hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

orkiyi pusette önce iki bebeği karnında ve 9 aylıkken düşünsene tatlım... kocaman karnı önden bi orki daha yürüyo gibi.. içerde ikizler kavga edecek kıpır kıpır durmicaklar orki dışarda durun artık çocuklar diye kızcak... görenler kendi kendine konuşıyo sancak ayy ne senaryo kurdum bee çağan ırmak halt etmiş yanımda

kızlarrrrrrrr solo türk ve türk yıldızları şu an keşif ucuşlarını yapıyorlarrrrrrrrrrrrr manyak le bunlar ucağı ters döndermiş gidiyor üfff cok manyak yaa :119: :119: meltem sana kafa göz girmekisterdim ama şu an cocuklar gibi şen im o yüzden seni seviyorum diyorum saedce kırmıızııları görmeden umutsuzluk yokkkkkk

seni de öpücem...Tu_met hep beraber inşallah..
ama umudum da yok ..sanki olmadı gibi geliyor..hiç belirti falan yok.

bebeğim o belirtilere hiç takılma ben 1 senedir her ay ful belirti yaşıodum her ay hem bak çoğunun belirtisi olmadığı ay bebişi geliyo sennkide öyle olur belkimmm... ben bu ay ne yumurtlamayı takip edebildim nede adet tarihimi bekliyom... zati olmicak

anam kız ben bişey kacırmadım hastahneye gitmeden yazdım hastaneye gidince de 15 dk işimi bitirdim 10dk da yol yürüdüm hemen geldim baktım ve güzel haberi aldım saedce isteğdim gibi yazamadım o an o kadarcık

ben de seni seviyom kız annesi... cinsiyeti belli olmadan hediyesini göndermek istemedim..yakında kapında olacak rümeysacım..

aslında genellikle seninki gibi takip yapamadığın ve boşladığın ayda gebe kalınıyor genellikle..belli mi olur

bende onları görmek istiyooooooooommmmmm

ne ara yemek yaptın kız sen pratik gacı

cemreeeeeee şu topikte şu an umutsuzlga kapılan meltem ve tu met i sana havale ediyoum şu an fasülye kırıyroum azcık işim var sonra ben ele alırım onları

evet yaaaaaa

:26::26::26: öyle miii sen geciktin sanıyordum......
cemreeeeeee şu topikte şu an umutsuzlga kapılan meltem ve tu met i sana havale ediyoum şu an fasülye kırıyroum azcık işim var sonra ben ele alırım onları

kız ben telefondayım az uslu durun geliyorum ben

meltem senin tribini yerim
tu met yok kız ne bitirmesi türkyıldızları gelince yarıda kaldı onları izledim herif te bi fasülye almı kart kurt ediyor resmen ne yapsam diye düşnüyürum en mantıklısı düdüklüdü zeytinyağlı yapmak
deryam gecmişler olsun
ben işime devam

merhaba kızlar..nasılsınız??herkes iyidir umarım.orkidenin hamişlik haberiyle topic hareketlendi yine..darısı bekleyen tüm arkadaslarımızın basına inşallah..
ben yarenle uğrasmaktan giremiyodum gündüzleri hiç uyumuyordu.bugünlerde düzelmeye basladı çok şükür.ama ben kötüyüm bu seferde.3gündür hastanelerde sürünüyorum.
aşırı unutkanlık vardı bende nörolojiye gittim.tahlil yaptı tiroidlerimde sorun çıktı.hormonlar alt üst olmus.endokrine gittim tahlil ultrason vs derken salı günü sintigrafi çektirmeye gidicem.hiç bilmediğim duymadığım bişeydi öğrenmiş olduk bunu da...
kötü tarafı kızımdan birkaç gün uzak kalmak zorundaymısım.
bugün yarenin kontolü vardı.kızım 5200 gr 64 cm olmus maşallah.dr hanım 3 aylık bebek ölçülerinde dedi o kadar mama yerse olacağı buydu
biraz uzun oldu kusura bakmayın öpüyorum hepiniziii

kızlaaaaaaar Allah hepinizden tek tek razı olsun. yazdıklarınızı, benim adıma sevinmenizi görünce çook duygulandım. Allah hepimizin gönlündekine göre versin.

bu arada gerçekten ikiz olabilir, aayyy ne güzel olur. Rabbim çift çift aldı belki çift çift verecek

berce bu arada bülent tıraş çook iyi bi doktor. kesinlikle tavsiye ediyorum.

geçmiş olsun canım acil şifalar

canım benim Allah şifa versin. yarene de maşallahöp miniği yerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…