hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

gelin arada eskiyi yaad edelim nabersin swetim bebek artık iyice büyümüştür
elh iyiyiz cnm. sen nasilsin. okudum vermissin baya kilo:) oglanda buyudu iyice cenesi dusuk olcak heralde surekli biseyler anlatip duruyo

eeee asulerden sonra dogaldir verirsin ins cnm ama duzenli bisey takip etmen lazim

berceeeem özlemişim yaa. konuşalım tabi arada böyle. herkes bi gelsin selam çaksın tez
Vay bizim kizlar gelmiş hosgelmis.
Kiz çok özledim sizi yavvv gelin arada iki lafin belini kiralim.
Ey gidi eski günler eyyyyy
Bu arada çok kilo aldim zayiflamam lazim sanki ama nasil
hehe sanki diyetle ben doğum öncesine döndüm ama tedavi öncesine dönemedim malesef
heyyyy eski gunlere donuo topik kizlar nasilsiniz? yasamim sen sezeryan mi olmustun? spor yapmadan gitmio kilolar yaa
oy sweet balım. iyiyiz? hala amerikada mısın? oğlun nasıl?

hehee canım benim
bende haberler süper artık 86 kilodayım hızlı bir kilo verme durumundayım
harika hissediyorum kendimi 80 kilo olduğumda kendime yeni kıyafetler alacam

Slm canim benim de haberim yok neler yaoiyor acaba nazlma
Bende cemrem i merak ediyorum haberiniz varmi kizlar eşi kötüydü aklıma düştü geçenlerde..

Eee hadi oglani uyuttum gelin kave içelim

hoşgeldin canım özletmezsen iyi olur arada gelin görüşelim

Nerelerdesin kiz.nabersin bakalim nasıl gidiyor hayat.

iremneva seni de özledim yahu. eski muhabbetler süperdi. uykudan gözüm kapanırdı da kapatamazdım

iyidir kizlar bercem keske cadim izin versede gelsem calisiyo olunca esim olmasa yemek bileyapamiyom cok duskun bi aydirda cok hastaydi 28 igne yedi kuzum sukur simdi sade mizmiz :)

orkim o sohbetler tadi damagimda zaten bu topigin yeri cok ayri bende ...

yasamim canim bombayi sana biraktim genel olarak iyiyiz bugun ogrendigim kadariylada galiba hamisimmmm kizim abla oluyo :)

Amannnn ne diyorsun canim.rabbim tamamini erdirsin inşaallah . sevindimbu tapikte biliyorsun hamis olunca duramiyoruz yerinde.
Birsey daha soracam kiz isteyerek mi yaptın.

Amannnn ne diyorsun canim.rabbim tamamini erdirsin inşaallah . sevindimbu tapikte biliyorsun hamis olunca duramiyoruz yerinde.
Birsey daha soracam kiz isteyerek mi yaptın.
yok canim karambole herife guvendik pek guvenilir olmayinca oldu galiba henuz kana gitmedim yarin kismetse testte var gibi bakalim

yok canim karambole herife guvendik pek guvenilir olmayinca oldu galiba henuz kana gitmedim yarin kismetse testte var gibi bakalim
oyy ne güzel bir kaz bu böyle hayırlısı canım benim Allah istemiş vermiş haber ver yarın merakta bırakma bizi
kızınada geçmiş olsun canım yaa 28 iğne ne demek Allah şifa versin canım

sonuç pozitif kızlar 2000 küsür cıktı beta , in altından kalkabilirim bu sıpaların :) bercem havalar bi an kötü olunca kaptı şifayı iyileşti bi istanbula gittik geldik hava değişiminden tekrar etti şükür şimdi iyi ama iğne dönemimiz çok zordu yatagı gördümü anlıyodu iğne olacağını yatırırken başlıyodu ağlamaya izleri bile yeni yeni geçti kuzumun

Canim hayirlisi olsun biraz zor olur belki ama yaslari yakin olacagindan arkadaş olurlar onlar.rabbim tamamini erdirmeyi nasip etsin.olacaksa zaten böyle olması lazım aslında 2.ye cesaret olamiyor yoksa
Kizana çok çok geçmiş olsun canım. Bilirim igne dönemlerini basimizdan çok geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…