Agzunu burnunu yumururum senin ben.guzel toplamis annesi.gerci sana hala zayif gelirdir.annelik duygusu acayip bisey.hep zayif hep ac gibi hissediyorum bebeğim icinEki Görüntüle 904430
Buda benim cadı :) 3.350gr toparlanmış hali ,2.500gr eve gelmiştik ,bugün itibariyle 1 aylık oldu
Ikra ismini bende koymayi cok istediydim. Guzel ve değişik bir isim.senin ruyanda gordugun isim miydi. Bebisin le aran nasıl yoruyor mu seni
Yok cnm benim ruyamda gordugum isim şimal di ama esım kabul etmedi hoş değil dedi İKRA GÜNEŞ olsun dedi benimde hoşuma
Gitti koyduk..cok sukur iyiyiz teyzesi ama biraz fazla uyuyor gündüzleri geceleri daha az uyuyor gibi geliyor bana.. Emme konusunda rahatız cok sukur 3 saat uyuyor uyandirsamda uyanmıyor sonra uyanıyor emıyor altını değiştiriyorum geri uyuyor bu 3 er saat hep boyle gidiyor doğrumu gidiyor tereddüt ediyorum annem normal diyor dün topuk kanı icin dr a götürdük 5 gunde 200 gr almis bebisim 3700 olmus sariligida yok cok sukur..bı önerin varsa seve seve uygularım cnm tecrubelisin nede olsa :))
Canim benim...iyi olmaniza sevindim.merak ediyordum seni...amin amin amin....Merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. 9 gündür evde birlikteyiz. Dünyanın en güzel seyi evlatmis gerçekten. Allah dileyen kimsenin kucağıni boş bırakmasın bu kokuyu hayırlısı ile tattirsin
Kizimin gözyaşı damarları tam gelişmemiş simdilik masaj ve enfeksiyon kapmasin diye de damla kullanyoz.anneannem hastaydi ameliyat oldu . Aşı konusunda makaleler var onlari okumaya çalışıyorum. Bazi aileler aşı yaptirmiyormus.nedenlerini anlamaya calisiyorum.bu yuzden pek ugrayamadim ama okumaktan geri kalmadim.iste boyle benden son haberler.sen nasilsin uyku duzeni olusabildimi Paşanın
Merhaba kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben ve oğlum iyiyiz çok şükür. 9 gündür evde birlikteyiz. Dünyanın en güzel seyi evlatmis gerçekten. Allah dileyen kimsenin kucağıni boş bırakmasın bu kokuyu hayırlısı ile tattirsin
Kizlar 2 gundur yumurta akı kıvamında akintim var ilk akıntı min da rengi kahverengi ydi.yumurtluyom galiba
gelsin bu sefer SAlih
Kısmet artıknasilsin nasil gidiyor. Pasamiz ne kadarlik oldu.neleer yapiyor.
Bizde artikin karşılıklı sohbetlere basladik.gerci onun ne dediğini anlamiyorum ama süper bisey.buraya video yukleyecem inşallah kisa zamanda.bisey sorcam sizin oralarda aşı yaptirmama gibi karar alabiliyormu aile.bide kizimin damaginda on tarafta minik bir sivilce var acab diş hazirliklarimidirelh cnm iyiyiz 9 bucuk aylikolduk artik. tutunup yuruyor. iki dakika durmuyor bir bakmissin orda bir bakmissin baska yerdesenin kizin nasil
Bizde artikin karşılıklı sohbetlere basladik.gerci onun ne dediğini anlamiyorum ama süper bisey.buraya video yukleyecem inşallah kisa zamanda.bisey sorcam sizin oralarda aşı yaptirmama gibi karar alabiliyormu aile.bide kizimin damaginda on tarafta minik bir sivilce var acab diş hazirliklarimidir
oyyyy maşaALLAH fıstığımaaa büyümüş annesi bu cimcimeee maşaALLAH barekALLAH. ben hala doğurmadım :/https://www.facebook.com/photo.php?v=699671396719225&l=7909168248228644619
kızlar minik prensesimin videosu bu umarım link calışıyordur
buarada seni eklemek istedim canım ama ekleyemedim sen ekleyiver beni https://www.facebook.com/eftelyaezgi.rovcanin.7https://www.facebook.com/photo.php?v=699671396719225&l=7909168248228644619
Ne kadarlik oldun ki.sagolasin canim buyuyoz gun gectikce..gecenlerde nişanı gelen sen degilmiydin yavoyyyy maşaALLAH fıstığımaaa büyümüş annesi bu cimcimeee maşaALLAH barekALLAH. ben hala doğurmadım :/
sorma canım bendim ama tık yok hala. 40.haftamdayım. cuma kontrole gittim evde sürekli kasılmalarım adet sancısı gibi sancılarım olurken nstde bir tane bile kasılma çıkmadı. doktor nst iyi çıkarsa eve yollarım demişti nitekim de öyle oldu ve eve yolladı. 4 5gün sonra tekrar gel dedi sadece nst ve usg ile baktı hiç alttan bakmadı açılma varmı yok mu bakması gerekmezmiydi anlamadım çatı muayenesi filan da yapılmadı bana :/Ne kadarlik oldun ki.sagolasin canim buyuyoz gun gectikce..gecenlerde nişanı gelen sen degilmiydin yav
sorma canım bendim ama tık yok hala. 40.haftamdayım. cuma kontrole gittim evde sürekli kasılmalarım adet sancısı gibi sancılarım olurken nstde bir tane bile kasılma çıkmadı. doktor nst iyi çıkarsa eve yollarım demişti nitekim de öyle oldu ve eve yolladı. 4 5gün sonra tekrar gel dedi sadece nst ve usg ile baktı hiç alttan bakmadı açılma varmı yok mu bakması gerekmezmiydi anlamadım çatı muayenesi filan da yapılmadı bana :/
https://www.facebook.com/photo.php?v=699671396719225&l=7909168248228644619
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?