- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
evet inanılmazsacımın büyümesine sevinirimde tırnaklar pek farketmedi halen normal hızıyla bundan sonra büyüycektir belkim.
ya dün banyo yaptım ve nasıl ağda yapıcam diye icim icimi yediiiiiii eğilmek ne mümkünn bu ayda zorlanorsm son aylar düşnemiyrum şu anki derdim bu meltem
Al eline bir ayna otur karşısına minoşun öyle güzel suratı varki :120:izliye izliye yap :120:kikikiki kızımda hamişken öyle yapmak zorunda kaldım ,test edilmiş onaylanmıştır
Rümüş o dadı programı dk kanallarındada var ,uygulaması benim kızda çok zor ya ,çok inat vermezsen 1 hafta yemez ,
Hayirliiii sabahlarrrr bu sabah kepenkleri acmak bana nasip oldu.hayirli cumalarrrr bugun orkidmin testt gunu sabirisizlikla bekliyoz
Ne demek son yazışım beaarada nasılsın iyimisin yaz yani hatalarımı geç yeter
Günaydın kızlar. Bu sabah kan verdim. Çok kötüyüm. Ne hissedecegimi bilmiyorum.
günaydın rümüş ve tüm ahaliiiyarın değil mi test günü yaw :44::44::44:
herşey çok güzel olacak canım hiç merak etme
evet sormaaa öyleymiş, ben yarın biliyordum, sen ne yaptın ne zaman gidecen?Hayirliiii sabahlarrrr bu sabah kepenkleri acmak bana nasip oldu.hayirli cumalarrrr bugun orkidmin testt gunu sabirisizlikla bekliyoz
ben de onu diyordum ama orki kan vermiş bileeegünaydın rümüş ve tüm ahaliiiyarın değil mi test günü yaw :44::44::44:
Kiz nasil bi inat o oyle.sen daha iyi bilirsin denemekten ne zarar gelir ki bi cocuk acliga ne kadar dayanabilir diye dusunuyom ama sonucta kendi cocugunu bizden daha iyi tanirsin
bir düşünüyümbu arada nasılsın cingane
rümeysammm allah kimseye iştahsız çocuk vermesin çok zor ,bi ara psikolojık tam bir çöküş yaşadım senem yüzünden ,örneğin dün koca pizza mun sadece ufak bir dilimini yedi ,sabah'ta az bir mısır gevreği sütle bütün gün buydu ,buda düzelmiş hâli yani
Bulantılar dışında iyiyim cingane ereğli çingenesi seni sen nasılsın
heyecanlııııYa orki doktor değil misin ilk sana baksınlar yaaaaa torpil diye bişey var yaaa
Kizlar hsydi halaya pozitif. Beta 300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?