doğum hastanesine gidiyorum canım ordaki tümdoktorlar normal doğum yanlısı çok aksibi durum olmadıkça sezeryanı tercih etmiyorlar. özel hastaneye özel doktora sırf sezeryana meyillerinden hiç güvenemedim zaten. hernekadar doğum hastanesi ilgili olmasa da pek,normali savunmalarından ötürü orayı tercih ettim.vakti saati gelmeden olmuyor gerçekten bekliyoruz bakalım hayırlısıyla dua edin inşaALLAH sizler de çok özledim prensesimi kavuşmak istiyorum artıkÇatı muayenesi bazi doktorlar a gore gerek duyulmuyor.gogus uçlarıni sıkıştırmak dogumun baslamasina yardım edebilirmis.merdivenleri inip çıkabilirsin ama yan yan cik.doktorun normal doğum yanlisi galiba.
"İyi yıllar...
Herkesin hayatından bir sene geçti. Bunu dün duydum:"GEÇEN GÜN ÖMÜRDENDİR..." peki geçen bir seneyse? belki de bir ömür gibi geliyorsa... Bir o kadar yakın bir o kadar uzaksa geçmiş,gelecek...
Geçmişle gelecek arasındayız. Bir nokta karınca gibi ilerliyoruz. Sunay Akın diyor ki Tarih kişinin resmini bir kere çeker, dikkat et gözlerin kapalı olmasın! Tarihin makinesine gerek yok. O kadar çok kapalı gözlerimiz. onca şey görmüyor, duymuyoruz. Kahretsin! gündelik resimlerimizde de gözlerimiz kapalı çıkıyor!
Dileğim? ne dileyim, daha gözleri açık olmamızı! bu hayatı galiba bir kere yaşıyoruz (ben reelkarnasyona inanmıyorum.. olsa da, ben ben olmadıktan sonra..)
Duya duya yaşamayı dilerim...
Bir isteğim daha var sizden kendiniz için... 2013 tamamen bitmeden kendi yıllığınızı yapın, bu yıl yaşadıklarınızı yazın. Bakın bakalım ne kadar büyüdünüz, yaşlandınız... Bakın hayat çantanızdan neler gitti neler geldi? Yapıverin bu kez de manevi bütçenizi...Bir de yaşayabilme ihtimalinizi gözönünde bulundurup seneye nasıl ve nerede olacağınızın düşünü kurun..."
Herkese sevgilerimle...Barış dolu seneler...
yeni yıl bütün canlara kutlu mutlu olsun
ben çok yoğunum ve yorgunum artık kızlar buraya da pek giremiyorum girsem de bakıp çıkıyorum.. hep uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum da bi de işler gözümde büyüyo büyüyo.. bebişin kıyafetlerini yıkadım ama daha ütülemedim. odası baya yerleşti halısı perdesi uyku seti hepsini yaydım kapısını süsledim.. hastane çantamız hala hazır değilkarne gününe kadar çalışmayı düşünüyorum ama okula gitmek de zor geliyo artık bizden haberler böyle siz naparsınız keyfiniz yerinde mi? orkideden haber var mı? onu merak ediyorum
Bu arada yarın istanbula gidiyorum memorialde başlayacaz tedaviye
Dualrınıza ihtiyacım var kızlar
Hoşgeldin kuzumcanım benim inşallah güzel haberlerle dönüceksin ve bu defa olucak Allah'ın izniyle.. yüreğini ferah tut inşallah bebişin de sana tutunucak
maşallah canım. hazırlıklar tamamlanmış gibi. sağlıkla gelsin artık. ben iyiyim canım çok şükür.yeni yıl bütün canlara kutlu mutlu olsun
ben çok yoğunum ve yorgunum artık kızlar buraya da pek giremiyorum girsem de bakıp çıkıyorum.. hep uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum da bi de işler gözümde büyüyo büyüyo.. bebişin kıyafetlerini yıkadım ama daha ütülemedim. odası baya yerleşti halısı perdesi uyku seti hepsini yaydım kapısını süsledim.. hastane çantamız hala hazır değilkarne gününe kadar çalışmayı düşünüyorum ama okula gitmek de zor geliyo artık bizden haberler böyle siz naparsınız keyfiniz yerinde mi? orkideden haber var mı? onu merak ediyorum
maşallah canım. hazırlıklar tamamlanmış gibi. sağlıkla gelsin artık. ben iyiyim canım çok şükür.
bercem canım benim dualarım seninle.
Günaydın herkesse kimse niye yok(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?