hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yarın yapmaya karar verdim.elimde 2 test var.duruma göre çarşamba da yaparım.benim herüf idrar testlerine güvenmiyor.perşembede duruma göre sağlık ocağına giderim.hayırlısı artıkın kızlar

benm kide 4-5 tane test almıştı hasta olmama daha 10-15 gün warken daha acemi tabi ondan hemen yap belki çıkar dio du... o aceleci ben ondan aceleci.... alah sonumuzu hayr etsin

yarın sabah erkenden yap gir yaz sonucu tamam mı ben 7 de damlarım bak senden haber alcam die.... allahım hakkında hayırlısını wersin tatlım... karnında bebiş olsun we onu hayırlı kılsın inşallah

ii geceler kızlar bende aranıza yenı katılıorum 4.5 aylık hamıleyım allahım herkese gösterır ınsallh kucaklarımıza alırıız bebeklerımızı..

nasıl yapıcamki canım bazen anlıyorum yumurtladığımı sol tarafımda bacağıma doğru inen bi ağrı oluyo uzayan akıntıyı görüyorum ama bazende görmüyorum
ateş ölçme ya da ovulasyon testi kullan (ben garanticilikte son nokta ikisini birden yapıyorum). Ateş ölçme için şu siteyi kullanabilirsin; Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting .Orada eğitimleri var, yardım lazımsa sorabilirsin de canım. Ovulasyon testlerini internetten getirtiyorum ben. Üstünde yazana göre belli bir günde, yumurtlamaya kadar yapıyorsun testi, aşağıda bir link verdim. Bir de ateş ve ovu topiklerinden de daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin.
Ovülasyon Kitleri GittiGidiyor'da

tşk canım sen hamileliğimde demiştin hamile değilmisin

tabi yazarım:))) dua edin bana.çok heyecanlandım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…