elh iyiyiz cnm. sen nasilsin. okudum vermissin baya kilo:) oglanda buyudu iyice cenesi dusuk olcak heralde surekli biseyler anlatip duruyogelin arada eskiyi yaad edelim nabersin swetim bebek artık iyice büyümüştür
eeee asulerden sonra dogaldirEvet canim ben sezeryan oldum tam41haftalik olmuştum hemde:)
Offf bu aralar çok abarttim yemeği aşure zamani ya biraz fazlaca yedim.yemek te kaçırdım iyice bir baktim ki 70olmus yaaa 66idim onu vermeye calisirken uzerine aldim moralim bozuldu.
hoşgeldin canım özletmezsen iyi olur arada gelin görüşelimnabersiniz gacılar benide özleyin yaw
Nerelerdesin kiz.nabersin bakalim nasıl gidiyor hayat.nabersiniz gacılar benide özleyin yaw
berceeeem özlemişim yaa. konuşalım tabi arada böyle. herkes bi gelsin selam çaksın tezkocaman olmuş orkiim yaa gerçi faceden görüyordum
babaya çok benziyooarada görüşelim yine böyle iyi oldu
gerçekten yenilenmiş gibi hissediyorum şuan diğer kızlarıda çekelim sayfamıza
rümüşümde gelmiyo artık
hehe sanki diyetleVay bizim kizlar gelmiş hosgelmis.
Kiz çok özledim sizi yavvv gelin arada iki lafin belini kiralim.
Ey gidi eski günler eyyyyy
Bu arada çok kilo aldim zayiflamam lazim sanki ama nasil
oy sweet balım. iyiyiz? hala amerikada mısın? oğlun nasıl?heyyyy eski gunlere donuo topikkizlar nasilsiniz? yasamim sen sezeryan mi olmustun? spor yapmadan gitmio kilolar yaa
hehee canım benimberceeeem özlemişim yaa. konuşalım tabi arada böyle. herkes bi gelsin selam çaksın tez
hehe sanki diyetleben doğum öncesine döndüm ama tedavi öncesine dönemedim malesef
oy sweet balım. iyiyiz? hala amerikada mısın? oğlun nasıl?
selam canım dün netim yoktu kaçırmışım muhabbetinazlma napıyo buralarda mı?
hoşgeldin canım özletmezsen iyi olur arada gelin görüşelim
Nerelerdesin kiz.nabersin bakalim nasıl gidiyor hayat.
iremneva seni de özledim yahu. eski muhabbetler süperdi. uykudan gözüm kapanırdı da kapatamazdım
yok canim karambole herife guvendik pek guvenilir olmayinca oldu galiba henuz kana gitmedim yarin kismetse testte var gibi bakalimAmannnn ne diyorsun canim.rabbim tamamini erdirsin inşaallah . sevindimbu tapikte biliyorsun hamis olunca duramiyoruz yerinde.
Birsey daha soracam kiz isteyerek mi yaptın.
oyy ne güzel bir kaz bu böyle hayırlısı canım benim Allah istemiş vermiş haber ver yarın merakta bırakma biziyok canim karambole herife guvendik pek guvenilir olmayinca oldu galiba henuz kana gitmedim yarin kismetse testte var gibi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?