hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

İyiyim fena değil , kız Sakarya neresiki :26: duydum ama ne taraf olduğunu bilmiyorum , ortada bir yerde buluşsak olmazmı piknik için hatta yeşilliği bulmuşken mangal olsun be ne etcen pikniği
öööö et sevmem çook, şöyleee bi kısır olacak, patates salatası olacak, bi de kek tamamdır

allah allah bende fantezi kurdum ben köşeye otursam sana yapacaklarımı söylesem ayyy ne güzel bir hayalll sen beni birde şehzade anası olduğumda gör şimdi sadece cadı gelin rolündeyim bu arada 2 gün önce kaygana bana bişey dedi bende ona beş dürdüm büktüm çıktım evime arkamdanda kocayı gönderdim arkamdan ne anlatacak diye sonuç konuşmamış takdir ettim

evet seni görmezden geliyorum bu sana son yazışım demek benim yüzümden topiği terk etmek istiyon diğer arkadaşler gerekeni yapar sana

işte bayıltıp rahimden parça kopartcaklar sonra biopsiye gtcekmiş kızlar bişi dcem gebelik kan testinde 0.100 negatif dimi

bebeğim ben kaynanamı hiç tanımadım eşim 11 yaşındayken vefat etmiş teyzeleri var ama eşim ben karımın kahvaltı sofrasını hiç bişeye değişmm diyince kimse bişi diyemiyo tabi ama benm kendi annemden yaterince yiyom zaten kalayı öğren artık diye... izinde bana yaptırıyo yemekleri

napiyonuz gaciler? rumeysa simdi senin takvimindeki yaziyi okudum.tirnaklariniz ve saciniz normalden daha hiz buyiyecekmis ..ne kadar ilginc ya..nasil da etkiliyor bedenini. bir bedeni iki kisi paylasiyor ve iki kisi icinde vucut mukemmel sekilde isliyor. inanilmaz.

işte bayıltıp rahimden parça kopartcaklar sonra biopsiye gtcekmiş kızlar bişi dcem gebelik kan testinde 0.100 negatif dimi
ne zaman yaptırcan biopsi işlemini.
Nazlma nere kayboldun slm verip kaçtın
bartek hoşgeldin sefa geldin.dualırın icin allah razı olsun inşallah o güzel yerlere gitmek o maneviyata erişmek bizede nasip olur inşallah

tombik bebisi uyanmistir gecen resim yukledi oyle tombik bebiki varki hhh alahimmmm yiyesim geldi onu benim hep hayalimdir tombis bebek istiyom ,,benim kiz cookk ciliz istahsiz kuru biseydi hala oyle ,,yemekle aramiz yok hergun masada kavga var

kikimm trt 1 de süper dadı diye bir program vardı ordada yemek yemeyen cocuk icin yaptıkları vardı ben sana anlatayım dilim döndügünce belki yapmak istersin,
1,masayı kurdun cocugu cağırdın.cocugun tabağına onun istedği kadar yemek istedği yemekten secme hakkını veriyorlardı,
2,yemek yemiycem falan diyor ya ozamanda bu masa burda yarım saat kalıcak sonra masayı kaldırıcam bir dhaaki yemek saatine kadar sana hic bişey vermiycem diye kararlı bi ses tonuyla bağırmadan anlatıyordu.yemeği kaldırma saati yaklaştğını arada hatırlatıyordu.yemediyse direk masayı kaldırıyrolardı ve bidahaki yemek saatine kadar kesinlikle hic bişey vermiyorlardı.burda önemli olan annenin kesinlikle kararlı olmasıymış.
3,icinde cıkartma resimli olan bi cizgelge hazırlıyorlardı.yemeğini düzgün bi şekilde yerse o cıkartmaların bitanesini cocugna veriyorsun o cizelgeye yapıştıryor ve icten gelen bi afferin cakıyon.bir hafta boyunca güzelce bu cıkartmaları tamamlarsa haftasonu onun isteğdi bişeyi yapıyorsun mesela parka gitmek gibi.(gerci bu cizgelgeyi en başta hazırlıyorlardı sonradan hatırladım)
böyle cözüyrlardı yemek sorununu bazı cocuklar ilk gün bazıları 2.günde olsa düzene giriyordu yemek konusu.
öyle işte kikmm

evet inanılmaz sacımın büyümesine sevinirimde tırnaklar pek farketmedi halen normal hızıyla bundan sonra büyüycektir belkim.
ya dün banyo yaptım ve nasıl ağda yapıcam diye icim icimi yediiiiiii eğilmek ne mümkünn bu ayda zorlanorsm son aylar düşnemiyrum şu anki derdim bu meltem

bikini agdasi yapan kuaforler var. onlara gidebilirsin. baska nasil yapilcakki. eninde sonunda yapman gerekecek.

ne utancan kiz ..kadin kadina zaten. ben birkac defa yaptirmistim. sonra kuafordeki kiz degisince yaptirmadim bir daha. baskasina gostermem dedim. cok guzel yapiyorlar kiz. tertemiz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…