ooo süpermiş demekki büyümüş iyicesonuç pozitif kızlar 2000 küsür cıktı beta , in altından kalkabilirim bu sıpaların :) bercem havalar bi an kötü olunca kaptı şifayı iyileşti bi istanbula gittik geldik hava değişiminden tekrar etti şükür şimdi iyi ama iğne dönemimiz çok zordu yatagı gördümü anlıyodu iğne olacağını yatırırken başlıyodu ağlamaya izleri bile yeni yeni geçti kuzumun
Canim çok geçmiş olsun. Neden öyle olmuş ki acaba. Vardır herseyde bir hayır. Başka doktora da gittin mi.gunaydin bacilar dun randevum vardi bebisin kalbi durmus p.tesi kurtaj olcam fikre alismistim planlar yapmaya baslamistim ama hayirlisi boyleymis
uzuntu stres kaynakli cevre etkili dedi kizi kucakladigimi dedim yok ondan olmaz dedi kizim p.tesi hastaneye yatti zaten cuma gittim dr a 3 gun olmus kalbi durali dedi kiza uzuldum o geliyo aklima sadece hayirlisi boyleymisCanim çok geçmiş olsun. Neden öyle olmuş ki acaba. Vardır herseyde bir hayır. Başka doktora da gittin mi.
Cok gecmis olsun canım hayirli si.uzuntu stres kaynakli cevre etkili dedi kizi kucakladigimi dedim yok ondan olmaz dedi kizim p.tesi hastaneye yatti zaten cuma gittim dr a 3 gun olmus kalbi durali dedi kiza uzuldum o geliyo aklima sadece hayirlisi boyleymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?