Canim benim hadi hayirlisi merak ediyordum seni...habersiz birakma bizi.
tamam canım haber vermeye çalışıyorum ama benimki telefonları bile odada tutmuyor pcyi hiç aaçmıyor
bugün okula gitti bende buraya geldıim
Enemm kimler gelmi kimlerguzel haberleri okudum inşallah tutunur minik berceste
geçmişi okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz mira hanımla uğraşıyorum bugün 24 günlük oldu ne zaman uykumuz düzene giricek tecrübeli annişler cevaplarsa sevinirim öpüyoruz sizi teyzoşlar :)
selam canım inşallah tutunurlar bu seferbenim iikinciydi canım ilkini gürgan klinikte yaptırdım
hiiç memnun kalmadım ikinciyi memorialde nur dokuzeylüle yaptırdım
çok memnun kaldım biraz pahalı ama her kuruşu hakkediyorlar
inşallah sonucumu yazarkende böyle güzel şeyler yzarım
tamam canım haber vermeye çalışıyorum ama benimki telefonları bile odada tutmuyor pcyi hiç aaçmıyor
bugün okula gitti bende buraya geldıim
canimya insanin içi içine siğmiyo dimi allahim yazmayi nasip etsin dediğin gibi berceste iki tanemi koydular birde ilki tutmadimi canim istanbuldasin dimi şimdi
sakinan göze çöp batar.birşeyi çok isteyince ters tepiyor.rahat ol canim stres yapma
Ben gene perisanlardayimmmtasinma telasi yedi ustunr koh koh oksurmek yedi arada afedersiniz popolarim agriyor.kizim iyilesti ama ben nanay oldum olsun bugünlerde gecicek inşallah
dikkat ett kendine berceste facen varsa ekliyim ordan burda sizleri takip edemiyorumyok canım benim rezervim az bir yumim oldu
ilki tutmadı canım inşallah bu sefer tutar tedavim bitti artık istanbulda değilim geldim evime
bu sefer hiiç kafama takmıyorum inşallah olur ama olmazsada hayat devam ediyor canım
ilk tedavide robot gibiydimşimdi rahatım iş yapmıyorum ama hep yatmıyorumda
Allah güzel haber vermeyi nasip etsin. .çok heyecanlandım...kızlar cuma transferim oldu ve beklemedeyim
inşallah güzel haberler veririm sizlere
şimdilik herşey yolunda dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Canım tam tahıllı ekmek tükettim, öğün asla atlamadım, su bol içdim ve ara öğün mutlaka yaptım.günde minimum bir kerede olsa yaptım.in şa Allah yardımci olmuşumdur.bunıarla sağlıklı kilo verirsin Allahın izni ilenazlma nasil verdin acele yardim edermisintedavilerden kilo aldim ve ilaç kilolarini vücut sanki zor atiyor yardim edersen çok sevinirim
Allah güzel haber vermeyi nasip etsin. .çok heyecanlandım...
Canım tam tahıllı ekmek tükettim, öğün asla atlamadım, su bol içdim ve ara öğün mutlaka yaptım.günde minimum bir kerede olsa yaptım.in şa Allah yardımci olmuşumdur.bunıarla sağlıklı kilo verirsin Allahın izni ile
Inşallah önemli bir çıkmaz...ama bir öğünle kilo veremezsin pek canım. .çünki metobolizma duruyor. ..sık sık yemelisinki çalışsın....in şa Allah istedigin zaman hayırlı şekilde evlat nasip eder Rabbim sana ve tüm isteyenlerecanim tşk ederim.bende bunlari kestim ben hamur işlerini felan kestim gerçi su içemiyorum birde günde bir öğün yiyordum.ama bir türlü kilo veremiyordum.bugün öğrendimki anti tpo yüksek haşimota hastaliğindan şüpheleniyorlar.yarin ultrasyonum var malesefki kilo verdirmiyormuş diyet bile yapsam tam tersi aldiriyormuş bebekten önce iyice araştirmam lazim tşk ederim canim
Beni unutmuşsunuz ama kızlar bende hamileyim.
22 haftalık ve bir oğluşum olacak Allahın izniyle
Eki Görüntüle 1036729
buda benim oğlum.Maaşallah demeyi unutmayın sakın
:nazar
Bir sorum olacak
temmuz 29 da doğum olacak allahın izni ile.
kilosu 504 gr dedi doktor.
10 gün önceden gidiyor sizce bi sakıncası olurmu
Bercestem ins guzel haberlerini alirz burdan
Inşallah önemli bir çıkmaz...ama bir öğünle kilo veremezsin pek canım. .çünki metobolizma duruyor. ..sık sık yemelisinki çalışsın....in şa Allah istedigin zaman hayırlı şekilde evlat nasip eder Rabbim sana ve tüm isteyenlere
Beni unutmuşsunuz ama kızlar bende hamileyim.
22 haftalık ve bir oğluşum olacak Allahın izniyle
Eki Görüntüle 1036729
buda benim oğlum.Maaşallah demeyi unutmayın sakın
:nazar
Bir sorum olacak
temmuz 29 da doğum olacak allahın izni ile.
kilosu 504 gr dedi doktor.
10 gün önceden gidiyor sizce bi sakıncası olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?