hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yaa bn sımdı kımınle battas olcammmminşallah gerek kalmaz da...eminee eyetiş heveslendım yıne benn

askmmm sakin ol yarın olmassan test alırsın bakarız oldumu sımdı sakin ol bebıs varsa etkılenmesın ama cok ta umutlanmak yok hayal kırıklıgı yok okeymı ?

yaa bn sımdı kımınle battas olcammmminşallah gerek kalmaz da...eminee eyetiş heveslendım yıne benn

ki ki ki kiii catlak senii ,,

Sen insallah 9 AY 10 GUN bebisinle bat tas olucaksin yarin insallah

sabah muhakak buraya kk ya damlamam lazim senide bartekide cok merak ederim simdi

abowwww 14 uye var 1 tanede misafir masllah ,nazar degmesin topige

kizzzz YDGUBEEEEE sendemi geldin hosgeldin ,,nasilsin ????

kizlar ben bi cikayim ,,,ustumu degiseyim ,,dislerimi fircaliyim ,,yataga geciyim ,,tekrar gelirim ,,ohoo cok isim varmis

abowwww 14 uye var 1 tanede misafir masllah ,nazar degmesin topige

kizzzz YDGUBEEEEE sendemi geldin hosgeldin ,,nasilsin ????

hoşbulduk canımmm iyiyim dr a gittim dün yara iyileşmiş baya gebeliğede engel değilmiş fitil verdi yine anam 7 gün çarpışma yok....tam bitcek fitiller ovu haftamda hemen çarpışcam en hızlısındannnn haftaya kayanaları yemeğe alcaktım onu bile erkene çektim bu haftasonu alcam bu pzt den ayın 23 üne kadar eve misafir almıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız bu arada fitil ovu testi sonucunu etkilemz dimiii zati bunlar çok dandik aman haaa sakata gelmiyek

ayyy bartekkkkk hamişsin sennn inşallah Allahın izniyle hayırlısıylaaaaa kıssssss hemen yarın kan testi yaptırrrrr

canım kesın hamılesın emın ol cunku ılk hamılelıgımde yaptıgım test aynı boyleydııı coook sevındım allahım bızlerede nasıp eder ınsallah canım :))))))))))))) ayrıca adetın uzerınden kac gun gectı???

kız hamiş olan ben değilim bartek :) Allah mı yazdırttı ne bendemi hamiş olcam yoksammm :) okuduğum kadarıyla 5 inde olması gerekiomuş sanırım olmamış

kız hamiş olan ben değilim bartek :) Allah mı yazdırttı ne bendemi hamiş olcam yoksammm :) okuduğum kadarıyla 5 inde olması gerekiomuş sanırım olmamış

allah söyletmiştir :)))) ya alıntıda testı gorunce hemen yazayım dedım gorunce heyecan yaptım sankı kendım test yapmısta hamıle benmısım gıbııı :))))) ozaman kesın hamıle ya ne guzel ne zamandır ıstıodu tedavı falan oluyormuydu? senın bat ne zaman canım ?

bende yapıyorum onu anladım zatende bir umut Allah yazdırttı dedim :) üstüme alınması bile güsel oldu valla:) 4 yıldır istiodu die biliorum canım ama yanlış sölemiş olmyım yinede...Allah nasip etmiştir inşallah bu ay ..benim yeni bitti sayılır 1 eylülde gelmesi gerekio ama inşallah kırmızılar değilde bebiş gelir :) ben henüz çarpışmalara başlıcam daha anlıcağın çokkk varrrr...

askmmm sakin ol yarın olmassan test alırsın bakarız oldumu sımdı sakin ol bebıs varsa etkılenmesın ama cok ta umutlanmak yok hayal kırıklıgı yok okeymı ?
ne guzel hıc heveslı deıldım ben yayarın sabah kan vercemm dırek stres cekemıycem hıc tabı olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…