olcak olcak inşallah hayırlısıyla
sana da iyi geceler canım
güldürdün beni kııız, ama şu hafta olayı süper bu testin
yok işte bi hafta önceden fln yapabiliyorsunama buda geciktikden sonra yapılan bişi değilmi açıklamada öle yazıyo... yada ben mi yalnış okudum
şu ayaklar havaya+yastık koyma olaylarını yapıyorsunuzdur di mi canım?bi sorun yok diyo doktorlar ama olmuyo 10 aydır başka ne yapsakki acaba
şu ayaklar havaya+yastık koyma olaylarını yapıyorsunuzdur di mi canım?
bi sorun yok diyo doktorlar ama olmuyo 10 aydır başka ne yapsakki acaba
yok işte bi hafta önceden fln yapabiliyorsun
size ne kadar ayrıntılı test yapıldı?spermiogram fln yapıldı mı misal?yapıyoruz canım doktora gidip yumurta takibimi yaptırsam acaba
doktor öle diyosa öledir yawrum takama çok kafana yani stres yapma... insanın elinde değil biliyorum ama biraz akışına bırakmak gerekio demekki... annemler 11 kardeş anneannem sanki gün gün yumurtlamamı takip etmişte olmuş... yok... biraz oluruna bırakmak gerekiobunu dien de benm ha başkasına gelince böle saydırıyom daha ilk denememde melankoliye bağladım kırmızıları görünce
kısmet tatlım birazda hakkımızda hayırlısı...
başkasına bende öle diyorum canım takma olur falan ama insan kendine gelince sorun yapıyo her ne kadar dıştan sorun yok aman desede içten içe niye olmuyo neden olmuyo saydırıp duruyo
ve günün konusu olan erken hamilelik testi ile ilgili bikaç öğrendiğim şeyi de paylaşayım; testlerin üzerinde HPT düzeyleri yazıyor...Örn.25mlU gibi, bu değer 10 ile 100 arasında değişebiliyor ve testinizin değeri ne kadar yüksekse o kadar hassas ve dolayısıyla daha erken öğrenebiliyorsunuz
Bir de şunlar var;Erken Gebelik Testi | Clearblue
canım dediğinde doğruluk payı var ama eskiye göre hamile kalamama ya da düşük de artmış durumda, daha fazla infertilite var..bak benim yaşım 30, annem beni doğurduğunda 24müş...24 ve 30 epey fark ediyor yanidoktor öle diyosa öledir yawrum takama çok kafana yani stres yapma... insanın elinde değil biliyorum ama biraz akışına bırakmak gerekio demekki... annemler 11 kardeş anneannem sanki gün gün yumurtlamamı takip etmişte olmuş... yok... biraz oluruna bırakmak gerekiobunu dien de benm ha başkasına gelince böle saydırıyom daha ilk denememde melankoliye bağladım kırmızıları görünce
kısmet tatlım birazda hakkımızda hayırlısı...
amanin aminin kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrr kuzum niye gelmiyn bakam sen özledim seni kızz..Herkese merhabakar. Bayagidir uzak kaldim yeni topige ayak uyduramadim. Rumeysacim nasilsin canim?
şükür yarabbim bebeğin ve senin iyi olmana sevindim canımmmmm kahverengi lekeler icin bişey dedi mi doktorkizlar ben geldim. elh bebek iyi. 2,5 cm olmus.
size ne kadar ayrıntılı test yapıldı?spermiogram fln yapıldı mı misal?
güzel bi test te tek kullanılımlık mı acaba onu anlamadım :26::26:
canım dediğinde doğruluk payı var ama eskiye göre hamile kalamama ya da düşük de artmış durumda, daha fazla infertilite var..bak benim yaşım 30, annem beni doğurduğunda 24müş...24 ve 30 epey fark ediyor yani
güzel bi test te tek kullanılımlık mı acaba onu anlamadım :26::26:
canım dediğinde doğruluk payı var ama eskiye göre hamile kalamama ya da düşük de artmış durumda, daha fazla infertilite var..bak benim yaşım 30, annem beni doğurduğunda 24müş...24 ve 30 epey fark ediyor yani
ah be bebiş geliwersen bizede bu stresten kurtarsan bizi
aa sonuçlar da iyiymiş, peki yumurta takibi yapıyor muydun sen?hormon testi yapıldı bana gayet iyi eşime spermiogram yapıldı oda çok iyi dedi doktor tümü160.000.000 %80 normal yapılı %85 hareketli dedi yumurtalıklarım çok iyiymiş doktor senin tüplerininde kapalı olduğunu düşünmüyorum dedi ama her ay kırmızı kart yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?