hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Canim benim hadi hayirlisi merak ediyordum seni...habersiz birakma bizi.

tamam canım haber vermeye çalışıyorum ama benimki telefonları bile odada tutmuyor pcyi hiç aaçmıyor
bugün okula gitti bende buraya geldıim

geçmişi okuyamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir biz iyiyiz mira hanımla uğraşıyorum bugün 24 günlük oldu ne zaman uykumuz düzene giricek tecrübeli annişler cevaplarsa sevinirim öpüyoruz sizi teyzoşlar :)

Canim hoşgeldin duzen derken nasil hir duzen diyon.hic uyumuyormu bebis.ilk 3 ay bebek nasil isterse oyle uyutmak lazim derler.

Ben gene perisanlardayimmm tasinma telasi yedi ustunr koh koh oksurmek yedi arada afedersiniz popolarim agriyor.kizim iyilesti ama ben nanay oldum olsun bugünlerde gecicek inşallah

canimya insanin içi içine siğmiyo dimi allahim yazmayi nasip etsin dediğin gibi berceste iki tanemi koydular birde ilki tutmadimi canim istanbuldasin dimi şimdi

canimya insanin içi içine siğmiyo dimi allahim yazmayi nasip etsin dediğin gibi berceste iki tanemi koydular birde ilki tutmadimi canim istanbuldasin dimi şimdi

sakinan göze çöp batar.birşeyi çok isteyince ters tepiyor.rahat ol canim stres yapma

yok canım benim rezervim az bir yumim oldu
ilki tutmadı canım inşallah bu sefer tutar tedavim bitti artık istanbulda değilim geldim evime
bu sefer hiiç kafama takmıyorum inşallah olur ama olmazsada hayat devam ediyor canım
ilk tedavide robot gibiydim şimdi rahatım iş yapmıyorum ama hep yatmıyorumda

Ben gene perisanlardayimmm tasinma telasi yedi ustunr koh koh oksurmek yedi arada afedersiniz popolarim agriyor.kizim iyilesti ama ben nanay oldum olsun bugünlerde gecicek inşallah

oyy taşınıyorsun demek artık dikkat et canım havalar iyi gibi olsada üşütürsün
ne zaman taşınıyorsun peki

dikkat ett kendine berceste facen varsa ekliyim ordan burda sizleri takip edemiyorum

kızlar cuma transferim oldu ve beklemedeyim
inşallah güzel haberler veririm sizlere
şimdilik herşey yolunda dualarınızı eksik etmeyin olur mu
Allah güzel haber vermeyi nasip etsin. .çok heyecanlandım...
nazlma nasil verdin acele yardim edermisintedavilerden kilo aldim ve ilaç kilolarini vücut sanki zor atiyor yardim edersen çok sevinirim
Canım tam tahıllı ekmek tükettim, öğün asla atlamadım, su bol içdim ve ara öğün mutlaka yaptım.günde minimum bir kerede olsa yaptım.in şa Allah yardımci olmuşumdur.bunıarla sağlıklı kilo verirsin Allahın izni ile

canim tşk ederim.bende bunlari kestim ben hamur işlerini felan kestim gerçi su içemiyorum birde günde bir öğün yiyordum.ama bir türlü kilo veremiyordum.bugün öğrendimki anti tpo yüksek haşimota hastaliğindan şüpheleniyorlar.yarin ultrasyonum var malesefki kilo verdirmiyormuş diyet bile yapsam tam tersi aldiriyormuş bebekten önce iyice araştirmam lazim tşk ederim canim

Inşallah önemli bir çıkmaz...ama bir öğünle kilo veremezsin pek canım. .çünki metobolizma duruyor. ..sık sık yemelisinki çalışsın....in şa Allah istedigin zaman hayırlı şekilde evlat nasip eder Rabbim sana ve tüm isteyenlere

Beni unutmuşsunuz ama kızlar bende hamileyim.
22 haftalık ve bir oğluşum olacak Allahın izniyle

Eki Görüntüle 1036729

buda benim oğlum.Maaşallah demeyi unutmayın sakın
:nazar
Bir sorum olacak

temmuz 29 da doğum olacak allahın izni ile.
kilosu 504 gr dedi doktor.
10 gün önceden gidiyor sizce bi sakıncası olurmu

maşallah canım ne yakışıklı paşaya bak
doktorlar erken gelişince erken alıyolar sezeryana tam da hakim değilim konuya
maşallaah

troit de sikintim var araştiriyorum canim ondanda verremiyormuş

Iki haftayi geçen geriden gelmeler olursa ozaman sıkıntı vardır. Ilk gebeliginiz mi bilmiyorum ama eger öyleyse ve sezeryan olcaksaniz birakin bebeginiz karar versin nezaman gelecegine. Suyunuz gelir yada sancilariniz baslasin bu size bebeginizr saygidir.Elinizin altinda internet var bu konuyu lutfen arastirin . Facebook kullaniyorsaniz ssvd diye bur grup var ebe doktrlarin tecrubeli anneler hamilelerin grubu lutfen kendiniz ve bebeginiz icin bu konuyu arastirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…