- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
anaaammm cok sevındım yaa hamılelerımız cogalıyo cok sukurrben hala olmadımmmm neden olmadımmm
selam kızlar yarın öbürgün bat ama hiçbi belirti yok??
hmmmm olabılır bacımm bak bende hala belırtı yok bugun olmamız lazımmıs megerse haberım yok:)hayalimm kız senın gecen ayın kacıydıkı??yanlıs mı hesapladım aceba
ama ama ama ama ama bnm 28 şaşmaz ve geçen ayın 11i yanlış hatrlamıosambenim gecen ayin 12 siydi bugun 28 ci gun ,,,ben dedimya bazen 29 oluyorum diye bu yuzden sana 9 u demistim ,,ama 28 cekti namusuzkikiki
kiz bu seferde de mi 3 beklemedinizbir turlu tamamliyamadigimiz sperm testini yarin sabah 7 de saat kurup kalkip yapicaz ,,sonra siseyi kostur kostur labaratuara goturucem offf benim herif mizmizlaniyo bu randevu neden sabahin korunde olmasi gerekiyo diye,,
kiz bide anlamadim gitti ,,sperm kalitesi ,hizi ,zirti virti cok iyi cikti ,,bu tekrar sadece miktarin az olusundan ,oturu ,,bize kimse test ten once 3 gun carpisilmicak dememisti bende yumos geldi diye carpmistim adamihaliylen miktar azaldi sabaha bu miktar neden bu zilli doktor icin onemli oldu anlamadim gitti ,,,hoduk
hmmmm olabılır bacımm bak bende hala belırtı yok bugun olmamız lazımmıs megerse haberım yok:)hayalimm kız senın gecen ayın kacıydıkı??yanlıs mı hesapladım aceba
asilama ayin cakindaydi?
ama ama ama ama ama bnm 28 şaşmaz ve geçen ayın 11i yanlış hatrlamıosam
ama ama ama ama ama bnm 28 şaşmaz ve geçen ayın 11i yanlış hatrlamıosam
ya gece rüyamda göğsümden süt akıyodu ondan 2 gün öncede erkek bebek emziriyodum annem de görmüş rüyasında göğsünden süt gelirken bunların hepsi bi işaret olamaz mı çok ümitliyim bu ay ben çatlayacam artık
oyy kimse konuşmuyor benimle cevap da vermiyor...
kızlar merhaba...
bi başlık açtım ama kimseler cevap yazmadı bana :26:
ben de bebek isteyenlerdenim. hiç korunmadım pkosluyum. evlenmeden önce doktora gitmiştim, ultrason resminde kistler tren yapmış çuf çuf gidiyorlardı. sonra ne oldular bilmiyorum.
benim sorum şu. adetim biter bitmez ovulasyon döneminde gelen kaygan ince uzayan akıntı geldi. bugün adetimin 14. günü. üç gündür yine aynı akıntı geliyor. normal takvime göre yumurtlama günüme bir hafta var. anlamadım ben bu akıntı neden geliyor. :26: aynı durumu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?
bir turlu tamamliyamadigimiz sperm testini yarin sabah 7 de saat kurup kalkip yapicaz ,,sonra siseyi kostur kostur labaratuara goturucem offf benim herif mizmizlaniyo bu randevu neden sabahin korunde olmasi gerekiyo diye,,
kiz bide anlamadim gitti ,,sperm kalitesi ,hizi ,zirti virti cok iyi cikti ,,bu tekrar sadece miktarin az olusundan ,oturu ,,bize kimse test ten once 3 gun carpisilmicak dememisti bende yumos geldi diye carpmistim adamihaliylen miktar azaldi sabaha bu miktar neden bu zilli doktor icin onemli oldu anlamadim gitti ,,,hoduk
bnm telefonda otomatık hesaplayıcı var cnm ona yazıyom o hesaplıyo ben hesaplamadım hıc orda bakıyodummbenimki gibi 1 gun sasmadigina eminmisin ??
bide sen nasil hesapliyorsun dongunu ??
batin ilk gununden basliyarak sayman gerektigini biliyorsun dimi ???
selam kızlar yarın öbürgün bat ama hiçbi belirti yok??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?