Kizlar eltim bu hafta kendi dairesinin temizligini yapacak insallah bu hafta kendi evlerine tasiniyorlar bizde onlarin çıktığı daireye gecicez kiradan kurtuluyoruz insallaah.darisi tüm isteyenlerin basina..
Hayirli olsun kuzum.ne güzel. Inşallah bende yakinda alirim bir ev ben de kurtulurum.
Ay ne güzel. Maşallah Umut bebeğe ve annesineSelamlar kizlar.rumeysanin dedigi gibi ben 3. 8haftamda dogum yaptim.epidural sezareyen oldum.bebegim Umut u 8 mart da kucagima aldim.darisi isteyen arkadaslarimin basina insallah. Simdilik bebegim cok zamanimi aliyor. Hayatimda bu kadarcok yer kaplayagini dusunmemistim.artik tum dunya o oluyor.hayatim onun etrafinda geciyor.ilk gunler psikolojim kotuydu.simdilerdebiraz daha sakinim.size onetime: gebelikle iligili degil de daha cok Doğum sonrasi bebek bakimi ile ilgili seyler okuyun,izleyin. Gebelik nasilsa kendiliginden devam ediyor.insallah sizde taxdinbu güzel duyguyu. Yakinda gorusuruz
Selamlar kizlar.rumeysanin dedigi gibi ben 3. 8haftamda dogum yaptim.epidural sezareyen oldum.bebegim Umut u 8 mart da kucagima aldim.darisi isteyen arkadaslarimin basina insallah. Simdilik bebegim cok zamanimi aliyor. Hayatimda bu kadarcok yer kaplayagini dusunmemistim.artik tum dunya o oluyor.hayatim onun etrafinda geciyor.ilk gunler psikolojim kotuydu.simdilerdebiraz daha sakinim.size onetime: gebelikle iligili degil de daha cok Doğum sonrasi bebek bakimi ile ilgili seyler okuyun,izleyin. Gebelik nasilsa kendiliginden devam ediyor.insallah sizde taxdinbu güzel duyguyu. Yakinda gorusuruz
Selamlar kizlar.rumeysanin dedigi gibi ben 3. 8haftamda dogum yaptim.epidural sezareyen oldum.bebegim Umut u 8 mart da kucagima aldim.darisi isteyen arkadaslarimin basina insallah. Simdilik bebegim cok zamanimi aliyor. Hayatimda bu kadarcok yer kaplayagini dusunmemistim.artik tum dunya o oluyor.hayatim onun etrafinda geciyor.ilk gunler psikolojim kotuydu.simdilerdebiraz daha sakinim.size onetime: gebelikle iligili degil de daha cok Doğum sonrasi bebek bakimi ile ilgili seyler okuyun,izleyin. Gebelik nasilsa kendiliginden devam ediyor.insallah sizde taxdinbu güzel duyguyu. Yakinda gorusuruz
nazlım hayırdır diyet mi? sen tatlı krizlerini nasıl durduruyorsun... ben hem diyet yaptığımı iddia ediyorum hem de utanmadan çikolata yiyiyyorum hem de fıstıklı
canım benim güle güle büyüt bebişini
Gunaydin gacilar
Nasilsiniz bakalim zaman gecmio gibi geliyo bana ama baktimda sweet bir hyasina getirmis pasasini
oyle cnm oyle cookk cabuk geciyo zaman farketmiyoruz. teyzesi buyuduk artik bebeklikten ciktik yuruyoruz paytak paytak ortaliklardasen ne durumdasin?
kızlar cuma transferim oldu ve beklemedeyim
inşallah güzel haberler veririm sizlere
şimdilik herşey yolunda dualarınızı eksik etmeyin olur mu
yok Cemrem ben iddiyalıyım biraz..kasımın 15 başladım.tam 4 ay oldu.çok şükür 14.600 gitti...daha da hidecek in şa Allah. ..
kızlar cuma transferim oldu ve beklemedeyim
inşallah güzel haberler veririm sizlere
şimdilik herşey yolunda dualarınızı eksik etmeyin olur mu
hayirli uğurlu olsun Allah tamana erdirsin seni inşallah merak ediyordum seni sordum kizlarada canim nerde yaptirdin tek mi transfer ettiler canim benikinciye hazirlaniyorum senin ilkmiiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?