Hoşgeldin kuzumbulundugun ilin saglik mudurlugu tarafindan acilmis olan doguma hazirlik kursu olabilir bi arastir varsa mutlaka katil.yoksa internette nefes egzersizlerinin oldugu videolar var onlari mutlaka uygulayarak hazirlan doguma.doguma hazirliksiz gitmeyin ki bu muhtesem ani daha rahat atlatabilin.ben hicbir hazirlik yapmadiigima cok pismanim nasilki tatile cikarken haziirlik yapiyorsak doguma hazirlanin.dogaldogumakademisi.com var o adresi inceleyebilirsin
Pazar gunu 10 kisi gelcrk akrabalardan.ben nasil agarliycm o kadar kisiyi diye kara kara dusunuyom.ah ahh cemrem yanimda olaydi hec korkmazdim.biskuvuli pasta patetesli borek kisir kurupasta yapmyi planliyom yeterli olurmu sizce
Selamlar kizlar. Biz daha iyiyiz artik oglusumla. Tehlikeyi atlattik sayilir. Doktorumza gore ocak ayi tamamlandiktan sonra rahatlayabilirmisiz. Hala evdeyim.kiyafet eksigimiz kalmadi ama karyola, Pusey vs eksik. O subatimizi ayiririzz diye dusunduk. Bu arada isme karar vsrdik. Umut Kemal olacak. Biz umut istedik aslinda. Kaynpederim basindan beri kemal diyor. Onu kirmak istemedik. Birlestirdik. :) insallah hersey yolunda giderde tamamlariz. Bu arada bugün ciger gelistirici igne oldum. Onlem almak istedi doktorumuz. Hayirlisi ..hepinizi opuyoruz.
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?