kızz ben bıde aksam adamla cok sıddetlı carpıstım gelse gelırdı dımı bugunnno testler onceden gostermez ki. bnden erken geb testi sandim. kiz iyi bisey alda yap yarin
resim buyuk yaziyo deli oldummm
tmm cnm yaparım ama olmazsa yarında direk kan mı versem acaba??
yok her zaman ovulasyon döneminde gelen kokusuz renksiz saydam uzayan jel gibi akıntı. yumurta akı kıvamında diyorlar ya ondan...
Eki Görüntüle 484339 ohhh ya sonunda bu ilk yaptigim anda simdi bi tane daha aticam oda ilk test ama uzerinden 6 saat falan gecti
çift çizgii çok bellii hamilesiiiinnnnEki Görüntüle 484339 ohhh ya sonunda bu ilk yaptigim anda simdi bi tane daha aticam oda ilk test ama uzerinden 6 saat falan gecti
çok şükür tatlımmm çok sevındım senın ıcınnselaaaaaam canım KADERdaşlarımmmmmöncelıkle gecmısı okuyamadım coook fazla konusmussuz neyysem kımler hamiş olma yolunda kımle umutlu kımler mutlu :) bende bugun ıkısıde var cunku esımın testler cok ıyı cıktı umutluuyum artık 1bucuk yıldır bebek hasretıyle yanıyoruz cunku doktorumuz gönlümüzü ferahlattı COOOOK SÜKÜÜÜÜR bu ay degıl artık hastayım ama eylul ayından umutluyum ınsallaaaah Rabbımm duy sesımızı olmayanlara ver Ya Rabbııııı
Eki Görüntüle 484343 buda ayni test ama 6 saat falan gecti
inşaallah hamilesindir canım. kaçıncı ayınızdı?yani denemenizin?
Eki Görüntüle 484339 ohhh ya sonunda bu ilk yaptigim anda simdi bi tane daha aticam oda ilk test ama uzerinden 6 saat falan gecti
çift çizgii çok bellii hamilesiiiinnnntebrikler hayatımmmm
bartek doktora gittigin tarih ne zamndi?
insallah daha once yine ayni cikti korkuyorum umutlanmaya
yarın ilk işin kadın doğumcuya gitmek oluyor...ona göre:)))))))
yaaaaaaaaaaaaa bende istiyorum bebişşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?