yarın yapmaya karar verdim.elimde 2 test var.duruma göre çarşamba da yaparım.benim herüf idrar testlerine güvenmiyor.perşembede duruma göre sağlık ocağına giderim.hayırlısı artıkın kızlar
aa canım sakın koymaben laptopu hep karnıma alarak kullanıom onunda zararı warmıdır kine :18::18::18::18::18::18:
yarın yapmaya karar verdim.elimde 2 test var.duruma göre çarşamba da yaparım.benim herüf idrar testlerine güvenmiyor.perşembede duruma göre sağlık ocağına giderim.hayırlısı artıkın kızlar
deniz kırmızılardan haber varmı ne durumdasın son durum nedir
gözün aydınn hyatımmm çok sevindim 25 cm oldugu zamanlarıda gorelım ınsallahkizlar ben geldim. Elh bebek iyi. 2,5 cm olmus.
aa canım sakın koymaçok zararlı öyle, ekrana da mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor, ekranın arkasına 70-80 cm gövdeni uzak tut.
benim hamile kaldığım ay 18.günde olmuştu yumurtlamam, sen yap bence canım takip..o gün takibi çoğu zaman tutmuyor
ateş ölçme ya da ovulasyon testi kullan (ben garanticilikte son nokta ikisini birden yapıyorum). Ateş ölçme için şu siteyi kullanabilirsin; Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting .Orada eğitimleri var, yardım lazımsa sorabilirsin de canım. Ovulasyon testlerini internetten getirtiyorum ben. Üstünde yazana göre belli bir günde, yumurtlamaya kadar yapıyorsun testi, aşağıda bir link verdim. Bir de ateş ve ovu topiklerinden de daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.nasıl yapıcamki canım bazen anlıyorum yumurtladığımı sol tarafımda bacağıma doğru inen bi ağrı oluyo uzayan akıntıyı görüyorum ama bazende görmüyorum
ateş ölçme ya da ovulasyon testi kullan (ben garanticilikte son nokta ikisini birden yapıyorum). Ateş ölçme için şu siteyi kullanabilirsin; Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting .Orada eğitimleri var, yardım lazımsa sorabilirsin de canım. Ovulasyon testlerini internetten getirtiyorum ben. Üstünde yazana göre belli bir günde, yumurtlamaya kadar yapıyorsun testi, aşağıda bir link verdim. Bir de ateş ve ovu topiklerinden de daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.
Ovülasyon Kitleri GittiGidiyor'da
iyi geceler canım, hoşgeldin,Allah tamamına erdirsinii geceler kızlar bende aranıza yenı katılıorum 4.5 aylık hamıleyım allahım herkese gösterır ınsallh kucaklarımıza alırıız bebeklerımızı..
ii geceler kızlar bende aranıza yenı katılıorum 4.5 aylık hamıleyım allahım herkese gösterır ınsallh kucaklarımıza alırıız bebeklerımızı..
değilim canım maalesef temmuz başında kaybettimtşk canım sen hamileliğimde demiştin hamile değilmisin
ay sabah hemen yaz burayaa
gözün aydınn hyatımmm çok sevindim 25 cm oldugu zamanlarıda gorelım ınsallah
benm kide 4-5 tane test almıştı hasta olmama daha 10-15 gün warkendaha acemi tabi ondan hemen yap belki çıkar dio du ... o aceleci ben ondan aceleci.... alah sonumuzu hayr etsin
yarın sabah erkenden yap gir yaz sonucu tamam mı ben 7 de damlarım bak senden haber alcam die.... allahım hakkında hayırlısını wersin tatlım... karnında bebiş olsun we onu hayırlı kılsın inşallah
ediyoruz canıımyazarım tabi:))))kızlar dua edin bana:))))
değilim canım maalesef temmuz başında kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?