hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet inanılmaz :16: sacımın büyümesine sevinirimde tırnaklar pek farketmedi halen normal hızıyla bundan sonra büyüycektir belkim.
ya dün banyo yaptım ve nasıl ağda yapıcam diye icim icimi yediiiiiii eğilmek ne mümkünn bu ayda zorlanorsm son aylar düşnemiyrum şu anki derdim bu meltem :1:

Al eline bir ayna otur karşısına minoşun öyle güzel suratı varki :120:izliye izliye yap :120: :1::1:kikikiki kızımda hamişken öyle yapmak zorunda kaldım ,test edilmiş onaylanmıştır:1:

Rümüş o dadı programı dk kanallarındada var ,uygulaması benim kızda çok zor ya ,çok inat vermezsen 1 hafta yemez ,:50::50:

Al eline bir ayna otur karşısına minoşun öyle güzel suratı varki :120:izliye izliye yap :120: :1::1:kikikiki kızımda hamişken öyle yapmak zorunda kaldım ,test edilmiş onaylanmıştır:1:

Rümüş o dadı programı dk kanallarındada var ,uygulaması benim kızda çok zor ya ,çok inat vermezsen 1 hafta yemez ,:50::50:

Kiz nasil bi inat o oyle.sen daha iyi bilirsin denemekten ne zarar gelir ki bi cocuk acliga ne kadar dayanabilir diye dusunuyom ama sonucta kendi cocugunu bizden daha iyi tanirsin

Günaydın kızlar. Bu sabah kan verdim. Çok kötüyüm. Ne hissedecegimi bilmiyorum.

yarın değil miydi yaw :44: canım pozitif düşünüyoruz ne zaman çıkıyo sonuç :52::52::52: hadi şimdiden hayırlı olsun inşallah şu mübarek cuma günüü rabbim dualarımızı kabul etsin :16::16::16::16:

:18::18::18::18::18: sonuçları bekliyoruz dört gözle canımmmmm inşallah güzel haberler vericeksin bize :52::52::52::52:

Leyyyyynnnn :53: test günü yarın değilmiydi :53::53:
Bugün saat kaç gibi çıkacak sonuç :18::18: orkidem biz senin yerine heyecan stres yaparız :18: sen sakin ol ,
Bebişin senle ama ben sana söyliyim:52::52::52::51::52:

Son düzenleme:
Hayirliiii sabahlarrrr bu sabah kepenkleri acmak bana nasip oldu.hayirli cumalarrrr bugun orkidmin testt gunu sabirisizlikla bekliyoz
evet sormaaa öyleymiş, ben yarın biliyordum, sen ne yaptın ne zaman gidecen?
günaydın rümüş ve tüm ahaliii :3::3::3: yarın değil mi test günü yaw :44::44::44:
ben de onu diyordum ama orki kan vermiş bileee:52::52::52:
Günaydın kızlar. Bu sabah kan verdim. Çok kötüyüm. Ne hissedecegimi bilmiyorum.

aayyyy ben bu habere sanırım hazır değildim:53::53::53::52::52::52::52: herşey güzel olacak tatlım,Allah senin gibi tatlı iyi yürekli bir kızı inşallah muratsız bırakmaz, er yada geç bebişinin kokusunu duyacaksın ben buna yürekten inanıyorum, tatlım benim iyi düşünüyoruz iyi olacak inşallah, hadi çabuk gel mendil elimizde tetikte bekliyoruz:1::1::54::54::54::54:

Kiz nasil bi inat o oyle.sen daha iyi bilirsin denemekten ne zarar gelir ki bi cocuk acliga ne kadar dayanabilir diye dusunuyom ama sonucta kendi cocugunu bizden daha iyi tanirsin

Rümeysammm Allah kimseye iştahsız çocuk vermesin çok zor ,bi ara psikolojık tam bir çöküş yaşadım senem yüzünden ,örneğin dün koca pizza mun sadece ufak bir dilimini yedi ,Sabah'ta az bir Mısır gevreği sütle bütün gün buydu ,Buda düzelmiş hâli yani :1:

bir düşünüyüm :63::63::63: bu arada nasılsın cingane :60::60::60:

Bulantılar dışında iyiyim cingane Ereğli çingenesi seni sen nasılsın:1:

rümeysammm allah kimseye iştahsız çocuk vermesin çok zor ,bi ara psikolojık tam bir çöküş yaşadım senem yüzünden ,örneğin dün koca pizza mun sadece ufak bir dilimini yedi ,sabah'ta az bir mısır gevreği sütle bütün gün buydu ,buda düzelmiş hâli yani :1:

Bulantılar dışında iyiyim cingane ereğli çingenesi seni sen nasılsın:1:

heyecanlıııı :52::52::52::52: Ya orki doktor değil misin ilk sana baksınlar yaaaaa torpil diye bişey var yaaa :52::52::52::52::52:

Back
X