- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim fena değil , kız Sakarya neresiki :26: duydum ama ne taraf olduğunu bilmiyorum , ortada bir yerde buluşsak olmazmı piknik içinhatta yeşilliği bulmuşken mangal olsun be ne etcen pikniği
![]()
ooolduuuu o kadar yolu senin kirli camı silmeye gelcemcam mııı de geeetkendi camlarımı sildirecek adam arıyorum, tırsıkım kızım ben camam mama çıkamam, amaaa ççooookkk güzel çay içerim, istersen ihtiyacın varsa içerim, sen boşver orkiyi o çok yoğun çaya gelemez zaten, bide şimdi bebişi de olacak çayı soğur içemez ziyan olur
kız ben yeşilliğe bayılıyorum, sen de gelsene takarız sepeti kolumuza çıkarız piknik yolunahem evde olmayacağımız için temizlik derdi de yok, ütü yok
cam yok ser masaya sofranı ohhhhhhhh misss, bazen kilimi de atıyorum yere çıkarıyorum çorapları da çimlere basıyorum.ben sakaryadayım canım, yeşilliği bol her yerde piknik alanları var, o kunuda çok şanslıyım:
Cemreeee biz burda TR deki gibi cama çıkmıyoruz ,mazallah onu bende yapamazdım![]()
Bizim burda camlar sana çıkıyorsen çıkmıyorsun ,merak etme
içerden ters çevirilebiliyorsun
Çayı ben demlerim sen bitirene kadar madem sadece içmesini seviyorsun![]()
hem ben sana silerim dedim mi bana dönen camın havasını atıyorsun
ben sana hiiç bişi demiyorum, iremin eli kulağındadır gelsin zaten alır ifadeni
sen denmarkında kala kala onlar gibi olmuşsun, kıçını rahata koyup işinini gücünü yaptıracak birilerini arıyorsun![]()
bana kendi ellerinle kek yapmazsan kısır yapmazsan gelmem, hatta sen çatla diye bizimkileri buraya toplarım pikniğemeltem fotolarımızı çeker sana gönderir, eksik kalma diyeee
![]()
Ne var yani bir fantezi kurduk iş güç dağitıkhem ben türk değilmiyim alah alah
sabah sabah sinirimi zıplattın hemşo
senden ne bir kaynana çıkar be yuhh
yuhunda ötesisin be tövbe yarabim
len bişeyde kaçır gözden sürahi nine
Bende adetin ilk günü olduğunu biliyorum araya ilk yazmayınca yanlış anlaşılıyor doğru ,ama ben bitti bidâha gelmicek olanı düşünerek bittiği yazdım.offffffff![]()
Kikikiya benim anlıcağım Türkçe den konuşun ya
miskinleniyorum demek dinleniyorum dimi
Öğleden sonraki kuzularda :26: can sıkıntısından sayacak olanlarmı?yoksa ev halkının eve dönüş çok işim var demekmi
eyvah irem beni rezil edecek yine
bu kız yüzünden topiği terk edeyim diyorum bazen
Dün çok bulantım vardı bugün neolur bilmiyorumhenüz yataktayım kalkmadım ,bişeyde yemedim
Ben kaçtım kızlar ,çay demleyip kahvaltı hazırlayacağım :125::125::125::125::125:![]()
cok gecmisler olsun canim uzme kendini cok,,en azindan sorunun ne oldugunu ogrendin ,ve hangi tedavi yolunda ilerleyeceginizi bilirsiniz ,,hayirlisi ile insallah en kisa zamanda sende anne olucaksin ,,bu sureci atlat olur canim allahin izniylen
rahimden bir parca alinmayida ilk kez duyuyorum :26::26: hayirlisi canim
Aaaakoca hiçmi korkmadı aç kalırım diye
heleki bu durumlarda kaynanaların diline düşme vıdı vıdı beceriksiz diye her fırsatta yerden yere vurur
![]()
Bende hamur işlerinde pek iyi sayılmam ama güzel pohaçalar simitler yaparım
Mantı yı çok severim ama yapamam yani açamam o hamuru![]()
işte bayıltıp rahimden parça kopartcaklar sonra biopsiye gtcekmiş kızlar bişi dcem gebelik kan testinde 0.100 negatif dimi
normal koşullarda negatif demek canım![]()
işte bayıltıp rahimden parça kopartcaklar sonra biopsiye gtcekmiş kızlar bişi dcem gebelik kan testinde 0.100 negatif dimi[/QUOsonucun negatif canım.
işte bayıltıp rahimden parça kopartcaklar sonra biopsiye gtcekmiş kızlar bişi dcem gebelik kan testinde 0.100 negatif dimi[/QUOsonucun negatif canım.
evet cnm aynen öle![]()
ne zaman yaptırcan biopsi işlemini.işte bayıltıp rahimden parça kopartcaklar sonra biopsiye gtcekmiş kızlar bişi dcem gebelik kan testinde 0.100 negatif dimi
bartek hoşgeldin sefa geldin.dualırın icin allah razı olsun inşallah o güzel yerlere gitmek o maneviyata erişmek bizede nasip olur inşallahNazlma nere kayboldun slm verip kaçtın
tombik bebisi uyanmistirgecen resim yukledi oyle tombik bebiki varki hhh alahimmmm yiyesim geldi onu
benim hep hayalimdir tombis bebek istiyom ,,benim kiz cookk ciliz istahsiz kuru biseydi hala oyle ,,yemekle aramiz yok
hergun masada kavga var
![]()
napiyonuz gaciler? rumeysa simdi senin takvimindeki yaziyi okudum.tirnaklariniz ve saciniz normalden daha hiz buyiyecekmis ..ne kadar ilginc ya..nasil da etkiliyor bedenini. bir bedeni iki kisi paylasiyor ve iki kisi icinde vucut mukemmel sekilde isliyor. inanilmaz.![]()
evet inanılmazsacımın büyümesine sevinirimde tırnaklar pek farketmedi halen normal hızıyla bundan sonra büyüycektir belkim.
ya dün banyo yaptım ve nasıl ağda yapıcam diye icim icimi yediiiiiii eğilmek ne mümkünn bu ayda zorlanorsm son aylar düşnemiyrum şu anki derdim bu meltem![]()
bikini agdasi yapan kuaforler var. onlara gidebilirsin. baska nasil yapilcakki. eninde sonunda yapman gerekecek.
ne utancan kiz ..kadin kadina zaten. ben birkac defa yaptirmistim. sonra kuafordeki kiz degisince yaptirmadim bir daha. baskasina gostermem dedim.cok guzel yapiyorlar kiz. tertemiz oluyo