- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Tamam canım Allah rahatlık versin iyi geceler gelirim inşallah çok öpüyorum kikim senemi de öp benim için Allah'a emanet canım
sagol canim bizde seni opuyoruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım Allah rahatlık versin iyi geceler gelirim inşallah çok öpüyorum kikim senemi de öp benim için Allah'a emanet canım
Canım ya Allah gönlüne göre versin inşallah kikim sana orkideye rümeysaya nazlmaya deryaya ve aklıma gelen bütün arkadaşlara orada çok dua ettim Allah kabul etsin inş
kız az zorlasak hepimizle akraba çıkacan
ben kullanmadım hiç. idrarda yapsan?
canımcım zaten çok yüksek doz hormon ilaçları kullandığımdan bu ilaçları kullandığımdan beri bu belirtileri yaşıyorum. normal gebe kaldığımda yoktu bunlar. tüp topiğinde kadınların nerdeyse hepsi bu belirtileri yaşıyor. ne bileyim bu belirtiler bi gün olup diğer gün olmayınca aha olmadı diyorum. 2 düşüğümde de belirti azalınca düşük yapacağımı anlamıştım. korkuyorum tutmadı mı diye. öff ne karman çorman konuştum![]()
5 haftalik sin ozman iste ,,hata geciyorsundur ,,bak gebelik hesaplamalar var google amcadaordanda bakabilirsin son adetin bitigi gunu yazarak
![]()
aaa hadi hayırlısı çok sevindim hamiş olmanaselam kzlar bugün öğrendim hamiş olduğumu ama biraz riskli bana dua edin daha yeni düşük yaptım 2 ay önce kadar düşüğün peşi cabuk gelir derlerya gerçekten öleymiş inş bunada bişey olmz bana dua edin
barteek hoşgeldinEvet canım döndük ama dönmeyi hiç istemedim o kadar güzeldi ki anlatsam kelimelere sığdıramam Allah herkese nasip etsin tekrar tekrarda bize inşallah sen nasılsın bu arada kandilin mübarek olsun kikim
saol cnm 7 gün geçti işte bugün dr gittim daha yeni düşük yaptığım için bununda öle olmasndan korkuorm cumartesi tekrar çağırdı
millete görev dağılımı yapmayı biliyon ama la birinide yanlış yönlendirme lan adetin bittiği gün olur mu ilk günü ilkkkbu arada biz türkler misafirperverliğimizle meşhuruz önce seni bir ağırlıyalım burda ne marifetlerin var görelim
sonra ben gelir evde hangi işleri hangi sırayla yapcanı söylemeye gelirim
:
Ne var yani bir fantezi kurduk iş güç dağitıkhem ben türk değilmiyim alah alah
sabah sabah sinirimi zıplattın hemşo
senden ne bir kaynana çıkar be yuhh
yuhunda ötesisin be tövbe yarabim
len bişeyde kaçır gözden sürahi nine
Bende adetin ilk günü olduğunu biliyorum araya ilk yazmayınca yanlış anlaşılıyor doğru ,ama ben bitti bidâha gelmicek olanı düşünerek bittiği yazdım.offffffff![]()
günaydııınnnnnnn
kandiliniz mübarek olsun canlarr![]()
Nasılsın canım ?? İyimisin
Cemreeeeeee ne örüyon gızzzz piknik sepetimi![]()
cam mııı de geeetO öğürmeler yokmu öğürmeler ,çookk sık yaşıyorum ,bugün yine miğde bulantım var![]()
Sen nasılsın salon temizliğin bitimi ? Uy ne güzel :) benim evde şöyle köşe bucak temizlense ,cemre yardıma gelse camları silse ,irem tozları alsa ,tu met çay pişirse ,viole kek pişirsenazlıma yemek yapsa ,rümüş ütü yapsa
orkideyle bende oturup keyif yapsak bak ona kıyamadım dinlenmesi lazım
onun işi kesinleşsin ,bidahaki seferede o yapar bizler otururuz merak etmeyin
![]()
kız ben yeşilliğe bayılıyorum, sen de gelsene takarız sepeti kolumuza çıkarız piknik yolunaKarı piknikçi olmuş çıkmış yaffsen nerde yaşıyodun??
ah canım benim ne bileyim hassaslaştım durup durup ağlayasım geliyo, beklemek zor yahu
belirsizlik var ya ah o belirsizlik. beni çıldırtan o.
cnm 43 çıktı sonucum
Nasılsın canım ?? İyimisin
Cemreeeeeee ne örüyon gızzzz piknik sepetimi![]()
iyyim canım miskinleniyorum evde öğleden sonraki 45 kuzuya enerji depoluyorum sen napıyosun nasıl gidiyo geçti mi mide bulantıların![]()
yook kız sana laf yetiştirmeye uğraşıyordumsen nasılsın iyi oldun mu biraz
cam mııı de geeetkendi camlarımı sildirecek adam arıyorum, tırsıkım kızım ben camam mama çıkamam, amaaa ççooookkk güzel çay içerim, istersen ihtiyacın varsa içerim, sen boşver orkiyi o çok yoğun çaya gelemez zaten, bide şimdi bebişi de olacak çayı soğur içemez ziyan olur
kız ben yeşilliğe bayılıyorum, sen de gelsene takarız sepeti kolumuza çıkarız piknik yolunahem evde olmayacağımız için temizlik derdi de yok, ütü yok
cam yok ser masaya sofranı ohhhhhhhh misss, bazen kilimi de atıyorum yere çıkarıyorum çorapları da çimlere basıyorum.ben sakaryadayım canım, yeşilliği bol her yerde piknik alanları var, o kunuda çok şanslıyım:
Cemreeee biz burda TR deki gibi cama çıkmıyoruz ,mazallah onu bende yapamazdım![]()
Bizim burda camlar sana çıkıyorsen çıkmıyorsun ,merak etme
içerden ters çevirilebiliyorsun
Çayı ben demlerim sen bitirene kadar madem sadece içmesini seviyorsun![]()
Kikikiya benim anlıcağım Türkçe den konuşun ya
miskinleniyorum demek dinleniyorum dimi
Öğleden sonraki kuzularda :26: can sıkıntısından sayacak olanlarmı?yoksa ev halkının eve dönüş çok işim var demekmi
eyvah irem beni rezil edecek yine
bu kız yüzünden topiği terk edeyim diyorum bazen
Dün çok bulantım vardı bugün neolur bilmiyorumhenüz yataktayım kalkmadım ,bişeyde yemedim
ahahah evet dinleniyorum demekkuzular da öğrencilerim 45 tane 1. sınıf öğrencim var beni çok yoruyolar
irem seni mahvedicek bu yazılanlardan sonra
yesene bişiler canım öyle yemeden olur mu bebik aç kalır sonra
hadi git ye bişiler
![]()