hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ikra ismini bende koymayi cok istediydim. Guzel ve değişik bir isim.senin ruyanda gordugun isim miydi. Bebisin le aran nasıl yoruyor mu seni

Yok cnm benim ruyamda gordugum isim şimal di ama esım kabul etmedi hoş değil dedi İKRA GÜNEŞ olsun dedi benimde hoşuma
Gitti koyduk..cok sukur iyiyiz teyzesi ama biraz fazla uyuyor gündüzleri geceleri daha az uyuyor gibi geliyor bana.. Emme konusunda rahatız cok sukur 3 saat uyuyor uyandirsamda uyanmıyor sonra uyanıyor emıyor altını değiştiriyorum geri uyuyor bu 3 er saat hep boyle gidiyor doğrumu gidiyor tereddüt ediyorum annem normal diyor dün topuk kanı icin dr a götürdük 5 gunde 200 gr almis bebisim 3700 olmus sariligida yok cok sukur..bı önerin varsa seve seve uygularım cnm tecrubelisin nede olsa :))

Benim kizimda acikinca uyanirdi çoğunlukla 2 3 saat arasi olurdu
Bebek hemsirem birak uyusun 3 saati gecirme demisti.gece kızını emizirirken mumkunse once altını al sonra emzir gunduzde tam tersini yapabilirsin. Gece gunduz ayrimi için erken diyebilirsin ama belkide uyum sağlar bu duruma.gece mumkun oldugu kadar az isik kullanabilirsin.kizin benim kizim gibi sakin olucak gibi.bide gazini hemen emzirmenin pesine cikarmaya calis.kendine dikkat et ayaklarina mutlaka corap giy ve usutme.benim tecrubelerime hicc ihtiyacın olmaz cunkuuu en tecrübeli kisi annen var kıymetini bil anneni bol bol op teşekkür et yanında olduğu icin yaram desildi galiba neyse böyle iste..beraber mi yatiyosun kizinla

Canim benim...iyi olmaniza sevindim.merak ediyordum seni...amin amin amin....

Cok gecmis olsun canim...nesi var anneannenin? Canim bir yakiniminda ayni sorunu vardi masajla bu sorunu atlattilar...sende atlatirsin inşallah.benim oğlan iyi maşallah çok şükür artık uyuyoruz.en azından sıfır uykusuz kalmiyorum:)))
Oglumda reflü vardi cok kusuyordu reflu ilaci aldik rahatladik...idrarinda enfeksiyon cikti 5gun antibiyotik igne kullandik yarin kotrole gidecez bakalim inşallah geçmiştir.
Artik herseyden anlar olduk saga sola donmeye başladı cok dikkat istiyor.ayin 2de 4 ayi dolacak...sanki büyüyor benim oğlan:)))

amin canım
bizim içinde öp kokla Ahmet i

elh cnm iyiyiz 9 bucuk aylikolduk artik. tutunup yuruyor. iki dakika durmuyor bir bakmissin orda bir bakmissin baska yerde senin kizin nasil
Bizde artikin karşılıklı sohbetlere basladik.gerci onun ne dediğini anlamiyorum ama süper bisey.buraya video yukleyecem inşallah kisa zamanda.bisey sorcam sizin oralarda aşı yaptirmama gibi karar alabiliyormu aile.bide kizimin damaginda on tarafta minik bir sivilce var acab diş hazirliklarimidir

yuklede bakalim kizimiza:)
ben bunu istemiyorum dinebilir mi bilmiyorum cunku asi kartina isleniyor hepsi. ama TR deki gibi ister yaptirin ister yaptirmayin demiyor doktorlar. mesala rota asisi burda asi kartinda olan bi asi ama tr de istemeyen yaptirmiyor. olabilir bazi cocuklar erken cikartiyor. ama sivilce gibi olmuyor orasi beyazlasiyor biraz. bnm oglumda yasitlarina gore erken cikardi disleri. suan 6 tane var

Ne kadarlik oldun ki.sagolasin canim buyuyoz gun gectikce..gecenlerde nişanı gelen sen degilmiydin yav
sorma canım bendim ama tık yok hala. 40.haftamdayım. cuma kontrole gittim evde sürekli kasılmalarım adet sancısı gibi sancılarım olurken nstde bir tane bile kasılma çıkmadı. doktor nst iyi çıkarsa eve yollarım demişti nitekim de öyle oldu ve eve yolladı. 4 5gün sonra tekrar gel dedi sadece nst ve usg ile baktı hiç alttan bakmadı açılma varmı yok mu bakması gerekmezmiydi anlamadım çatı muayenesi filan da yapılmadı bana :/

Çatı muayenesi bazi doktorlar a gore gerek duyulmuyor.gogus uçlarıni sıkıştırmak dogumun baslamasina yardım edebilirmis.merdivenleri inip çıkabilirsin ama yan yan cik.doktorun normal doğum yanlisi galiba.

Son düzenleme:
Yilin son sabahinda herkese gunaydin...

Herkese iyi seneler...saglikli mutlu huzurlu ve bol cocuklu bir yil diliyorum topigimize:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…