ayyy super haberrrooooo sohbetler döner olmuş bebelere sebep pek bi dağılmıştık , nazlıma iki çocuğun olduğuna bakma sen daha küçüksün yapma 2. yi biz yapcaz dahavazgeçtin mi böyle deyince
bu arada kürtajdan sonra sıkıntılarım oldu kistim kanamalarım bende onun tedavisindeyim biraz ücretsiz izin için para biriktirsem yaşları yakınken yapmayı mantıklı buluyorum hatta kalbi durmasa 4 ayım kalmıştı şimdi doğurmama iyi olacağıdı aslında KK48
sweet rabbim zamanı gelince sağlıkla kucağına aldırsın gönlünüze göre versin inş.
bu arada şahıs burda değil ama ben bombasını patlatayım orki hamileeee
cnm bnm yaa Rabbim acil sifalar versin ins en kisa zamanda eski sagligina kavusur.Herkese bütüün ictenligimle merhaba diyip opuyorum sizi. Allahim nasil ozlemisim sizi.... mesajlari okurken gozlerim dolu doluydu.Eger yalnis okumadiysam hepinizin bebisleri olmus hatta 2.ler 3.ler yoldaymis. Hepinizin gozleri aydin olsun. Ama ben forumun formatina alisamadim
Yaaaa sizinle komsu olmayi o kadaaaar isterdim ki anlatamaaam. Esime ettiginiz dualari gordukce size sarilasim geldi...tek tek donus yapip mesaj yazmak isterdim ama inanin nefeslenecek zamanim yoktu. yaa anlatacak cok sey varmis meger. Biz yeni yeni toparlaniyoruz. Esim ufaktan ayaklandi. Ayaginda cihazla yuruyor ama olsun hayatta yaaa ayyy cok uzun olmus biraz da siz anlatin. Sizler nasilsiniz?
hoşgeldin canım sanki 10 yıldır görmediğim dostlarımı görmüşüm gibi oluyor bu topikte görüşünceHerkese bütüün ictenligimle merhaba diyip opuyorum sizi. Allahim nasil ozlemisim sizi.... mesajlari okurken gozlerim dolu doluydu.Eger yalnis okumadiysam hepinizin bebisleri olmus hatta 2.ler 3.ler yoldaymis. Hepinizin gozleri aydin olsun. Ama ben forumun formatina alisamadim
Yaaaa sizinle komsu olmayi o kadaaaar isterdim ki anlatamaaam. Esime ettiginiz dualari gordukce size sarilasim geldi...tek tek donus yapip mesaj yazmak isterdim ama inanin nefeslenecek zamanim yoktu. yaa anlatacak cok sey varmis meger. Biz yeni yeni toparlaniyoruz. Esim ufaktan ayaklandi. Ayaginda cihazla yuruyor ama olsun hayatta yaaa ayyy cok uzun olmus biraz da siz anlatin. Sizler nasilsiniz?
cnm bnm ins bu sefer gelir bebecikler.hoşgeldin canım sanki 10 yıldır görmediğim dostlarımı görmüşüm gibi oluyor bu topikte görüşünce
eşine çok sevindim Allah daha daha iyi etsin inşallah
artık yaz buraya bizde haber şu aynı beyaaa2. tüp bebekte negatif 3. için yaz tatilini bekiliyorum
tamam canım daha var zaten ramazandan sonra inşallahcnm bnm ins bu sefer gelir bebecikler.bende seni merak ediyordum gecende profiline baktim ozel mesj atcaktim kaldi sonra. o zmna kadar 19 fetih ve 41 yasin dagit.dagitcak olursan yaz bn de okrum ins
yasi hayirli olsun cnm.nice dogum gunlerine ins. bzde 2. dgum gunumuzu gecen pazar yattikMerhabalar kızlar. Arada bir girince sanki yıllar geçmiş gibi geliyor. Umut Kemal bir yaşına girdi. Güzel bir doğum günü kutlamasıyla ilk yaşımızı kutladık,şükür. Darısı bekleyenlerin başına. Sevgiler Bizden.
cemrecim seni gördük mutlu olduk inş tez vakitte eski sağlığına kavuşur eşin daha güzel haberlerini alırız canım sende çok özlendinnnHerkese bütüün ictenligimle merhaba diyip opuyorum sizi. Allahim nasil ozlemisim sizi.... mesajlari okurken gozlerim dolu doluydu.Eger yalnis okumadiysam hepinizin bebisleri olmus hatta 2.ler 3.ler yoldaymis. Hepinizin gozleri aydin olsun. Ama ben forumun formatina alisamadim
kız vermeden haberi ben patlattım bombasını gelince bilmiyomuş gibi yapınayyy super haberrrhayrli olur ins. saglicakla kucagina alir. sonra iremnevayla bana ins veeee tum topikdasarimiza
cnm senin kurtaj ne zmn oldu. basladinzmi yine calismalara. bz araliktan beri denemedeyiz ama buda mi nazli olcak ne bilmiyorumgünaydın kızlar
cemrecim seni gördük mutlu olduk inş tez vakitte eski sağlığına kavuşur eşin daha güzel haberlerini alırız canım sende çok özlendinnn
kız vermeden haberi ben patlattım bombasını gelince bilmiyomuş gibi yapınamin sweetim rabbim en güzel zamanda o mucizeyi tekrar tadalım inş cuma tetanos aşım vardı 4. doz normalde ikinci bebişinde tetanos zamanı çakışıyorsu gidince dedim devam etseydi 20 haftalık olacaktı diye herife diyom aklına geliyo mu hiç yoo gelmiyo ben gelecek maçlara bakıyom modunda bu erkekler ne duygusuz yaw
sweet ve metom yeni yaşı kutlu olsun paşaların her seneleri bi öncekinden daha huzurlu ve güzel geçsin inş.
berceste rabbim gönlüne göre versin canım bişey okuyacak olursan bende okurum seve seve inş o mucize seni bekliyor
sağol canım okunacağı zaman duyurumu yaparımgünaydın kızlar
cemrecim seni gördük mutlu olduk inş tez vakitte eski sağlığına kavuşur eşin daha güzel haberlerini alırız canım sende çok özlendinnn
kız vermeden haberi ben patlattım bombasını gelince bilmiyomuş gibi yapınamin sweetim rabbim en güzel zamanda o mucizeyi tekrar tadalım inş cuma tetanos aşım vardı 4. doz normalde ikinci bebişinde tetanos zamanı çakışıyorsu gidince dedim devam etseydi 20 haftalık olacaktı diye herife diyom aklına geliyo mu hiç yoo gelmiyo ben gelecek maçlara bakıyom modunda bu erkekler ne duygusuz yaw
sweet ve metom yeni yaşı kutlu olsun paşaların her seneleri bi öncekinden daha huzurlu ve güzel geçsin inş.
berceste rabbim gönlüne göre versin canım bişey okuyacak olursan bende okurum seve seve inş o mucize seni bekliyor
cnm senin kurtaj ne zmn oldu. basladinzmi yine calismalara. bz araliktan beri denemedeyiz ama buda mi nazli olcak ne bilmiyorumnisana da turkiye yolcusuyuz zaten 3 ay ordayz. tedirginim aslinda olursa yolda falan bisey mi olurmu diye icim icimi yicek.hayirlisi artik
cnm yaa Allah nasip ettikten sonra onume ne gecebilirki. Hayirli olsun. ne kadar olcak aralariYaaaa gıcık iremnevabenden önce yazmış. Kızlar çok şaşkınim nasıl hamile kaldığıma inanamıyorum. Kese görüp haber edecektim piiiiis irem tüp parası biriktiriyordum. Yaza düşünüyordum. En son eşimde çıkan Sperm sorunlarından sonra ihtimal dahi vermemiştim. Yumurtlama günü bile saymadim. Arkadaşlarım bari idrar testi yap demese bakmayacaktim
cnm senin kurtaj ne zmn oldu. basladinzmi yine calismalara. bz araliktan beri denemedeyiz ama buda mi nazli olcak ne bilmiyorumnisana da turkiye yolcusuyuz zaten 3 ay ordayz. tedirginim aslinda olursa yolda falan bisey mi olurmu diye icim icimi yicek.hayirlisi artik
Yaaaa gıcık iremnevabenden önce yazmış. Kızlar çok şaşkınim nasıl hamile kaldığıma inanamıyorum. Kese görüp haber edecektim piiiiis irem tüp parası biriktiriyordum. Yaza düşünüyordum. En son eşimde çıkan Sperm sorunlarından sonra ihtimal dahi vermemiştim. Yumurtlama günü bile saymadim. Arkadaşlarım bari idrar testi yap demese bakmayacaktim
vallla ben şaşırdımYaaaa gıcık iremnevabenden önce yazmış. Kızlar çok şaşkınim nasıl hamile kaldığıma inanamıyorum. Kese görüp haber edecektim piiiiis irem tüp parası biriktiriyordum. Yaza düşünüyordum. En son eşimde çıkan Sperm sorunlarından sonra ihtimal dahi vermemiştim. Yumurtlama günü bile saymadim. Arkadaşlarım bari idrar testi yap demese bakmayacaktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?