canım dediğinde doğruluk payı var ama eskiye göre hamile kalamama ya da düşük de artmış durumda, daha fazla infertilite var..bak benim yaşım 30, annem beni doğurduğunda 24müş...24 ve 30 epey fark ediyor yani
ah be bebiş geliwersen bizede bu stresten kurtarsan bizi
canım dediğinde doğruluk payı var ama eskiye göre hamile kalamama ya da düşük de artmış durumda, daha fazla infertilite var..bak benim yaşım 30, annem beni doğurduğunda 24müş...24 ve 30 epey fark ediyor yani
ah be bebiş geliwersen bizede bu stresten kurtarsan bizi
güzel bi test te tek kullanılımlık mı acaba onu anlamadım :26::26:
amanin aminin kimler gelmiş kimlerrrrrrrrrrrr kuzum niye gelmiyn bakam sen özledim seni kızz..
şükür yarabbim bebeğin ve senin iyi olmana sevindim canımmmmm kahverengi lekeler icin bişey dedi mi doktor
aa sonuçlar da iyiymiş, peki yumurta takibi yapıyor muydun sen?
sen kaç aydır bekliyosun canım bebişini
yok tatlım test bi kerelik değil emici fitili i kereliktir büyük ihtimalle ama
benm daha çok yeni tatlım ya 22 yaşındayım 1 senelik ewliyim ama biz korunuyoduk... bu ay korunmadan ilk denememizdi we olmadı... hastayım şuan...
kizlar ise yariyor o testler. ben onla ogrendim 5 gun onceden.ama malesef tek seferlik onlar baya da pahali
benim doktor da öyle söyledi, bir de cep telefonu,ekranlar vs sürekli bir etki altındayız ve kaçışı yokevet artmış durumda cünkü eskiden bu kadar hormonlu yiycekler yoktu bence bundan kaynaklanıyor
ya canım, kusura bakmazsan "oha" dicemyok canım yapmıyorum ama düzenli ilişki oluyo
ya canım, kusura bakmazsan "oha" dicem10 aydır 1-1, canınız çıkmıştır ya...
benim doktor da öyle söyledi, bir de cep telefonu,ekranlar vs sürekli bir etki altındayız ve kaçışı yokama bunlara yapılacak bir şey de yok,en iyisi hamilelik için teknolojinin nimetlerinden elimizden geldiğince faydalanıp kötü yanları düşünmemeye çalışmak
benim hamile kaldığım ay 18.günde olmuştu yumurtlamam, sen yap bence canım takip..o gün takibi çoğu zaman tutmuyor1 1 değil kız 3 günde bir falan adetin 12 ile 16 günleri daha sık ondan sonra azaltıyoz
denizim etme eyleme çatlarım bentabi şaka bekle sen garantiye al içimden bi ses kırmızılar gelmicek dio yarın sabah yada çarşamba sabah yaparsın....
bende burda ortadan ayrılırım ikiye meraktan
tek seferlik miiiiiçok şaşırdım baya tefarruatlı bişiye benziodu bende çok kullanımlık sandım.... kızada baya biliom gibi yalnış bilgi werdim...
kizlar ben geldim. elh bebek iyi. 2,5 cm olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?