geçen kim demişti ya hatırlayamadım kalbim iki olsun rahatlıcam diyeBenmde kalbil 3 olsuuunnnn arıııkkkkk rahatlıcam o zaman
Kimin çenesi düşük kalbi 5 olanlardan belliIrem ve rumeysa
Ayyyy sanırım dayak yolda geliiiiiiiii
bizde seni sewiyoruz tatlımmmm...topik anamız ama çok boşlama bizi özletme
enaaammmm çok tatlı bunlarrr... yirmi santimlik kızçen var öyle mi şimdiiiiallahımmmm banada yaşat bu güzellikleriiii bide isteyen herkeze tabi
ilk olarak hoşgeldin canım sefa geldin....
ben buraya ilk girdiğimdeki yorumları okuyomda çok saftirikmişimazamızda kalsın çocuk düşünene kadar yumurtlama günü olduğunu bile bilmiyodum yeminle o kadar yani ama bu topikte usta oldik benmde tawsiyem ateş ölçme ben hiç ölçmedim eşimde bi problem war onun tedavisi oluyo o biter bitmez ilk ay bende ateş ölçmeyle dewam etcem... herkez onu öneriyo en garantisi, şaşmazı o sanırım
du seni bir öpiyimBelki bu sayede altılarım kalbi
hosbulduk canım tşkler
valla bende bakıyorum öle saf saf bat mat bişiler diyolar...bunlar ne ola ki diyorummyavas yavaş ögrencez artık...
ateş ölçmeyi bi arastıraym iyice...baslayım bende
5 son artık zirvedesinnnnnn
hihihihihibi bat var bide sat onları bende hala karıştırıyom...
5 son artık zirvedesinnnnnn
HihihihihiBi bat var bide sat onları bende hala karıştırıyom...
amin canım inşallah sağlıklı gine tez zamanda..bizde seni sewiyoruz tatlımmmm...topik anamız ama çok boşlama bizi özletme
enaaammmm çok tatlı bunlarrr... yirmi santimlik kızçen var öyle mi şimdiiiiallahımmmm banada yaşat bu güzellikleriiii bide isteyen herkeze tabi
ilk olarak hoşgeldin canım sefa geldin....
ben buraya ilk girdiğimdeki yorumları okuyomda çok saftirikmişimazamızda kalsın çocuk düşünene kadar yumurtlama günü olduğunu bile bilmiyodum yeminle o kadar yani ama bu topikte usta oldik benmde tawsiyem ateş ölçme ben hiç ölçmedim eşimde bi problem war onun tedavisi oluyo o biter bitmez ilk ay bende ateş ölçmeyle dewam etcem... herkez onu öneriyo en garantisi, şaşmazı o sanırım
benide öp benidedu seni bir öpiyimBelki bu sayede altılarım kalbi
bat = beklenen adet tarihihosbulduk canım tşkler
valla bende bakıyorum öle saf saf bat mat bişiler diyolar...bunlar ne ola ki diyorummyavas yavaş ögrencez artık...
ateş ölçmeyi bi arastıraym iyice...baslayım bende
amin canım inşallah sağlıklı gine tez zamanda..
Benide öp benideKıskanırım
bat = beklenen adet tarihi
sat = son adet tarihi demek oluyr
ben gene uyuyamadım yedi bu inşaat kazı sesi oooooooooooooooooooooyyyyyyy
amin canım inşallah sağlıklı gine tez zamanda..
benide öp benidekıskanırım
bat = beklenen adet tarihi
sat = son adet tarihi demek oluyr
ben gene uyuyamadım yedi bu inşaat kazı sesi oooooooooooooooooooooyyyyyyy
sağol komşim bugün deryayı aradım orkidenin haberini verem diye müsait değildi acamadı kendisinde troid cıkmış bi kac gündür doktordaymışkız zaten 6 kalp yokmuş onuda boşa öptüm kıskanma hiçAma bu kızçen için
neyin zirvesi bu dedikodunun mu
kız zaten 6 kalp yokmuş onuda boşa öptüm kıskanma hiçAma bu kızçen için
sağol komşim bugün deryayı aradım orkidenin haberini verem diye müsait değildi acamadı kendisinde troid cıkmış bi kac gündür doktordaymış
geçmiş olsun rabbim şifa versin ,
delisin kızım sen tumet cadısı sen beni bebiştede takip et sen bu aydan başlasaydın ateş ölçmeye kaçlık ateşin var anlardın
tatlım aslında başlasam iyi olurduda burda dil altı ateş ölçer bulamadım internetten alcaktım ama kocişte bu olmasa daha iyi olacak olan pis varikosel çıkınca oda kaynadı gitti.şimdi alayım bari hem ölçmeye alışmış olurum yoksa arada unuturum ben ilk başladığımda
hem alışman hem kendini tanıman için önemli hangi derecede adet oluyorsun normalde kaç oluyo ateşin yumoş gününden önce kaç sonra kaç fikir edinirsin topiğe bakmayı unutma birde her gün aynı saatte ve en az 3 saatlik uykuBen kaçar canım 6 kalp olmasada öpüldün seviliyorsun
ulen herkez asagida sus pus konusun beaa
melteemmmm kac gun kaldi seninnn ?????? huuu
dimi tahminimiz doğru çıkar inşallah, orkiyi iki tane pusetle düşünsene, yada böylee kocaman çift kişilik pusetlerleefet tatlım ben bat geçtikten bir gün sonra 400 gördüm bu 3 gün önce 300 bu gelen çifter bebişin ayak sesleriii
uuyyy canım benimSizi çok seviyorum gelmesemde dualarımdasınız
İnşallah sırada violem ve cemremmm var tumet de onlardan sonra çok öptüm sizi amasyadan sonra gelirim
Meltem tnc sıra sanada geliyo kız küsme hemeen
benim bebiş sata göre 21 haftalık baş ve karın cevresi ölcümlerine göre 20artı3 crl ydi sanırsam ona görede 19artı3 ortaya karışığız yaniboyumuz 20 cm kilomuz 300 gr plasentamız olması gereken yerdeymiş.2 haftadan fazla olsaymış hafta ölcümleri ozman sıkıntı olurmuş onun haricinde herşey yolunda dedi.yürüyüş yapabilirimym diye sorcaktım unuttum ama ilişki yasak değil dediğine göre yapabilirim hrehalde cenem düştü yaza yaza bitiremedim
bugün hastahane cıkışı aldım bitane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?