hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ben hala oranın etkisi altındayım seneye kısmet olursa yine gitmeyi düşünüyoruz 28 Mayıs Tr ye gidiyorum Eylül'de dönücem gelen giden çok malum yeni geldik arkadaşlar sağolsun geliyorlar öyle geçiyor günler

hmm peki tupu tekrarlatmayi dusunuyormusun tr ye gidince :26:,,orkidem cumartesi test gunu, tup yaptirdi ,,hayirlisi ile guzel haberlerini alacaz insallah :16:

hmm peki tupu tekrarlatmayi dusunuyormusun tr ye gidince :26:,,orkidem cumartesi test gunu, tup yaptirdi ,,hayirlisi ile guzel haberlerini alacaz insallah :16:

İnşallah pozitif sonuç alır orkidem ben düşünmüyorum tekrar ilaçlar beni çok etkiledi adet düzensizliği var ve çok az biraz vücut toparlansın sonra bakarız kızına söyledin mi hamiş olduğunu tepkisi ne oldu

İnşallah pozitif sonuç alır orkidem ben düşünmüyorum tekrar ilaçlar beni çok etkiledi adet düzensizliği var ve çok az biraz vücut toparlansın sonra bakarız kızına söyledin mi hamiş olduğunu tepkisi ne oldu

insallah canim benim :16: evet kizim biliyor cooookkk sevindi tabikide ,,kiz olmasini cok arzuluyor :1: simdiden hergun gun sayiyor kac ay kac gun kaldi diye pffff:111::111:

saol cnm 7 gün geçti işte bugün dr gittim daha yeni düşük yaptığım için bununda öle olmasndan korkuorm cumartesi tekrar çağırdı

aklina kotuyu getirme icini ferah tut bak bartekin dedigi gibi bu onemli gecede bol dua et ,,insallah siki siki tutunacaktir annecigine,,5 haftalik olmussundur allah devamina erdirir insallah

insallah canim benim :16: evet kizim biliyor cooookkk sevindi tabikide ,,kiz olmasini cok arzuluyor :1: simdiden hergun gun sayiyor kac ay kac gun kaldi diye pffff:111::111:

bende onu anlamadm dr daha günlük dedi o nasıl oluo

aklina kotuyu getirme icini ferah tut bak bartekin dedigi gibi bu onemli gecede bol dua et ,,insallah siki siki tutunacaktir annecigine,,5 haftalik olmussundur allah devamina erdirir insallah

bende onu anlamadm dr daha günlük dedi o nasıl oluo

Canım ya Allah gönlüne göre versin inşallah kikim sana orkideye rümeysaya nazlmaya deryaya ve aklıma gelen bütün arkadaşlara orada çok dua ettim Allah kabul etsin inş

Canım ya Allah gönlüne göre versin inşallah kikim sana orkideye rümeysaya nazlmaya deryaya ve aklıma gelen bütün arkadaşlara orada çok dua ettim Allah kabul etsin inş

uyyyy :16::16: canumsunnnn yaaa cok tatlisin sagol:16: benimde dualarim hep seninle sizinle inan ,,insallah en kisa zamanda sende bu duyguyu tadacaksin hemde cifter cifter insallahhhh

Nazlma nere kayboldun slm verip kaçtın

tombik bebisi uyanmistir :1: gecen resim yukledi oyle tombik bebiki varki hhh alahimmmm yiyesim geldi onu :16: benim hep hayalimdir tombis bebek istiyom ,,benim kiz cookk ciliz istahsiz kuru biseydi hala oyle ,,yemekle aramiz yok :50::50: hergun masada kavga var :50:

tombik bebisi uyanmistir :1: gecen resim yukledi oyle tombik bebiki varki hhh alahimmmm yiyesim geldi onu :16: benim hep hayalimdir tombis bebek istiyom ,,benim kiz cookk ciliz istahsiz kuru biseydi hala oyle ,,yemekle aramiz yok :50::50: hergun masada kavga var :50:

Ayyyy yerim ben o tontişi inşallah seninkide öyle tontiş olur seversin benim içinde seversin :emir_bebek:

Ayyyy yerim ben o tontişi inşallah seninkide öyle tontiş olur seversin benim içinde seversin :emir_bebek:

insallah canim ,,saglikli olsunlarda oncelikle :16::16:

bartekim benim gozler yine yanmaya basladi ben kacar ufaktan :3: yine gel olurmu cok ara koyma ,,ozluyoruz vallahi seni :54::54::54::54:

Son düzenleme:
insallah canim ,,saglik olsunlarda oncelikle :16::16:

bartekim benim gozler yin eyanmaya basladi ben kacar ufaktan :3: yine gel olurmu cok ara koyupma ,,ozluyoruz vallahi seni :54::54::54::54:

Tamam canım Allah rahatlık versin iyi geceler gelirim inşallah çok öpüyorum kikim senemi de öp benim için Allah'a emanet canım

Back
X