- 4 Temmuz 2012
- 793
- 11
- 48
insallah oyledir ama bunda tek cizgi olsaydi bunada cikardi bence napalim hayirlisi demekten baska bir sey diyemiyorum esim bekliyor yarin gorusuruz ins
ysemin inşallah heyecanın yarın daha dorukta
bebişin göbüşünde olurr
swettcim yalnız sen bi anne adayı olarak çok pcde takılıyosun
bu arada elh (elhamdüliilah mı demek :)
iyi ol inşallah er daim
geldim ama maaleseffffff tek cizgiii
Test yaptım silik çıktı 3 4 ay önce yine silik çıkmıştı şimdi yine öyle olabilir diye korkuyorum
niye herkes uyuyo kızlar yaaa çok sıkıldımm hadı uyanın birinizzz
hoşbulduk canımmmiyiyim dr a gittim dün yara iyileşmiş baya gebeliğede engel değilmiş fitil verdi yine anam 7 gün çarpışma yok....tam bitcek fitiller ovu haftamda hemen çarpışcam en hızlısındannnn haftaya kayanaları yemeğe alcaktım onu bile erkene çektim bu haftasonu alcam bu pzt den ayın 23 üne kadar eve misafir almıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız bu arada fitil ovu testi sonucunu etkilemz dimiii zati bunlar çok dandik aman haaa sakata gelmiyek
kız kaçak sen ne ara çarpcamn adamı bak bu ay hamiş kalcas biz senle haaa söliimmm:) inşallah tabiii:)
günaydınnn ağlamadan söyle sabah sabah açılışa bak yaaa
HEMŞOMMMM nassınnn gız...
ben geldimmmmmm kan tahlılı yaptırdım ama malesef sonuc yarın cıkcakmıs cok sınırlendım ya!!!günaydın kızlar hamile adayları tes yaptımı sonuç ney ondan kaktım ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Bilmem canım hiç böyle olmamıştım ağrı çekmemiştim.Yok ben ümitlenmiyorum bu ay biraz zor gibi. Hayırlısı diyelim...cnm bnm iki hamileligimde de cok agrim oldu. hic belli olmaz
Amin canım evet stres iyi gelmiyor ama hayat şartları yüzünden oluyor ister istemez.Şimdi eylül 3 de çekip gideceğim ve artık ne zaman geri dönerim Allah bilir. Hayırlısı diyelim ne diyelim.önemli değil canım benim. ne güzel öğretmenmişsin ve atanmışsın bak. Allahım inşaallah bebeğini de kucağına versin en kısa ve hayırlı zamanda. sen gönlünü ferah tut. stres hiç iyi gelmiyor hamile kalmak isteyenlere. ben çok üzülüyordum ama bu ay daha az kafaya takıyorum
Canım kan testine baktırsana onda kesin çıkmaz mı?geldim ama maaleseffffff tek cizgiii
nasil olayim sabah sabah herifle kapisiyoduk az kaldi,,ki ki ,sperm testi icin ,erken kaldirdim ,,su siseye yap bakalim dedim ,,suratlar bes karis ,,sabah sabah eyyytt allahim yaaa ,,felan filan,,dedi,
sonuc pazartesi cikcakmis ..
sen nasilsin ???
ben geldimmmmmm kan tahlılı yaptırdım ama malesef sonuc yarın cıkcakmıs cok sınırlendım ya!!!evde yapılan testlerden aldım bır adet ama oda tek cızgı
kiz battas sen hangi ara uyuyosunki :44: :44: :44:merak ettim ,,
bu arada beni cok beklettin hesabah haber bekliyorum demistim
şükrettim şimdi bizimkiler öğleden sonraya çıkartıyo millet bi saate nasıl alıyo yaaa :26: özel galibaaa..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?