hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ohhh ya sonunda bu ilk yaptigim anda simdi bi tane daha aticam oda ilk test ama uzerinden 6 saat falan gecti

Son düzenleme:
selaaaaaam canım KADERdaşlarımmmmm öncelıkle gecmısı okuyamadım coook fazla konusmussuz neyysem kımler hamiş olma yolunda kımle umutlu kımler mutlu :) bende bugun ıkısıde var cunku esımın testler cok ıyı cıktı umutluuyum artık 1bucuk yıldır bebek hasretıyle yanıyoruz cunku doktorumuz gönlümüzü ferahlattı COOOOK SÜKÜÜÜÜR bu ay degıl artık hastayım ama eylul ayından umutluyum ınsallaaaah Rabbımm duy sesımızı olmayanlara ver Ya Rabbııııı

çok şükür tatlımmm çok sevındım senın ıcınn

Eki Görüntüle 484339 ohhh ya sonunda bu ilk yaptigim anda simdi bi tane daha aticam oda ilk test ama uzerinden 6 saat falan gecti

ınnnsaaalllaaaah Rabbımmmm aratmaaa... ınsallah hamılesındır bıtanemmm yarın gıt kann testı ver bunlara pek guvenmıyorum ben arkadasıma ıkı kere tam kırmızı oldu kanda hıc bısey cıkmadı doktor testlere guvenmeyın cok dedı hayal kırıklıgı yasadıkk ama yyarın kesın sonuc almak ıcın kaaaan kaaan bebıs gelıyooo dıye haber ver bızeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…