hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

insallah oyledir ama bunda tek cizgi olsaydi bunada cikardi bence napalim hayirlisi demekten baska bir sey diyemiyorum esim bekliyor yarin gorusuruz ins

hayırlı geceler canım uzulme olur mu adetın olmazsa daha bı kac gun sonra kan yaparsın umutlandırmak ıstemedım ben senı böyle uzulecegını bildigim için hayırlısı herseyın. ımtehanımız böleymıs napalım kader kısmet

evet cnm biliyorum ama surekli yattigim icin vakit geciremiyorum onla oyalaniyorum iste

geldim ama maaleseffffff tek cizgiii

cnm idraririni tutmusmuydun yapmadan once. hayirlisi olsun gercekten. bekle bakalim biraz olmazsan tekrar yaparsin testi. Allah buyuk cnm hic belli olmaz. moralini yuksek tutmaya calis

Test yaptım silik çıktı 3 4 ay önce yine silik çıkmıştı şimdi yine öyle olabilir diye korkuyorum

canım beta değerin düşük olduğu için her test algılamayabilir eğer geciktiysen bence kanda baktır..... yüklediğin testlere göre başlamış hamileliğin ama değerin düşük diye düşündüm ben, istersen bi gün daha bekle ama kesinlikle kanda baktır testler birbirini tutmuyooo.............................

fitil in ovu sonucunu etkileyecegini sanmiyorum canim ,,,tabi o dandik testlerin kendi etkisi varsa

kız kaçak sen ne ara çarpcamn adamı bak bu ay hamiş kalcas biz senle haaa söliimmm:) inşallah tabiii:)

ben dun adet olmustum canim 3-4 gun suruyo adetim ,ay in 11 inde bitter ve sonra hep carpisma var,19, 20,21,22,23agustos onemli gunlerim ,herifi yaktim bu sefer

HEMŞOMMMM nassınnn gız...

nasil olayim sabah sabah herifle kapisiyoduk az kaldi ,,ki ki ,sperm testi icin ,erken kaldirdim ,,su siseye yap bakalim dedim ,,suratlar bes karis ,,sabah sabah eyyytt allahim yaaa ,,felan filan,,dedi,

sonuc pazartesi cikcakmis ..

sen nasilsin ???

Son düzenleme:
günaydın kızlar hamile adayları tes yaptımı sonuç ney ondan kaktım ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

günaydın kızlar hamile adayları tes yaptımı sonuç ney ondan kaktım ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ben geldimmmmmm kan tahlılı yaptırdım ama malesef sonuc yarın cıkcakmıs cok sınırlendım ya!!!evde yapılan testlerden aldım bır adet ama oda tek cızgı

Günaydın kızlar bende yine ağrı var anlamadım gitti
cnm bnm iki hamileligimde de cok agrim oldu. hic belli olmaz
Bilmem canım hiç böyle olmamıştım ağrı çekmemiştim.Yok ben ümitlenmiyorum bu ay biraz zor gibi. Hayırlısı diyelim...

Amin canım evet stres iyi gelmiyor ama hayat şartları yüzünden oluyor ister istemez.Şimdi eylül 3 de çekip gideceğim ve artık ne zaman geri dönerim Allah bilir. Hayırlısı diyelim ne diyelim.

Canım kan testine baktırsana onda kesin çıkmaz mı?

bende iyi canım ne olsun sen adamın burnuna şişe dayayana kadar cilve yapaydın haklı herif
nasil olayim sabah sabah herifle kapisiyoduk az kaldi ,,ki ki ,sperm testi icin ,erken kaldirdim ,,su siseye yap bakalim dedim ,,suratlar bes karis ,,sabah sabah eyyytt allahim yaaa ,,felan filan,,dedi,

sonuc pazartesi cikcakmis ..

sen nasilsin ???

şükrettim şimdi bizimkiler öğleden sonraya çıkartıyo millet bi saate nasıl alıyo yaaa :26: özel galibaaa..........

ben geldimmmmmm kan tahlılı yaptırdım ama malesef sonuc yarın cıkcakmıs cok sınırlendım ya!!!evde yapılan testlerden aldım bır adet ama oda tek cızgı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…