daha dun yada ondan oncekı gun yaptım kız hıcbısey yoktukıkiz bi test yapsana
buyur canim biseymi sormustun ,,kacirdimmi ben hii:26:
bende anlamadimki asagida kac kisi oturuyo bi benim cenem calisiyo sankim :26:ki ki
kızlar merhaba...
bi başlık açtım ama kimseler cevap yazmadı bana :26:
ben de bebek isteyenlerdenim. hiç korunmadım pkosluyum. evlenmeden önce doktora gitmiştim, ultrason resminde kistler tren yapmış çuf çuf gidiyorlardı. sonra ne oldular bilmiyorum.
benim sorum şu. adetim biter bitmez ovulasyon döneminde gelen kaygan ince uzayan akıntı geldi. bugün adetimin 14. günü. üç gündür yine aynı akıntı geliyor. normal takvime göre yumurtlama günüme bir hafta var. anlamadım ben bu akıntı neden geliyor. :26: aynı durumu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?
cnm snn 29.gun bitmis sayilir bugun. hadi ins guzel bir haber gelir senden sabahabnm telefonda otomatık hesaplayıcı var cnm ona yazıyom o hesaplıyo ben hesaplamadım hıc orda bakıyodumm
kızlar merhaba...
bi başlık açtım ama kimseler cevap yazmadı bana :26:
ben de bebek isteyenlerdenim. hiç korunmadım pkosluyum. evlenmeden önce doktora gitmiştim, ultrason resminde kistler tren yapmış çuf çuf gidiyorlardı. sonra ne oldular bilmiyorum.
benim sorum şu. adetim biter bitmez ovulasyon döneminde gelen kaygan ince uzayan akıntı geldi. bugün adetimin 14. günü. üç gündür yine aynı akıntı geliyor. normal takvime göre yumurtlama günüme bir hafta var. anlamadım ben bu akıntı neden geliyor. :26: aynı durumu yaşayan ya da bir bilgisi olan var mı?
bnm hala umudum yok ama nedense gelcekmıs gıbı hıssedıomama ama ama amaozman senin 1 gun olucak neredeyse geceli amannnnnnn ,,sabah test almaya git en hizindan
bu ovulasyon döneminde gelen ince yumurta akı kıvamındaki akıntının normalden erken gelmesi gibi bir rahatsızlık yaşayan var mı? hayatımda ilk defa şaştı bu akıntı. üç dört gündür devamlı geliyor. kasıklarım da ağrıyor... yumurtlama günüme bir hafta var. adetim yeni bitti sayılır. anlamadım gitti. :26:
bu ovulasyon döneminde gelen ince yumurta akı kıvamındaki akıntının normalden erken gelmesi gibi bir rahatsızlık yaşayan var mı? hayatımda ilk defa şaştı bu akıntı. üç dört gündür devamlı geliyor. kasıklarım da ağrıyor... yumurtlama günüme bir hafta var. adetim yeni bitti sayılır. anlamadım gitti. :26:
daha dun yada ondan oncekı gun yaptım kız hıcbısey yoktukı
daha dun yada ondan oncekı gun yaptım kız hıcbısey yoktukı
cnm bazen rahatsizliktan dolayida gelebiliyor. mantar oluncada geliyor o bildigim kadariyla. bide agri da var diosun.gecmezse bi doktora gorun derim bn
ay umutlandım sımdıcnm snn 29.gun bitmis sayilir bugun. hadi ins guzel bir haber gelir senden sabaha
o testler onceden gostermez ki. bnden erken geb testi sandim. kiz iyi bisey alda yap yarinhe he yapmismis 5 tl lik dandik testle yapmis ,,,kizim senin bugun 29 cu gunun farkindaysan ,,ve sabah ta olmazsan git adam akili bir test al ,,gel bize de hemen soyle catlamiyalim simcik
tmm cnm yaparım ama olmazsa yarında direk kan mı versem acaba??he he yapmismis 5 tl lik dandik testle yapmis ,,,kizim senin bugun 29 cu gunun farkindaysan ,,ve sabah ta olmazsan git adam akili bir test al ,,gel bize de hemen soyle catlamiyalim simcik
senin akintinda koku varmi ??? :26:iltihap ta olabilir,,yada swetin dedigi gibi mantar varsa:44:
artık öyle yapacağım. cumaya randevu aldım. bakalım ne diyecek doktor. daha önce başka bir sebeple gittiğim doktor çocuğun olmazsa gel demişti. başka doktorlara da gitmiştim. evlenince gel dedi hepsi. bi rahatsızlığım vardı demek ki söylemediler bana...
tmm cnm yaparım ama olmazsa yarında direk kan mı versem acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?