hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ayyy yerim ben onu gördüm facede kitapkurdunu
Ben de istiyorum o boncuklardann eklesene nasıl bişey olacak
Bu arada bende gün sayıyorum adetim gelsede tedaviye gitsem

Ayyy yerim ben onu gördüm facede kitapkurdunu
Ben de istiyorum o boncuklardann eklesene nasıl bişey olacak
Bu arada bende gün sayıyorum adetim gelsede tedaviye gitsem

Kac gun kaldi adet olmana.siradaki tedavi yumurta buyutme mi olacak.yeni basladim bitsin eklerim bugun yarin eklerim canim.keyfim yok gibi kiz agliy anlatirom

Kac gun kaldi adet olmana.siradaki tedavi yumurta buyutme mi olacak.yeni basladim bitsin eklerim bugun yarin eklerim canim.keyfim yok gibi kiz agliy anlatirom

28. Gün 10 marta geliyo bayağ var gibi adetn ikinci günü tedavim başlyacak yumurtralar büyütüleccek sonrada tüp yapılacak inşallah
Bu aarada yuvaarlak olanı çok sevdim

28. Gün 10 marta geliyo bayağ var gibi adetn ikinci günü tedavim başlyacak yumurtralar büyütüleccek sonrada tüp yapılacak inşallah
Bu aarada yuvaarlak olanı çok sevdim
10 gun kalmis ki.subat 28 cekiy galiba.haziranda yaptirmayackmiydin ben yanlis hatırlıyorum galiba.hayirlisi insallah olucak

Canim sen yeterki begen elimdeki 2 haftaya kadar biter buyuk ihtimal.ozaman sanada yaparim.

10 gun kalmis ki.subat 28 cekiy galiba.haziranda yaptirmayackmiydin ben yanlis hatırlıyorum galiba.hayirlisi insallah olucak

Canim sen yeterki begen elimdeki 2 haftaya kadar biter buyuk ihtimal.ozaman sanada yaparim.

Ewt ilk plan öyleydi ama doktor laporoskopi sonrası hemen yapalım dedi inşallah tutar canım
Bu arada bana yapma sen daha çok salihamlaa ilgilen aradada bana dua et olmaz mı
Düşünmen yeter cansın

Son düzenleme:
Ewt ilk plan öyleydi ama doktor laporoskopi sonrası hemen yapalım dedi inşallah tutar canım
Bu arada bana yapma sen daha çok salihamlaa ilgilen aradada bana dua et olmaz mı
Düşünmen yeter cansın

Tabii rahim hazir yenilenmisken yapalim diye düşünmüş olabilir canim.insallah canim aklimdasin hayirlisyla bi gelse yegenimiz.saliham sağolsun anneyi yormuyor guzel guzel yasayip gidiyoruz.insallah kizim kadar sakin uslu bir kiziniz sizinde olur.

Amin cannım inşallah Allah nasip eder inşallahhh

Anladim cnm allah gonlune gore versin insallah..Bence ayın 3 unde yaptırsan cikar cnm 12. Gun oluyor direkt kanda baktir.. Kac tane yumurtan olmustu benim 2 taneydi ikiz olur die bekledik ama olmadi :)))
canım benim bir tane yumurtam oluştu.yaa olsun da bir tane olsun sağlıklı olduktan sonra evet bugun ben de 3ünde yapmaya karar verdim çünkü belirtilerim azaldı göğüslerim eskisi kadar acımıyor aslında böyle mi olur onu da bilmiyorum

çok geçmiş olsun...

bercem hayırlı olsun şimdiden...

ya kızlar hamile olduğunuzu ilk anladığınız zaman, göğüslerinizin ağrısı ne zaman başladı ve bitti. kasık ağrısı var ama göğüslerimin şişkinliği azaldı....

Iyi akşamlar ilk göz ağrılarim...içimden sizi özlemek geçti gerçektennnasılnız..violem doğurdumu acaba..bercem cemrem sizinde güzel haberlerinizi alıcaz in şa Allah. Eminim ben...

Cemrem ben emzirdiğim içindir belki hiç olmamışdı ağrlm..dur sana benim ilk hamilelik belirtimi çıkarayim arşivden

İşte cemrem 27.07.2012 den arşiv canım...ama belirtilere asla takılma...belirtisizde oluyor çünki.

Cemrem ben emzirdiğim içindir belki hiç olmamışdı ağrlm..dur sana benim ilk hamilelik belirtimi çıkarayim arşivden

İşte cemrem 27.07.2012 den arşiv canım...ama belirtilere asla takılma...belirtisizde oluyor çünki.

canııım beniiim zaman nasıl da geçmiş. çok sağol ama ben artık umudumu kesmek üzereyim hayırlısı olsun... göğüslerime güveniyordum o da tırtt çıktı

canııım beniiim zaman nasıl da geçmiş. çok sağol ama ben artık umudumu kesmek üzereyim hayırlısı olsun... göğüslerime güveniyordum o da tırtt çıktı

Asla söyleme böyle. Bilemeyiz daha....kırmızıları gördükmü..yok daha...benim ilk klzımda ağri çok fenaysı.üstüne yatamıyirdum dokunamıyordum..ikincidede hiç bir hissetmedim....her zaman aynl diğil belirtiler

Bencede suan belirti bekleme canım benim göğüs agilarim hamile oldugumu öğrendikten sonra başlamıştı oda 2 gun uç kısmında batma oldu baska olmadi.. Dedim ya ben asilama olmasaydım bebek hareket edene kadar anlamazmışım 19. Haftada hissettim bide yani.. cunku ne uykuya eğilim ne mide bulantisi ne bas dönmesi hiiiiiiiicccccc bıse olmadi o yuzden cok fazla dinleme kendini.. Test yapmaya gittiğimizde kan verip markete gitmiştik ped bile almıştım nasil olsa adet olacam die :)))) tek belirtim adetime yakin ekşi krizine girmistim evdeki çiçekleri yiyesim geliyordu görünce ağzım sulaniyordi sanki eksiymis gibi ama onu bile hamileliğe yormamistim :))

Merhaba kıZlar bende pcosum 4aydır glıfor glifor kullanıyorum ve 22 gunde regl oluyorum bu ay 7 gun gecıktım ve ıkı gun önce regl oldum ama sadece ıkı gun sürdü ve cok az kanamam oldu gecen hfta kan testı yaptım 0.453 negatıftı doktor ıkı hafta sonra tekrar gel dedı üstüne mı görüyorum acaba ya

herkeze merhabalar ben yeniyim daha ama tüm anne adaylarina kolay hamilelikler vekleyenlerede en kisa zamanda hayirli haberler diliyorum.darisi başimiza inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…