hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

evet artmış durumda cünkü eskiden bu kadar hormonlu yiycekler yoktu bence bundan kaynaklanıyor

evet artmış durumda cünkü eskiden bu kadar hormonlu yiycekler yoktu bence bundan kaynaklanıyor

benm daha çok yeni tatlım ya 22 yaşındayım 1 senelik ewliyim ama biz korunuyoduk... bu ay korunmadan ilk denememizdi we olmadı... hastayım şuan...

bende 1 yıllık evliyim canım saha yeni oldu 1 yıl 3 ay falan korundum daha da korunmadım inş.senin bu ay olur hemen

benim doktor da öyle söyledi, bir de cep telefonu,ekranlar vs sürekli bir etki altındayız ve kaçışı yok ama bunlara yapılacak bir şey de yok,en iyisi hamilelik için teknolojinin nimetlerinden elimizden geldiğince faydalanıp kötü yanları düşünmemeye çalışmak

ben laptopu hep karnıma alarak kullanıom onunda zararı warmıdır kine :18::18::18::18::18::18:

denizim etme eyleme çatlarım ben tabi şaka bekle sen garantiye al içimden bi ses kırmızılar gelmicek dio yarın sabah yada çarşamba sabah yaparsın....

bende burda ortadan ayrılırım ikiye meraktan

yarın yapmaya karar verdim.elimde 2 test var.duruma göre çarşamba da yaparım.benim herüf idrar testlerine güvenmiyor.perşembede duruma göre sağlık ocağına giderim.hayırlısı artıkın kızlar

tek seferlik miiiii çok şaşırdım baya tefarruatlı bişiye benziodu bende çok kullanımlık sandım.... kızada baya biliom gibi yalnış bilgi werdim...

hamilelik testi tek seferlik ama yumurtlama testininkinde ucundaki cubugunu degistirip kullaniyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…