yaa bn sımdı kımınle battas olcammmmaaaaYASEMNN hamis cikarsa ,,bu sefer senle bat tasiz ne guzel benimde 5 eylul olcak
sen nezaman adet oldun ?? kac gunde oluyorsun
test almaya gidiyoruzzzzsimdi mi yapiym sabah mi tekrarliym gelince
yaa bn sımdı kımınle battas olcammmminşallah gerek kalmaz da...eminee eyetiş heveslendım yıne benn
yaa bn sımdı kımınle battas olcammmminşallah gerek kalmaz da...eminee eyetiş heveslendım yıne benn
test almaya gidiyoruzzzzsimdi mi yapiym sabah mi tekrarliym gelince
kiz saat kac orda nerden alcan ??? kiz eczaneden iyi olanlardan alsan daha iyi ,,,hem sabah sabah sabah sabah yap daha garantili olur bence
slm kıslarrrrrrr...ne o bartek hamişmiiiiiiii neler oluyor burdaaa :)
slm kıslarrrrrrr...ne o bartek hamişmiiiiiiii neler oluyor burdaaa :)
Eki Görüntüle 484339 ohhh ya sonunda bu ilk yaptigim anda simdi bi tane daha aticam oda ilk test ama uzerinden 6 saat falan gecti
slm bebıs. ınsallah Allah ın ıznıyle hamıs olcak bartekımız :)
abowwww 14 uye var 1 tanede misafir masllah ,nazar degmesin topige
kizzzz YDGUBEEEEE sendemi geldinhosgeldin ,,nasilsin ????
kizlar ben bi cikayim ,,,ustumu degiseyim ,,dislerimi fircaliyim ,,yataga geciyim ,,tekrar gelirim ,,ohoo cok isim varmis
ayyy bartekkkkk hamişsin sennn inşallah Allahın izniyle hayırlısıylaaaaa kıssssss hemen yarın kan testi yaptırrrrr
canım kesın hamılesın emın ol cunku ılk hamılelıgımde yaptıgım test aynı boyleydııı coook sevındım allahım bızlerede nasıp eder ınsallah canım :))))))))))))) ayrıca adetın uzerınden kac gun gectı???
kız hamiş olan ben değilim bartek :) Allah mı yazdırttı ne bendemi hamiş olcam yoksammm :) okuduğum kadarıyla 5 inde olması gerekiomuş sanırım olmamış
allah söyletmiştir :)))) ya alıntıda testı gorunce hemen yazayım dedım gorunce heyecan yaptım sankı kendım test yapmısta hamıle benmısım gıbııı :))))) ozaman kesın hamıle ya ne guzel ne zamandır ıstıodu tedavı falan oluyormuydu? senın bat ne zaman canım ?
ne guzel hıc heveslı deıldım ben yaaskmmm sakin ol yarın olmassan test alırsın bakarız oldumu sımdı sakin ol bebıs varsa etkılenmesın ama cok ta umutlanmak yok hayal kırıklıgı yok okeymı ?
yarın yaptırırsam damlarım cnm hemen:)ki ki ki kiiicatlak senii ,,
Sen insallah 9 AY 10 GUN bebisinle bat tas olucaksin yarin insallah
sabah muhakak buraya kk ya damlamam lazim senide bartekide cok merak ederim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?