Oncelikle hos geldin canimcim..Umitsiz hic bir vaka yoktur diyorum bence bunu herzaman demisimdir olmasa benim olmazdi..simdi gelelim sorularimiza kac aydir deniyorsun ve adetlerin duzenlimi şekerimSelamlar hanımlar!!!
Ne zamandır dışarıdan sessizce takip ediyordum sonradan adeta bağımlısı oldum buranın, bende dedim artık üye olayım da muhabbet edeyim dedim dert ortaklarımlaşimdi kızlar 6 aydır evliyim benimle aynı zamanda evlenen arkadaşlarımın karnı burnunda ama bende tık yok artık endişe etmeye başladım sizce ümit var mı??
Selam kiki naber
Oncelikle hos geldin canimcim..Umitsiz hic bir vaka yoktur diyorum bence bunu herzaman demisimdir olmasa benim olmazdi..simdi gelelim sorularimiza kac aydir deniyorsun ve adetlerin duzenlimi şekerim
Bian once gecer inşallah o kaynamada..iyisin iyi keyfine bak sen veririz kilolari dert etme canim benim..biz kiza isim bulamadik daha yaaKiki iyi fena değil , bulantılar şidetti azaldı ama hala var yani , içimde bulgur kaynıyor sanki sürekli çok gıcık
Evim merdivenli inip çıkarken soluk soluğa kalıyorum şimdiden .
Oda bu haftalarda hamileler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlarmış ondan olsa gerek ,59 dum 3 kilo aldım 61 oldum işte
Hayırlısı
Aslinda duzensiz sayilmaz canim gayet guzel biraz daha arastirip dene bakalim inşallah cok bekletmeden gelir.. Saglikli bi insanda bile dr lar 1 seneden once müdahale etmiyorlar.. Duzensizlik diyorsan ben senede 3 kere anca olurdum bak ayda demiyorum senede 3 defa..ilk kizima 4 sene sonra asilamayla kavustuk 2. Si biz korunurken supriz yapti kisacasi kaderinde varsa sen istemesende olur canim benim keyfine bak denemeye devam et evliliginin tadinida çıkarmaya bak bi yandan..hayati kendine zehir etmeAslında bilinçli olarak 4 aydır deniyoruz öncesinde yumurtlama günü falan pek bilmezdim rasgele yapıyorduk, sonra araştırdım baya internetten sonra adet günlerimi takip etmeye başladım.. Ben aslında adetlerim düzenli diye düşünüyordum ama bir kaç ay sonra farkettim ki bir ay 30 günde bir oluyorum bir ay 25 günde bir oluyorum düzensizmiş yani.. Böyle böyle yeni farkettim bazı şeyleri işte ))
Adim esimle ikimizin kisaltmasi.. Insallah en kisa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın canim bu arada son adetin ne zaman gun saymaya baslayalimmiKonunun adını görünce çok dikkatimi çekti çok beğendim.. Çocukları çok severim annelik benim için bir amaç gerçekten varlığım sanki anne olunca tamamlanacak gibi hissediyorum.. Ve inşallah Rabbimin izni ve inayetiyle O BEBEK BURAYA GELECEK DİYORUM..)
Aslinda duzensiz sayilmaz canim gayet guzel biraz daha arastirip dene bakalim inşallah cok bekletmeden gelir.. Saglikli bi insanda bile dr lar 1 seneden once müdahale etmiyorlar.. Duzensizlik diyorsan ben senede 3 kere anca olurdum bak ayda demiyorum senede 3 defa..ilk kizima 4 sene sonra asilamayla kavustuk 2. Si biz korunurken supriz yapti kisacasi kaderinde varsa sen istemesende olur canim benim keyfine bak denemeye devam et evliliginin tadinida çıkarmaya bak bi yandan..hayati kendine zehir etme
Son adetim bugün itibariyle bitti, yarın soğan suyu kürü varmış burdan öğrendim kullananlar baya memnun bi ona başlayayım diyorum belki şifa olur))Adim esimle ikimizin kisaltmasi.. Insallah en kisa zamanda sende bu duyguyu yaşarsın canim bu arada son adetin ne zaman gun saymaya baslayalimmi
Sen bilirsin dene bakalim ben onuda denedim hic bise olmadi belkide iltihap yoktu onda faydali die biliyorum cunku..ben asilama zamani hergun ananas yemistim 3. 4 dilim felan bide bal tarcin corekotu kuru yapmistim bide onu arastir istersen bu kur yumurta kalitesini arttiriyorEstafurullah
Hımm evet onu da duymuştum ikisini birlikte yapsam bi problem olur mu sizce ?Sen bilirsin dene bakalim ben onuda denedim hic bise olmadi belkide iltihap yoktu onda faydali die biliyorum cunku..ben asilama zamani hergun ananas yemistim 3. 4 dilim felan bide bal tarcin corekotu kuru yapmistim bide onu arastir istersen bu kur yumurta kalitesini arttiriyor
Hic bi kur ayni anda yapilmaz die biliyorum canim bence yapmaHımm evet onu da duymuştum ikisini birlikte yapsam bi problem olur mu sizce ?
Hımm anladım çok teşekkür ederim..Hic bi kur ayni anda yapilmaz die biliyorum
Bian once gecer inşallah o kaynamada..iyisin iyi keyfine bak sen veririz kilolari dert etme canim benim..biz kiza isim bulamadik daha yaa
Ben varim canim ne istersen sorabilirsinkızlarrr selam.aranızda polıkıstık over hastası olan ve adet sorunu yasayan warmı?????
LUTFEN YAZIN((((
Guzel isim elif esimin yeğeninin adı ben simdilik mina die dusunuyorum ama bakalim iki isimli olacak daha bulamadikHm benim kızım olursa adı Elif olur herhalde , eski isimleri severim ben
Ben varim canim ne istersen sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?