hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bi sorun yok diyo doktorlar ama olmuyo 10 aydır başka ne yapsakki acaba

doktor öle diyosa öledir yawrum takama çok kafana yani stres yapma... insanın elinde değil biliyorum ama biraz akışına bırakmak gerekio demekki... annemler 11 kardeş anneannem sanki gün gün yumurtlamamı takip etmişte olmuş... yok... biraz oluruna bırakmak gerekio bunu dien de benm ha başkasına gelince böle saydırıyom daha ilk denememde melankoliye bağladım kırmızıları görünce

kısmet tatlım birazda hakkımızda hayırlısı...

başkasına bende öle diyorum canım takma olur falan ama insan kendine gelince sorun yapıyo her ne kadar dıştan sorun yok aman desede içten içe niye olmuyo neden olmuyo saydırıp duruyo

güzel bi test te tek kullanılımlık mı acaba onu anlamadım :26::26:

canım dediğinde doğruluk payı var ama eskiye göre hamile kalamama ya da düşük de artmış durumda, daha fazla infertilite var..bak benim yaşım 30, annem beni doğurduğunda 24müş...24 ve 30 epey fark ediyor yani

Herkese merhabakar. Bayagidir uzak kaldim yeni topige ayak uyduramadim. Rumeysacim nasilsin canim?
amanin aminin kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrr kuzum niye gelmiyn bakam sen özledim seni kızz..

kizlar ben geldim. elh bebek iyi. 2,5 cm olmus.
şükür yarabbim bebeğin ve senin iyi olmana sevindim canımmmmm kahverengi lekeler icin bişey dedi mi doktor

size ne kadar ayrıntılı test yapıldı?spermiogram fln yapıldı mı misal?

hormon testi yapıldı bana gayet iyi eşime spermiogram yapıldı oda çok iyi dedi doktor tümü160.000.000 %80 normal yapılı %85 hareketli dedi yumurtalıklarım çok iyiymiş doktor senin tüplerininde kapalı olduğunu düşünmüyorum dedi ama her ay kırmızı kart yiyorum

evet artmış durumda cünkü eskiden bu kadar hormonlu yiycekler yoktu bence bundan kaynaklanıyor

evet artmış durumda cünkü eskiden bu kadar hormonlu yiycekler yoktu bence bundan kaynaklanıyor

aa sonuçlar da iyiymiş, peki yumurta takibi yapıyor muydun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…