haklısın bazen heyecan basıyor ama bazen de yok canım olmadı galiba diyorumdoğruyu istersen pek umutlu olmadığım için pozitif olursa süpriz olur sahi sen nerelerdesin ben artık uğruyorum
Umutsuz olmak yok ne umutsuzlugu...
hersey hayirlisiyla iyi olacak inşallah.
Ben oglumla ugrasiyorum biraz rahatsizlanmisti ama simdi iyi cani cok şükür. Bende ugrarim artik.bir ara kinse denk gelmiyordu bakip bakip cikiyordum.artik herkes burada olur inşallah.
sosyoloğumşimdiden hayırlı doğumlar, violenin doğurmaya niyeti yok eee o da haklı hayat pahallı bi yedi yıl tutup sonra doğursaydı iyiydi
yaa niye böyle hissettiğimi bilmiyorum açıkçası ama pek umutlu değilim tabiki dileğim tutması inşallah ama ne biliyim bazen belirtilerin alasını yaşıyorum sonra geçiyo olmadı diyorum.11 günüm kaldı ama o kadar bekler miyim bilmiyorum. daha erken de baktırabilirim.
kızlar violem bugün gelmediğine göre bence doğurdu
inşallah sağlıcakla gelsin bebişiylle topiğe
Hehehe dogurdumu ki kiz. Inşallah hayirlisiyla dogurmustur:))))
Yakinda seni de bekleyecez inşallah buralarda böyle:))))))
umutlu olmamak da nedemekmişben umutluyum senin adına
belirti aramama inşallah olacak ve belirti için daha çok erkenbekleyelim görelim
hoş geldin bizler iyiyiz sen nasılsın.selam kızlar. uzun zaman oldu giremiyordum herkes burdaymış buldum sizi.nasılsınız bakayım ?
canım benim yaaa yok anacım inatçı seninkide kısa sürede gelir inşallah tatlım hayırlısıylahala doğuramadım dün 3 saat yürüyüş yaptık kontrole çağırmıştı doktorum nst de hiç sancı çıkmadı totomuza baka baka geri geldik, çarşamba tekrar çağırdı doktorum açıklık varsa sunni sancı vericek yoksa beklemeye devam
kızzz kayboldun ya sen.ay bakıcı işi zor be anam.inşallah güvenilir iyi bir bakıca bulursun.15 güne bul da bari sen evdeyken 15 gün beraber durun.benimkide uyumuyor tatlım yaaa ne yapacaz bu uyku sorununu bilmem.Slm kizlar nasilsiniz ben kizcemle kavga etmekle mesgulum acayip kucakci ve gunduz uyumayan bi cadim var bazen dermanim kesiliyo agliyo kucak diye kucaklayincada soylenmeye bi sure devam ediyotelden kk ya girmek zor oluyo 4 haftaya ise basliycam ve hala bakici bulamadim napcam bilmiyom dogum yapacaklara rabbim bi avazda dogurmayi nasip etsin guzel haber bekleyenlerede rabbim tez zamabda tattirsin ins
allah kolaylık versin canım.yakında girersiniz inşallah düzene.Selam kıslar ne habersiniz :)) ben cimcimeyle uğrasip duruyorum gündüz beni hic bırakmıyor ne yapacam boyle bilmiyorum yemeği temizliği esım yapıyor ama cok zor oluyor bizim icin..
Selamm kızlar nasılsınızzzzzzz
uzuuuuuuuuunnnnn bir aradan sonra tekrar sizlerleyimmmm müjdemmmle geldimm sizleree
ne var ne yookkk kimler burdaaa
uzuuuuuuuuunnnnn bir aradan sonra tekrar sizlerleyimmmm müjdemmmle geldimm sizleree
canlarım güzel arkadaşlarım düşükten tam 1 sene sonra aynı ayda hamileyimmmm şükürler olsun Rabbim'e inşallah bu sefer sonuna kadar sağlıcakla gider ve sağ sağlim kavuşturur Rabbim
ilk aşılamamda tuttu binlerce şükür....
Rabbim olmayan bütün topik arkadaşlarıma ve herkese en kısa zamanda hayırllısıyla nasip eylesin inşallah cok sevindim hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim
hoşgeldin canım boşuna mı dedik o bebek bu topiğe gelecek
canlarım güzel arkadaşlarım düşükten tam 1 sene sonra aynı ayda hamileyimmmm şükürler olsun Rabbim'e inşallah bu sefer sonuna kadar sağlıcakla gider ve sağ sağlim kavuşturur Rabbim
ilk aşılamamda tuttu binlerce şükür....
Rabbim olmayan bütün topik arkadaşlarıma ve herkese en kısa zamanda hayırllısıyla nasip eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?