herkeze merhabalar ben yeniyim daha ama tüm anne adaylarina kolay hamilelikler vekleyenlerede en kisa zamanda hayirli haberler diliyorum.darisi başimiza inşalah
Hosgeldiniz sefa geldiniz. Aminn insallah sağlıklı gine
tşk ederim canimtedavin nasil gidiyo yada hamilemisin
Bugün inşallah cemreden güzel haberler aliriz
Canom bebisin ne durumda iyileşiyor mu
Bugün inşallah cemreden güzel haberler aliriz
Malesef canim daha da kötüyü gitti bugün. Yarin randevu aldim getirecem doktora.
Atesi çıktı. Genizleri de dolu uyuyamiyor hiç hali yok(((((
Bbgün ev arkadaşım aradı hamileymişneden mi seviniyorum arkadaşım benden bir yıl önce evlendi
İki defa tüp bebek tedavisi iptal oldu yumurtalar istenen düzeye erişemedi doktorlar kesinlikle tüp olacak dedi
Ama Allahhım verdi işte doğal. Yoldaan haamile kaldı Allahım çok büyük okadar mutluyum ki buradan hamilyim yazsam
Böyle mutlu olurdum
sira sende inşallah
kesinlikle rümüşüm bugün duyunca imkansı diye bişey yok dedim
Allahım çok büyük
bencede sıra bendegerçi olmasada sorun yok demekki hamile kalınabiliyor normalde olsa
vallla şoktayım
Canim 2 sene once basladi burdaki arkadaslarla sohbetimiz.hamile kalmaya calisirken onlari tanidim.sonra ben hamile kaldim kizim su an kollarimda 6 aylik.bi suru taddu teyzeleri varsen npin ne donemdesin
Bende fana meraklardayim nerelerde bu kizzzz:26:Cemree den bi haber gelmedi feneee meraklardayimm
Bbgün ev arkadaşım aradı hamileymişneden mi seviniyorum arkadaşım benden bir yıl önce evlendi
İki defa tüp bebek tedavisi iptal oldu yumurtalar istenen düzeye erişemedi doktorlar kesinlikle tüp olacak dedi
Ama Allahhım verdi işte doğal. Yoldaan haamile kaldı Allahım çok büyük okadar mutluyum ki buradan hamilyim yazsam
Böyle mutlu olurdum
Geçmiş olsun canım ya kıyamam minnacık bebişlere daha çok üzülüyorum ben yaaa
Çabuk iyileşsin bfebecik
Canim inşallah. .boyle minik kivircik sacli bir kizin olur inşallah. Rabbim izniyle imkansiz diye bisry yok.kiz uyandi brn kacar
Canım artık yaz merak eettik
Gece uykusu olsa biseyler onerirdim ama hic duymadim.gece beraber mi yatiyosunuz ayri yatiyorsaniz gece beraber yatin derimKizlar artık kafayı yemek uzereyim kızım bugun 2,5 aylik oldu ama uzun zamandır gündüzleri uyumuyor sallıyorum bırakinca uykusu oldugu halde uyanıyor hic bı is yapamıyorum saatlerce bıse yiyemiyorumm cunku 2 dk yalnız bırakinca ağlıyor.. Esime yemek yapamıyorum temizlik yapamıyorum sallamaktan ayaklarım agriyor artık.. Varmı bı çaresi tecrubeli olanlar ne olur yardım edin.. Gece bı sıkıntımız yok tek sıkıntımız gündüz.. Bu cocuk ne Zaman gündüzleri adam akıllı uyucak.. Cok yorgunum cokkkkk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?