dedi öyle işte
şimdi ilaç kullanmaya başlıyon mu peki endokrinolojiden sonra hemen başlayıp gelecek aya hazırsın inşallah , ikinizde bu ay bitirisiniz tahlil işinizi gelecek ay gelsin bebişşş
ben doktora gittim adetin 3. günü gel tedaviye başlayalım dedi ayrıca endokrinolojiye git dedi gebelikde 2.5 altında olması gerekiyomuş tsh nın benimki 4.8 onun düşmesi lazım dedi bi de eşin spermiogram yaptırsın dedi öyle işte
yav arkdaşımızın bidenesi 8 yumurtam var dememişmiydikızlaaar uzunca bir süre kendime gelemedim. akşama kadar uyudum. karnım ağrıyor. bebişler gelsin de hayırlısı ile ağrısın ne yapalım
tünaydın dim bende yavgünaydın millet
uyyy kıyamam tatlım benimkaçıncı gün embriyosu olacak aceba:26:
ev halleri cemrem..cazgır kuyruğuna az bastık diye coştun haaabozma ağzını
uyyy kıyamam ama ben sana sen şimdi hem hamişsin hem bi yaş daha yaşlandınyakıyamamkiiikiiikiiii
hem ben sarma yapabiliyorum
ayyy noldu canım yaaa niye böylee demişsinkiii şimdii
14 tane çıkmişbenim güzel tavuğum kuluçkaya boşuna oturmamış
canım doktorun olumlu şeyler söylemiş inşallah tez zamanda düşücek değerin,yemene icmene dikkat et
hanımlar adetime 6 gün var..dün kan testi yaptırdım 0,23 yani negatif..çevrenizde varmı böyle negatif çıkıpta sonra pozitif olan?
gecen haziran ayından beri böyle bişeye bi kez denk geldim bi arkdaşıımızın kan testinde negatifti sonra sanırsam yaklaşık 2 hafta sonra hamile oldugunu öğrenmişti.cok nadir olsada olan var.rabbim hayırlısını versin üzmek istemem ama pek değişeceğini sanmıyorum.nezmandır deniyorsnz
8 nisanda adet oldum..33 günde bir oluyorum yani 10 mayısta olmam lazım..10 mayıstan 14 gün çıkarsak 27 nisanda yumurtlamış olmam lazım 24 ünden 28 ine kadar ilişki oldu..27 sinde gebe kaldıysam 6 gün oldu..kanda çıkmaması normal değil mi?
kanda cıkar derler hep o yüzden dedim.4 5 gün kalsada bi yükselme olur muş
hayırlısı olsun..belki geç döllenmedir ne bilim..ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor..2 kere rüya gördüm ikisininde anlamı gebe kalacağıma işaret ediyor..eğer gerçekten 27 sinde gebe kaldıysam kanda çıkmaması normal..8-10 gün sonra çıkıyor diye biliyorum..inşallah 27 sinde gebe kalmışımdır
hanımlar adetime 6 gün var..dün kan testi yaptırdım 0,23 yani negatif..çevrenizde varmı böyle negatif çıkıpta sonra pozitif olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?