hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

buyur canim biseymi sormustun ,,kacirdimmi ben hii:26:

bende anlamadimki asagida kac kisi oturuyo bi benim cenem calisiyo sankim :26: ki ki

bu ovulasyon döneminde gelen ince yumurta akı kıvamındaki akıntının normalden erken gelmesi gibi bir rahatsızlık yaşayan var mı? hayatımda ilk defa şaştı bu akıntı. üç dört gündür devamlı geliyor. kasıklarım da ağrıyor... yumurtlama günüme bir hafta var. adetim yeni bitti sayılır. anlamadım gitti. :26:

heee pardon simcik gordumm ,,hmm:26: pco dan anlamam

senin adet uzunlugun nekadarki????? bazen ki cok istisna bir durum ama kadinlar erken yumurtliyabilir normal gununu sasirabilirmis ,,sen carpismaya devam et bence

belki de hamilesindir canım. bazı hanımlarda hamilelik belirtisi oluyormuş akıntı. inşaallah öyledir.

ama ama ama ama ozman senin 1 gun olucak neredeyse geceli amannnnnnn ,,sabah test almaya git en hizindan
bnm hala umudum yok ama nedense gelcekmıs gıbı hıssedıomama işin enteresanı süreklisinden bi adet agrımda yok gelio bı yarım saat hafıften hıssettırıyo bıdaha kayboluyo:26:kafam karıştı

canim ben mesela 28 gund ebir adet olurum ve genelde 13 ve 14 cu gunu ovu testi kullaniyorum positif cikar ,,ve o donem o akintim oluyo ,,fakat gecen ayda testin positif olmasina ragmen akintim yok kup kuruydum,,
bence ovu testi kullan ,,yumos gunun kacinci gun diye takip et ,,o gunu bulduktan sonra artik testi almasanda olur ,,hesapliyicilar yaniltabiliyor

cnm bazen rahatsizliktan dolayida gelebiliyor. mantar oluncada geliyor o bildigim kadariyla. bide agri da var diosun.gecmezse bi doktora gorun derim bn

cnm bazen rahatsizliktan dolayida gelebiliyor. mantar oluncada geliyor o bildigim kadariyla. bide agri da var diosun.gecmezse bi doktora gorun derim bn

artık öyle yapacağım. cumaya randevu aldım. bakalım ne diyecek doktor. daha önce başka bir sebeple gittiğim doktor çocuğun olmazsa gel demişti. başka doktorlara da gitmiştim. evlenince gel dedi hepsi. bi rahatsızlığım vardı demek ki söylemediler bana...

he he yapmismis 5 tl lik dandik testle yapmis ,,,kizim senin bugun 29 cu gunun farkindaysan ,,ve sabah ta olmazsan git adam akili bir test al ,,gel bize de hemen soyle catlamiyalim simcik
o testler onceden gostermez ki. bnden erken geb testi sandim. kiz iyi bisey alda yap yarin

gecmis olsun cnm yoktur ins bisey. kotu seyler getirme aklina. pko da hamilelik hemen olmayabiliyor ondan gel demislerdir sana. bak yeni evlisin beklemeden git doktora takip ettirirsin en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…