hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Canım ya Allah gönlüne göre versin inşallah kikim sana orkideye rümeysaya nazlmaya deryaya ve aklıma gelen bütün arkadaşlara orada çok dua ettim Allah kabul etsin inş

bartekim hoş gelmişsin. Allah kabul etsin, bizlere de nasip etsin. duaların için Allah razı olsun.

kız az zorlasak hepimizle akraba çıkacan:9::9:

:54::54::54::54::54::54:

ben kullanmadım hiç. idrarda yapsan?

canımcım zaten çok yüksek doz hormon ilaçları kullandığımdan bu ilaçları kullandığımdan beri bu belirtileri yaşıyorum. normal gebe kaldığımda yoktu bunlar. tüp topiğinde kadınların nerdeyse hepsi bu belirtileri yaşıyor. ne bileyim bu belirtiler bi gün olup diğer gün olmayınca aha olmadı diyorum. 2 düşüğümde de belirti azalınca düşük yapacağımı anlamıştım. korkuyorum tutmadı mı diye. öff ne karman çorman konuştum:1:

canım her an belirti olmayacağını sende çok iyi biliyorsun niye kendine eziyet ediyon ki boştan yere , aha ben utanmasam 16 haftalık olacam bende o rahim denen şey ne kadar büyükse batması çekilmesi bile olmuyo diyorum , de şimdi bana benim kasıklarım niye batmıyo bu bebek büyümüyo rahimde büyümüyo diye ağıtlar mı yakayım :14::14::14::14: silkelen kendine gel sen şuan 4 haftalık hamişsin rabbimin izniyleee :16::16::16::16:

5 haftalik sin ozman iste ,,hata geciyorsundur ,,bak gebelik hesaplamalar var google amcada:1: ordanda bakabilirsin son adetin bitigi gunu yazarak :34:

millete görev dağılımı yapmayı biliyon ama la birinide yanlış yönlendirme lan adetin bittiği gün olur mu ilk günü ilkkk :22::22: bu arada biz türkler misafirperverliğimizle meşhuruz önce seni bir ağırlıyalım burda ne marifetlerin var görelim :9::9::9: sonra ben gelir evde hangi işleri hangi sırayla yapcanı söylemeye gelirim :60::60::60:

bartek canım hoşgeldin ,rabbim kabul etsin en kısa zamanda sana tekrarını bizede ilki taddırsın inşallah , bende çok istiyorumda her zaman başka bişey çıkıyo 2 yıl yine bankalara bağımlıyım daha var bana nasip olmasına inşallah nasip olur tabi :31::31::31::31:

canlarımmmm günaydınnn hepinize ve rabbim bu mübarek gecede ne muradınız varsa versin inşallah regaip kandiliniz mübarek olsunnn :16::16::16::16::16::16:

selam kzlar bugün öğrendim hamiş olduğumu ama biraz riskli bana dua edin daha yeni düşük yaptım 2 ay önce kadar düşüğün peşi cabuk gelir derlerya gerçekten öleymiş inş bunada bişey olmz bana dua edin
aaa hadi hayırlısı çok sevindim hamiş olmana:64::64::64::64::64::64::64: halay çekmek adettendir :34: aklına kötü şeyller getirme iyi düşün iyi olsun tatlım bu arada düşüğün sebebi belli miydi?
Evet canım döndük ama dönmeyi hiç istemedim o kadar güzeldi ki anlatsam kelimelere sığdıramam Allah herkese nasip etsin tekrar tekrarda bize inşallah sen nasılsın bu arada kandilin mübarek olsun kikim
barteek hoşgeldin:16: amin canım inşallah Allah bize de nasip eder gidenler çok güzel anlatıyor :34:
saol cnm 7 gün geçti işte bugün dr gittim daha yeni düşük yaptığım için bununda öle olmasndan korkuorm cumartesi tekrar çağırdı

az kalmış başka şeylerle oyalan canım bu topiklere pek girme bence araştırma da araştırdıkça insan hastalık hastası oluyo çünkü :33:

millete görev dağılımı yapmayı biliyon ama la birinide yanlış yönlendirme lan adetin bittiği gün olur mu ilk günü ilkkk :22::22: bu arada biz türkler misafirperverliğimizle meşhuruz önce seni bir ağırlıyalım burda ne marifetlerin var görelim :9::9::9: sonra ben gelir evde hangi işleri hangi sırayla yapcanı söylemeye gelirim :60::60::

Ne var yani bir fantezi kurduk iş güç dağitık:57: hem ben türk değilmiyim alah alah :57: sabah sabah sinirimi zıplattın hemşo:57::57:senden ne bir kaynana çıkar be yuhh:57::57:yuhunda ötesisin be tövbe yarabim :53::53: len bişeyde kaçır gözden sürahi nine :57::57:

Bende adetin ilk günü olduğunu biliyorum araya ilk yazmayınca yanlış anlaşılıyor doğru ,ama ben bitti bidâha gelmicek olanı düşünerek bittiği yazdım.offffffff :57::57:

O öğürmeler yokmu öğürmeler ,çookk sık yaşıyorum ,bugün yine miğde bulantım var :110:
Sen nasılsın salon temizliğin bitimi ? Uy ne güzel :) benim evde şöyle köşe bucak temizlense ,cemre yardıma gelse camları silse ,irem tozları alsa ,tu met çay pişirse ,viole kek pişirse :1: nazlıma yemek yapsa ,rümüş ütü yapsa :1:orkideyle bende oturup keyif yapsak bak ona kıyamadım dinlenmesi lazım :60::60::60: onun işi kesinleşsin ,bidahaki seferede o yapar bizler otururuz merak etmeyin:34::60::60::60:
cam mııı de geeet:22::22: kendi camlarımı sildirecek adam arıyorum, tırsıkım kızım ben camam mama çıkamam, amaaa ççooookkk güzel çay içerim, istersen ihtiyacın varsa içerim, sen boşver orkiyi o çok yoğun çaya gelemez zaten, bide şimdi bebişi de olacak çayı soğur içemez ziyan olur:1::1::1::1::1:
Karı piknikçi olmuş çıkmış yaff:57::57: sen nerde yaşıyodun??
kız ben yeşilliğe bayılıyorum, sen de gelsene takarız sepeti kolumuza çıkarız piknik yoluna:32::32::32: hem evde olmayacağımız için temizlik derdi de yok, ütü yok :32:cam yok ser masaya sofranı ohhhhhhhh misss, bazen kilimi de atıyorum yere çıkarıyorum çorapları da çimlere basıyorum.ben sakaryadayım canım, yeşilliği bol her yerde piknik alanları var, o kunuda çok şanslıyım:16:
ah canım benim ne bileyim hassaslaştım durup durup ağlayasım geliyo, beklemek zor yahu

belirsizlik var ya ah o belirsizlik. beni çıldırtan o.

evet haklısın, anlıyorum seni... belirsizlik çok fena, bak şuan adetim devam ediyor ve kendi kendime diyorum ki aceba bebişim olacak mı diye diyee diyeee bitimiyor acebalar, çıldırmamak için kafayı dağıtacak düşünmeyecek bişiler buluyorum, hatta ben artık bebeğimiz olmazsa nasıl bir hayat süreriz diye başka alternatifler düşünüyorum, o zaman sakinleşiyorum.havalar çok güzelleşecek, ben şimdi doğaya sardım kendimi evden dışarı atıyorum, sen de yap çık dolaş evde durma. ne kadar yorgun olsan da üşenme al eşini dolaş çok iyi gelecek. hatta ben ne düşünüyorum, tabi inşallah buna gerek kalmaz ama kötüye de hazırlıklı olmam lazım dimi:34: eğer tüp deneyecek olursak eşimle yaptırdıktan sonra tatile çıkmayı düşünürüm. hatta öncesinde de olur. bizim tanıdığa doktor önce bunu öneriyormuş, gidin bi tatil yapın gelin demiş sonra da tüpe giderken hamile olduğunu öğrenmiş:46::46: şurda ne kaldıkii

cnm 43 çıktı sonucum

43 derken ???:26: beta hcg değerinmi ? Eğer oysa ben pek anlamam :50:benim yaşadığım yerde o yapılmıyor :50:

Aman he adetin başladığı İLK günü yazacaksın hesaplamaya , benim cadı hemşom yine hatamı yakaladı , yoklama müdürü mübarek :63:

Son düzenleme:
iyyim canım miskinleniyorum evde öğleden sonraki 45 kuzuya enerji depoluyorum sen napıyosun nasıl gidiyo geçti mi mide bulantıların :54:

Kikiki :60::60::60: ya benim anlıcağım Türkçe den konuşun ya :1: miskinleniyorum demek dinleniyorum dimi :17::17:
Öğleden sonraki kuzularda :26: can sıkıntısından sayacak olanlarmı?:1: yoksa ev halkının eve dönüş çok işim var demekmi:17: eyvah irem beni rezil edecek yine :17::17::17::17::17:bu kız yüzünden topiği terk edeyim diyorum bazen :43::43:

Dün çok bulantım vardı bugün neolur bilmiyorum :50: henüz yataktayım kalkmadım ,bişeyde yemedim

yook kız sana laf yetiştirmeye uğraşıyordum:1::1::1: sen nasılsın iyi oldun mu biraz

İyiyim fena değil , kız Sakarya neresiki :26: duydum ama ne taraf olduğunu bilmiyorum , ortada bir yerde buluşsak olmazmı piknik için :1: hatta yeşilliği bulmuşken mangal olsun be ne etcen pikniği:1::1:

cam mııı de geeet:22::22: kendi camlarımı sildirecek adam arıyorum, tırsıkım kızım ben camam mama çıkamam, amaaa ççooookkk güzel çay içerim, istersen ihtiyacın varsa içerim, sen boşver orkiyi o çok yoğun çaya gelemez zaten, bide şimdi bebişi de olacak çayı soğur içemez ziyan olur:1::1::1::1::1:

kız ben yeşilliğe bayılıyorum, sen de gelsene takarız sepeti kolumuza çıkarız piknik yoluna:32::32::32: hem evde olmayacağımız için temizlik derdi de yok, ütü yok :32:cam yok ser masaya sofranı ohhhhhhhh misss, bazen kilimi de atıyorum yere çıkarıyorum çorapları da çimlere basıyorum.ben sakaryadayım canım, yeşilliği bol her yerde piknik alanları var, o kunuda çok şanslıyım:

Cemreeee biz burda TR deki gibi cama çıkmıyoruz ,mazallah onu bende yapamazdım :1:
Bizim burda camlar sana çıkıyor :60::60: sen çıkmıyorsun ,merak etme :60::60: içerden ters çevirilebiliyorsun :1:
Çayı ben demlerim sen bitirene kadar madem sadece içmesini seviyorsun :1:

Kikiki :60::60::60: ya benim anlıcağım Türkçe den konuşun ya :1: miskinleniyorum demek dinleniyorum dimi :17::17:
Öğleden sonraki kuzularda :26: can sıkıntısından sayacak olanlarmı?:1: yoksa ev halkının eve dönüş çok işim var demekmi:17: eyvah irem beni rezil edecek yine :17::17::17::17::17:bu kız yüzünden topiği terk edeyim diyorum bazen :43::43:

Dün çok bulantım vardı bugün neolur bilmiyorum :50: henüz yataktayım kalkmadım ,bişeyde yemedim

ahahah evet dinleniyorum demek :60::60: kuzular da öğrencilerim 45 tane 1. sınıf öğrencim var beni çok yoruyolar :37: irem seni mahvedicek bu yazılanlardan sonra :60::60::60: yesene bişiler canım öyle yemeden olur mu bebik aç kalır sonra :20: hadi git ye bişiler :54:

ahahah evet dinleniyorum demek :60::60: kuzular da öğrencilerim 45 tane 1. sınıf öğrencim var beni çok yoruyolar :37: irem seni mahvedicek bu yazılanlardan sonra :60::60::60: yesene bişiler canım öyle yemeden olur mu bebik aç kalır sonra :20: hadi git ye bişiler :54:

Heee:17::17::17::17::17::17: uyumaya çalışırken kuzu sayarımda ben:60::60:
İrem lütfen görmezden gel geç git lütfen :1::1:
Bilmem böyle iyiyim bişey yiyince bulantı başlıcak gibi :50: saat in 10 olmasını bekliyorum ozaman kahvaltı ederim :34:

Back
X