hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Çok güzel bi başlık. Bende içimden diyorum "bebeğim gel ne olur"..

çok özledim ben burayı sohbetler
umutları sızlanmayı hayalimi rümüşümü tüm kızları

bercem nasılsın? dün sana mesaj attım telden gördün mü?facene virüs girmiş sanırım. bana özelden mesaj geldi senin faceden. teknosadan hediye kazandın falan filan
mesajını gördüm canım bende sana mesaj attım ama ulaşmadı
şuan face bloke oldu virüs mü yoksa çalındı mı bilmiyorum
ama dün tel im hiç susmadı teknosayla çalışmıyorum dedim ama artık inşallah kimse vermemiştir bilgilerini

vermemişlerdir umarım. ben azıcık laf söyleyip (dolandırıcılar sizi gibi) edip seni engelledim Ahmet iyi çok şükür. 11 aylık oldu. o da seni yer teyzesi. canım bercem

vermemişlerdir umarım. ben azıcık laf söyleyip (dolandırıcılar sizi gibi) edip seni engelledim Ahmet iyi çok şükür. 11 aylık oldu. o da seni yer teyzesi. canım bercem
kocaman olmuş orkiim yaa gerçi faceden görüyordum
babaya çok benziyoo arada görüşelim yine böyle iyi oldu
gerçekten yenilenmiş gibi hissediyorum şuan diğer kızlarıda çekelim sayfamıza
rümüşümde gelmiyo artık

Vay bizim kizlar gelmiş hosgelmis.
Kiz çok özledim sizi yavvv gelin arada iki lafin belini kiralim.
Ey gidi eski günler eyyyyy
Bu arada çok kilo aldim zayiflamam lazim sanki ama nasil

heyyyy eski gunlere donuo topik kizlar nasilsiniz? yasamim sen sezeryan mi olmustun? spor yapmadan gitmio kilolar yaa

Vay bizim kizlar gelmiş hosgelmis.
Kiz çok özledim sizi yavvv gelin arada iki lafin belini kiralim.
Ey gidi eski günler eyyyyy
Bu arada çok kilo aldim zayiflamam lazim sanki ama nasil
ben her akşam kk dayım da sizin farklı meşkaleniz var
siz gelemiyorsunuz bu arada zayıflamam lazım diyo hala bişeyler yiyo
ben yaklaşık 10 kilo verdim
6 kilosu diyetisyenle bu arada diyetisyenle kilolar daha hızlı gidiyo

heyyyy eski gunlere donuo topik kizlar nasilsiniz? yasamim sen sezeryan mi olmustun? spor yapmadan gitmio kilolar yaa
Evet canim ben sezeryan oldum tam41haftalik olmuştum hemde:)
Offf bu aralar çok abarttim yemeği aşure zamani ya biraz fazlaca yedim.yemek te kaçırdım iyice bir baktim ki 70olmus yaaa 66idim onu vermeye calisirken uzerine aldim moralim bozuldu.

Kiz bercem inadina mi oluyo ne rejim yapayim dedim ya sürekli yemek geliyo aklima.canim yemek istiyor sürekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…