hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bir turlu tamamliyamadigimiz sperm testini yarin sabah 7 de saat kurup kalkip yapicaz ,,sonra siseyi kostur kostur labaratuara goturucem offf benim herif mizmizlaniyo bu randevu neden sabahin korunde olmasi gerekiyo diye,,
kiz bide anlamadim gitti ,,sperm kalitesi ,hizi ,zirti virti cok iyi cikti ,,bu tekrar sadece miktarin az olusundan ,oturu ,,bize kimse test ten once 3 gun carpisilmicak dememisti bende yumos geldi diye carpmistim adami haliylen miktar azaldi sabaha bu miktar neden bu zilli doktor icin onemli oldu anlamadim gitti ,,,hoduk

Son düzenleme:
hmmmm olabılır bacımm bak bende hala belırtı yok bugun olmamız lazımmıs megerse haberım yok:)hayalimm kız senın gecen ayın kacıydıkı??yanlıs mı hesapladım aceba

benim gecen ayin 12 siydi bugun 28 ci gun ,,,ben dedimya bazen 29 oluyorum diye bu yuzden sana 9 u demistim ,,ama 28 cekti namusuz kikiki

kızlar merhaba...
bi başlık açtım ama kimseler cevap yazmadı bana :26:
ben de bebek isteyenlerdenim. hiç korunmadım pkosluyum. evlenmeden önce doktora gitmiştim, ultrason resminde kistler tren yapmış çuf çuf gidiyorlardı. sonra ne oldular bilmiyorum.
benim sorum şu. adetim biter bitmez ovulasyon döneminde gelen kaygan ince uzayan akıntı geldi. bugün adetimin 14. günü. üç gündür yine aynı akıntı geliyor. normal takvime göre yumurtlama günüme bir hafta var. anlamadım ben bu akıntı neden geliyor. :26: aynı durumu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
kiz bu seferde de mi 3 beklemediniz

hmmmm olabılır bacımm bak bende hala belırtı yok bugun olmamız lazımmıs megerse haberım yok:)hayalimm kız senın gecen ayın kacıydıkı??yanlıs mı hesapladım aceba

ya gece rüyamda göğsümden süt akıyodu ondan 2 gün öncede erkek bebek emziriyodum annem de görmüş rüyasında göğsünden süt gelirken bunların hepsi bi işaret olamaz mı çok ümitliyim bu ay ben çatlayacam artık

benimki gibi 1 gun sasmadigina eminmisin ??

bide sen nasil hesapliyorsun dongunu ??

batin ilk gununden basliyarak sayman gerektigini biliyorsun dimi ???

inşallah inşallah inşallaaaaahhhh

cnm o akinti normalde yumos doneminde geliyor ve 14. gununse yumurtluosundur bence.

Canım normali o sekilde testten 3 gün önce iliski yasak aşılama ve tüp bebekte de aynı

benimki gibi 1 gun sasmadigina eminmisin ??

bide sen nasil hesapliyorsun dongunu ??

batin ilk gununden basliyarak sayman gerektigini biliyorsun dimi ???
bnm telefonda otomatık hesaplayıcı var cnm ona yazıyom o hesaplıyo ben hesaplamadım hıc orda bakıyodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…